KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Ha a hülyeség fájna – avagy, hajléktalanokból több kell?

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A csendes kommunista népirtás egyik törvényes változata

A kommunista törvénykezés az elmúlt években olyan elmebeteg dolgokat produkált, amelyek a világon a hülyeség etalonjának számítanak. Alkotmány-és nemzetközi (EU-s) jogszabályellenes, hiszen a jogszabályokat az a bűnözőcsoport (ma már számos tagja előzetesben van, és a vizsgálatoknak még nincs vége!) hozta, amely bűnözőcsoportot (MSZP) sem a nemzet, sem a nép, sem a választó, sem az adóalany (ezek a megnevezések a magyar állampolgárt jelentik) érdekeit nem szolgálták.

Az egyik utolsó ilyen degenerált rendeletmódosítás márciusban lépett hatályba. Az elmebeteg jogalkotó rendelete szerint, akinek nincs állandó bejelentett lakása, az ideiglenesen nem jelentkezhet be, illetve csak ideiglenes lakása nem lehet. Ha csak ideiglenesen van bejelentve valahová, akkor onnan ki kell jelentkeznie, ami azt a következményt hordozza magában, megszűnik magyarországi lakosnak lenni. Persze ezzel megszűnik a vállalkozása, hiszen, ha nincs bejelentett lakása, akkor nem lehet adószáma, nem kaphat orvosi ellátást (a nemzetirtás egyik remek lehetősége!), de mint egy peres állásfoglalásában Pataki bíró leírta: akinek nincs magyarországi bejelentett lakása, afölött nincs joghatósága a magyar bíróságoknak sem.

A magyar állam tehát nem érez felelősséget az intézetből kikerült fiatalok iránt, akiknek nincs állandó bejelentett lakásuk, csak ideiglenes, de azok, akik válásuk miatt kerülnek ilyen helyzetbe, ők is de facto hajléktalanná változnak, elveszítve alapvető állampolgári jogaikat, a jelen ostoba, és lélektelen – de nevezhetjük aljasnak is – rendelkezés miatt.

Az alkotmányellenesség sok helyütt létezik a magyar törvényalkotásban, s remélhetőleg ezt múlt időben említhetjük hamarosan. Azok a hülyék, akik e fent részletezett rendelkezést hozták, még meg is fenyegetik a törvényszegőt azzal, hogy ha nem jelentkezik ki, akkor 500.000 Ft-ig terjedő pénzbírságot szabhatnak ki rá. Ha kijelentkezik, mert nincs állandó lakása, de ott marad kijelentkezve is az albérletében, akkor a bejelentkezési kötelezettség elmulasztása okán büntetik. Igazi magyar kuriózum, azaz a szocialista hivatal primitívségét és aljasságát tükröző intézkedés, amelyet haladéktalanul meg kell szüntetni. Ugyanis nem 38.000 emberről, hanem annál sokkal többről van szó. Nem kellene az echós-szekeres vándorokká (vándorcigányokká) alacsonyítani a magyar állampolgárokat. Romániában mindent megtettek, hogy ez a réteg integrálódjon, letelepedjék. Magyarországon főleg a magyar ember került most törvényen kívül, minden alkotmányos jogától eltiltva. És ez önmagában alkotmányellenes. Épp úgy, mint annak a gazember bandának a nyolcesztendős uralma, amely csak választási csalással maradhatott hatalmon, s hozott efféle sérült agyra utaló törvényeket…

Stoffán György

Nemzeti InternetFigyelő

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

0 thoughts on “Ha a hülyeség fájna – avagy, hajléktalanokból több kell?

 1. A hajléktalanná válást segítő intézkedéseknek nincs vége. Az OPNI bezárásával utcára kerültek azok a betegek, akik éveket, évtizedeket töltöttek ingerszegény környezetben, de ellátva, betegségüket kezelve, gondozva voltak. Az állandó felügyelettől megfosztva, gyógyszerek nélkül tévelygők a hajléktalanságba menekülve, olyan körülmények között élnek, ahol az életért folyó harcban olyan ingerek érik, amelyeknek következményei kiszámíthatatlanok.
  A hajléktalan ellátásban óriási pénzek forognak.
  Alapítványok aranytojást tojó tyukja a rendszer. Nem érdemes felszámolni, intézményesíteni, mert nem lenne elrettentő példa arra, hogy ne beszélj és ne tégy a hatalom ellenébe, mert holnap ott találhatod magad is közöttük Nem lesz munkád, nem tudod a törlesztést, rezsit fizetni, eluszik a fedél… Ezt demonstrálni kell, hogy soha ne feledkezzünk meg róla.
  Munkát csak lakhatással, hivatalos bejelentett lakással lehet kapni. Rendszeres munkát végezni, aktív pihenéssel lehet. Akinek ezek a feltételek nem adottak, a fent említett anomáliával, többé megkapaszkodni nincs esélye. Észbontó, aljas szándék, az emberi méltóság elrablása ez!

 2. Azt hiszem ennek a rendeletnek foleg a valasztasokhoz van koze. A huzamosabb ideje kulfoldon elok abban az esetben szavazhatnak az orszaggyulesi valasztasokon, ha magyarorszagon bejelentett lakcimuk van. Sot nem kizart, hogy a magyarorszagon elok is. Sokan vagyunk akik csak ideiglenes bejelentessel rendelkezunk, vagy avval sem. Eddig ugy tudtam jogom van szavazni, mivel magyar allampolgar vagyok, szemelyi igazolvanyom, adoszamom, tb kartyam es ideiglenes bejelentett lakcimem van magyarorszagon. Hat nem. Hiaba eltem le az eletem elso 40 evet ebben az orszagban, most elvettek a szavazati jogomat. Igaz ugyan, hogy ez volt az elso alkalom amikor megprobaltam kulhoni szavazokent voksolni, de elutasitottak. Jo lenne ha a valasztasokon valo reszvetelt nem kotnek a lakcimhez. En speciel egy olyan orszagban elek ahol a lakcim bejelentesi kotelezettseget hirbol sem ismerik. Igy is lehet normalis eletet elni! Mindenkit megtalal az adohatosag, a rendorseg, es mindenki aki keresi. Ez a kommunista csokeveny is lehetne megfontolas targya, elvegre szabad, demokratikus allamban elunk, most mar europai allampolagarok es felnott emberek vagyunk, ideje lenne ha igy is kezelnenek minket.

 3. Várnám,mint felelősen gondolkodó magyar állampolgár ennek a „törvénynek”azonnali megszüntetését,hamár egyszer „teljes felhatalmazással „bármit módosithat a leendő kormány !Ezzel kellene kezdenie,és a Történelmi Alkotmány visszaállitásával(amiről egy szó sem esett eddig,viszont a Jobbik programja tartalmazza,de hát az „okos nép” megint melléfogott),és akkor annak alapján lehet elszámoltatás is. Álom,édes álom!!!
  Ez a „törvény”,úgy ahogy van kukábavaló,és megalázó egy „demokratikus” államban!!!!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük