KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Molnár Tamás: A velünk és bennünk élő kommunizmus

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!
Százmilliónyi halottra emlékezünk ma.

Reggel rendszeresen átnézem az internetes híroldalakat. A balliberális portálokon semmi. Teljes a csönd és az érdektelenség. Kiveri viszont a szemem a folyamatos nácizás. A beszűkült tudatú fóbiának, demagógiának és agymosásnak – az orbánozás mellett – ez mostanában a vezényszava. Mindenkinek, aki szereti, védi és tiszteli a hazáját, náci lett a stigmája.

Csendben, lehajtott fejjel viseljük, akár egykor a sárga csillagot a zsidók.

Magyarságunkért most bennünket aláznak, szégyenítenek és bélyegeznek meg! Rendszerváltás? Ugyan, miről beszélünk! Sokáig azt gondoltam, hogy a kommunizmusnál nincs anyagiasabb, aljasabb és alpáribb ideológia. De van! Ma már szellemi töltés sem kell, megmaradt pőrén a fogyasztói világ ördögi istene, a Pénz. A hatalomhoz nem kell már szakralitás, hit, szellem, erkölcs, bölcsesség és alázat. A pénz által összeterelt és kommunizált, a média által agymosott rabszolgák lettünk és maradtunk szinte mindannyian. Változatlanul Mammon sötét istene uralkodik meggyötört testünk és lelkünk felett.

A történelemből nem tanultunk szinte semmit! Buták voltunk és maradtunk.

Nem vettük észre, hogyan alakult át az internacionalizmus globalizmussá.

Nem vettük észre, hogy álságosan most ugyanazok az uzsorások támadják a kapitalizmust, mint akik egykor létrehozták, színpadiasan megingatták, majd átalakították, feltupírozták és a háttérből finanszírozzák.

Nem vettük észre, hogyan bújik démoni álarc mögé, hogyan alakít ismét sátáni világrendet

egy régi/új, kirekesztő, megbélyegző, felsőbbrendűséget hirdető szellemi fajelmélet:

a képmutató és vélemény-vezérelt liberalizmus, a kommunizmus bájosan mosolygó ikertestvére.

Nem vettük észre, hogyan monopolizálja és sajátítja ki a véleményt, hogyan hazudik a képünkbe a deviáns másság.

Nem vettük észre, hogyan válik totálisan kirekesztővé, hogyan válik szabadossággá a szabadság. Hogyan emelkedik mindenki fölé az Ő távoli, megfoghatatlan, mindenható, felsőbbrendű és idegen szabadságuk.

Hogyan épül körénk láthatatlan rácsokkal az új börtön.

Nem vettük észre, hogyan változtat színt, mezt és alakot az örök börtönőr. Hogyan sterilizálódik a vélemény.

Hogyan lesz a vérvörösből szivárványos pride, majd haragos zöld, az örök szegénység-, kisebbség,- jog- és természetvédő mimóza. Dróton rángatott bábuként játszanak velünk, hiszen ez természetes számukra. Büntetlenül tehetik, mivel – történelmi neveltetésünk során – egy következmények nélküli ország alázatos állampolgárai vagyunk.

Valljuk be őszintén, mindehhez a modern igához  Mi is kellettünk!!!

Szinte már genetikusan belénk ivódott és kódolódott az alattvalói lét. Imádjuk a felülről vezérelt pártállamot,

a vezérelvet, amely mindent felkínál, megmond és megold helyettünk.

A politika már régen nem racionális tevékenység, hanem demagóg és korlátolt hitviták területe. Imádjuk a képmutatást, a megosztó pártosodást, az egekig növesztett egót, a bulvárosított tudatlanságot. Imádunk mindenre nemet mondani!

Imádunk önként bezáródni és gettósodni! Imádunk hisztérikusan fröcsögni, átkozódni és gyűlölködni.

Tombol körülöttünk ez a szörnyű verbális polgárháború!

Ezt tette velünk ez a soha el nem múló, átkozottul szépreményű, kozmetikázott kommunizmus.

A legvidámabb EU-s barakk! Rendszerváltás! Emlékezet! Óh, Istenem! Soha nem volt semmiféle elszámoltatás !

A bűn büntetlen maradt! A legnagyobb és legeurópéerebb baloldali pártot egy köztörvényes tolvaj, egy szemkilövető vezeti !!!

Az egykori állampárt paraván mögé rejtett zsoldosai lettek a legnagyobb demokraták. Divatos újkomcsi véleményvezérek tobzódnak a rózsadombi fészkekben. Szarkalábak lopkodnak, kárognak és köpködnek szakadatlanul. Bűzlő, altesti trágyalé csorog az Országgyűlés kopottas küszöbe alól. Ficánkolnak és bazdmegolnak a fotelforradalmárok!

Újjáalakult Munkásőrséggel ünnepelünk és emlékezünk. Kádár, Horn és Göncz felmagasztosult az aluljárókban !!!

Buci Gyuri fiacskája ismét kovászolt masszát gyúrna az álmélkodó pofánkból. Ez ma a Mérce! Modern és haladó.

Szemünk előtt egyesülnek ismét a világ posztmodern proletárjai. Százmilliónyi halott, a kutyát sem érdekel. Veszett már több is Mohácsnál… Itt a végén eszembe jutott azért valami apróság: egy állítólagosan antikommunista kormány idején nincs egyetlen egy hivatalosan bejegyzett antikommunista civil szervezet sem. (MEASZ – Magyar Ellenállók és Antifasiszták Szövetsége van, ANTIKOMMÜN – Magyar Antikommunisták és Ellenállók Szövetsége nincs! Miért?) Miközben az antifasiszta kommunisták széltében-hosszában tobzódnak, teli van velük a sajtó, a közélet és a besárosodott Hócipő.

Nincs senki, aki venné a bátorságot és szembeszállna ezekkel az egyre vadabb és szélsőségesebb erőkkel ??? !!!

Csak kérdezem: nem lenne időszerű a V4-ek egykor megszállt országaiból felkutatni az egykori ellenálló, antikommunista hősöket és a nürnbergi per mintára látványosan megrendezni velük a végső számvetést, elszámoltatást és ítéletet?

Nem tartozunk ennyivel a megsebzett, megharcolt és elesett hőseinknek?

Nem tartozunk ennyivel Európa és a világ amnéziás felének?

Nem tartozunk ennyivel legalább a saját lelkiismeretünknek?

Érzem a súlyos és nyomasztó csendet magam körül… Segítsetek!

 

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

6 thoughts on “Molnár Tamás: A velünk és bennünk élő kommunizmus

 1. Figyelem: a minap gyászos cikket olvastam az index-en, a „fehér terror ” áldozatairól, de azt mindig elfelejtik megemlíteni, pedig fontos, hogy a „fehér terror”-t megelőzte a kegyetlen, válogatás nélkül gyilkoló, hazaáruló és országvesztő „vörös terror”.
  (Szamuely: „folyjon sok vér”)…

  1. A vörös terror:
   a népet megfélemlítik, a példa kedvéért ártatlanokat is feláldoznak.

   Ez most is így van, csak nem olyan látványosan, finomitottak a kivégzésen: Dr. Lehmann György ügyvéd,
   Dr. Horváth István professzor,
   Dr. Tóth Zoltán József, jogász, jogtörténész..stb.

   Valamennyien MAGYAROK voltak, a véleményüknek mindig hangot adtak. Sajnos nem elég sokan ismerték Őket.

   Amikor már nem tudták őket „meggyőzni”, akkor az életüket adtaták velük, hogy mi is történt, azt majd a titkositás után megtudjuk.

   Nem élünk addig.

   Ez a vörös terror a háttérhatalom, a szabadkömüves páholy titkos terve. Mindent megterveznek, akár 100 évvel előre, az idő multával finomítanak, kivárnak, cselekszenek, ..és akinek meg kell halnia az biztosan meghal. Nem illik a tervbe, hátráltatja, leleplezi, nem magának…mindenkinek, aki megjallgatja őket!

   Ezen páholyok zsidó összeesküvők gyülekezete.

   A piramis csúcsa a szem, az a vatikán, a pápa, ők kezelik a piszkos, gyilkos pénzeket. Amit, a tőlünk elrabolt pánzeket, a mi gyilkolásunkra használnak fel.

   Nincsenek vallások…tudjuk, az emberiség megosztására találták ki.

   Egy vallás létezik, azaz igaz hit, amiben megszülettünk, azaz ártatlan szeretet, amivel a teremtő ajándékozott meg bennket. Amelyet az iskola, az agymosás törölt. Sokan vagyunk, akik még emlékeznek a kapott tulajdonságainkra, a tiszta gondolkodásainkra, amikor még leültünk magányosan, nem tudjok merre jártunk, de maga volt a nyugalom a szeretet.
   De ez néhány pillanat múlva elreppent.

   Ismét azok lettünk mint előtte ….és most is!

   Atilla

 2. És hogy emlékezünk?
  Úgy hogy hagyjuk megalakulni a munkásörséget?
  GRATULÁLOK!
  🤮

 3. Először is tudatosulni kellene az emberben,hogy kik vannak a szinfalak mögött,akik ezt az egész bohózatot mozgatják. Akik a történelem során mindig is a megosztás és a másik ember feletti uralkodást,annak kifosztását tűzték ki életcélul. Aztán hol van már 1000 éve az Ember?Mert „ez már nem az ! Az Emberből sz@r ember lett, mert pénzért , javakért asszisztál ehhez a mocsokhoz ! A többség benyalta a demokrácia,szabadság,egyenlőség,testvériség ócska maszlagját, ahogy a többi ideológiákat, eszméket. Képtelen az önálló gondolkodásra,ahogy felelős döntéseket sem képes hozni saját és szerettei érdekében, különben már régen elsöpörte volna ezt a fertőt,amit mindig más jelszavakkal,kitűzőkkel éltetnek. „A hatalom csak úgy tudja fenntartani azt a hamis látszatot,hogy szükség van rá,ha folyamatosan rettegésben tart”, miközben úgy uralkodik,hogy éket ver csoportok,emberek,családok közé. Az a hatalom,aminek elvileg a választói (?) érdekeit kellene képviselni, de inkább kiszolgáltatja a Népet, annak hazáját. Mert az ilyen hatalomban lévőnek nincs hazája, se népe,se lelkivilága , csak beteg elméje,ami önzésre, a mindenből és mindenáron, minél több szerzésre ösztönzi. Ezek és az ilyenek diktálnak törvényt,erkölcsöt(?) ,irányt a sokaságnak. Akkor min van csodálkozni való? Azon keveseket, Akik felismerik a helyzetet és szólnak is, ellehetetlenítik, bemocskolják, keresztre feszítik. Ez egy ilyen világ,ahol minden más előrébb való ,mint a Tisztesség,az Igazság és az Élet , a szó nemesebb értelmében, pedig nem a megélhetés a legfontosabb !
  „háborúk a zs/dók aratásai. Ezekért az aratásokért kell a keresztényeket megsemmisiteni és az aranyaikat magunkhoz venni. Már százmilliót megsemmisitettetünk,de még messze nem vagyunk a dolog végénél.” (reichorn főrabbi)

 4. SEGÍTEK!
  Mond el gyermekeidnek mind ezt, feledésbe soha ne merüljön!
  Igen igazad van elzsidósodtunk és lehajtott fejjel máig tűrtük!
  Dobbants a lábaddal egy nagyot, hogy a föld anya meghallja!
  Rázza meg köpenyegét, és a szörnyeket vastagon betakarja!
  Hangosan folyt a könnye, mert élőlényét óvta védte tartotta!
  Eddig és nem tovább – halld meg és lásd meg ,ember a jövőt!

  Látomás – képzelet és a tények között rejtélyes az igazság !
  Egy el robotizálást világot látok – emberi szörnyek nélkül,!
  Melyeket a gép szörnyei váltották fel – pedig értünk születtek!
  Illúzió megint e világ az ember elseppeg – korcs és újból veszélyes!
  Hát soha nem lesz ennek vége – nem – mert mindig újra kezdjük!
  Magunkat menet rendszerint elpusztítjuk – nincs értelme létünknek!
  Kelt: Bázakerettye, 2020. 02. 28. id. Kiss László
  ui: táltos bugása – nem történik meg ha te nem akarod!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük