Figyelem! - Fontos nemzeti kezdeményezés az ENSZ illetékes fórumaihoz kárpátaljai honfitársaink védelmében

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Gyilkos nélkül nincs áldozat!

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Ma van a kommunizmus áldozatainak emléknapja!

Igen! Jó tudatosítani, hogy bűnözők, gyilkosok nélkül nincsenek áldozatok!

Ugye, senki nem gondolja komolyan, hogy a kommunizmus áldozataiként életüket vesztett emberek haláláért csak olyanok felelnek, mint Lenin, Sztálin, vagy hazai részről Kun Béla, Sallai, Kádár és ismert társaik?

Mert ha ezeknek a bűnözőknek nem lettek volna tömegesen hazai támogatóik, nem tudtak volna olyan mértékű pusztítást végezni, mint amekkorát okozott a kommunizmus.

Nevezzük néven a még ma is többen élő NÉVTELEN hazai gyilkosokat is, azokat is, akik miatt öngyilkosok lettek emberek, mert a kommunizmus mindenüktől megfosztotta, sőt üldözte őket! Mert a TSZ agitátoroktól kezdve a párttitkárokig mind-mind bűnrészes volt, és még ma is sokan vígan élnek közülük!
Mossák kezeiket, miközben tettestársak voltak ezekben az elévülhetetlen bűntettekben, mondjuk ki, (fizikai és/vagy lelki) gyilkosságokban. Élvezték és élvezik annak az időnek kiváltságait, lehetőségeit. De leszármazottaik, családjaik is megérdemlik, hogy megfosszák őket az átmentett vagyonuktól, pozícióiktól.

Éppen itt az ideje néven nevezni a volt ügynököket, besúgókat, akik életben tartották azt az aljas, terrorista diktatúrát. Ideje felfedni az ügynöklistákat.

Itt az ideje a megígért elszámoltatásnak is!

De ne feledkezzünk el az áldozatokról és azok családjaikról sem. Hiszen ezek a lelki sebek életük végéig megmaradnak. Halványodhatnak, de feledésbe soha nem merülnek.

Hajtsuk meg fejünket az áldozatok emléke előtt, és ne hagyjuk, hogy azok, akik még számon kérhetők, megússzák az aljasságukat.

(Híradmin – NIF)

One thought on “Gyilkos nélkül nincs áldozat!

Várjuk véleményét itt!

%d bloggers like this: