KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Görögországi szavazás – Azonnal lépni kell!

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Athen

A görögországi választások mindenki számára egyértelművé kell, hogy tegyék: az államok feletti érdekérvényesítés (föderáció) visszavonhatatlanul megbukott, Európa egyetemes érdeke, hogy az államok érdekérvényesítésének összehangolását jelentő konföderatív gondolkodási mód minta (paradigma vagy korszellem) mielőbb felváltsa azt, mint egyetlen lehetséges alternatíva.

Ha ezt nem tesszük, az államok és az emberek kiszolgáltatottsága valós veszélyként fenyegeti teljes összeomlással a társadalmi, politikai és gazdasági rendszert, ami káoszba sodorja Európát.

Az ősi civilizáció Szent Korona Értékrenddel közvetített társadalomszervezési rendszerének alapja a konföderatív paradigma.

Aki felelősséget érez önmaga, családja, nemzete életéért, annak most kell időt és lelki, szellemi nyitottságot szánnia a Szent Korona Értékrend (http://szkertekrend.hu/) megismerésére.

Nagyon kérek minden mesélőt, megmondó-, leleplező embert, most azonnal szűntesse be a nemzetet kómában tartó tevékenységét!

Nagyon kérek minden magyar embert, most ne hallgassa a mesélőket, megmondókat és leleplezőket, minden erejét Magyarország megmentésére fordítsa, megtalálva saját feladatát a Gondoskodó Magyarország újjáteremtésére, ami mintát ad az emberiségnek az emberi életre, a válság minden okának és következménynek felszámolásával.

„Az új világtörténelmi korszak paradigmája a Szent Korona” c. könyv (http://nemzetiegyseg.com/Ujparadigma.pdf) „Európai Konföderációról szóló szerződéstervezete” az Isteni Iránymutatást vetíti ki minden államra:

Az Európai Konföderáció alapelvei

 

(1)     Minden állam politikai, társadalmi, közigazgatási, gazdasági és területi szabadsága örök és sérthetetlen.

(2)     Minden embernek a jogok és kötelezettségek összhangjában egy és ugyanazon szabadsága van.

(3)     Minden állam lelki, szellemi és természeti vagyona az állam államalapító és államalkotó nemzetei által alkotott egyetemes közösség örök és elidegeníthetetlen tulajdona.

(4)     Az állam vagyonával létrehozott minden érték az állam államalapító és államalkotó nemzetei által alkotott egyetemes közösség érdekeit szolgálja.

(5)     Azzal szemben, aki az állam vagy az állampolgárok szabadságát veszélyezteti, minden állampolgárnak nemcsak joga, hanem kötelessége ellentmondani és ellenállni.

Mintegy felkészülve a görög választások eredményére, tegnap frissítettem az EU-no-EK-yes honlapot (http://eu-no-ek-yes.com/). Ezen minden EU-tagországnak és az országok minden hivatalos nyelvének külön honlapja van. Az anyag még nem teljes, hiszen a nyelvek adta megosztottság feloldásához olyan emberekre van szükség, akik fordítani tudnak. A Lisszaboni Szerződés viszont minden hivatalos nyelven elérhető a honlapról, tehát a munka elkezdhető, azzal a megjegyzéssel, hogy a pontosítást folyamatosan végezni kell.

Egy hetes felkészülés után Áldás havának 18. napján Szegeden, a rendhagyó könyvbemutatón (https://www.facebook.com/events/852009334886695/) kezdjük el a szabadság korlátainak lebontását azokkal az emberekkel, akik cselekvő szabadságban akarnak élni, és felelősséget éreznek önmaguk, családjuk és nemzetük életéért.

Az ősi civilizáció Szent Korona Értékenddel közvetített útja az egyetlen, amelyet végigjárva az emberiség újjáteremtheti azt a világot, ahol minden ember, minden család, minden nemzet szeretetben, méltóságban, egymással összehangolt érdekek szerinti teljes szabadságban él.

Kelt Szegeden, 2015. Áldás havának 6. napján.

Halász József

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

3 thoughts on “Görögországi szavazás – Azonnal lépni kell!

 1. Én imádom a nőket.60-elött-közben-és után is. A baj ott van hogy ez a dolog ott tart hogy megkérdőjlezhető,és populér.A másik legnagyobb baj hogy a Jelenlegi Magyar Kormányba bekerül zsidók és azokon keresztül a Zsidóságban elfogadott homoszexualitás ugy begyürüzött,hogy lassan nemzeti vallásá fogják nyilvánitani.Ha a Pázmány ügy után a 2/3 igy dönt. Én vissza akartam vándorólni,de ezt még át fogom rendesen gondolni.Higgyétek el Magyar honfitársaim a Magyar nők a világon a leg család centrikusak,és a legszebbek.MMM.

 2. Önnek mi a véleménye?

  Van véleményem – akkor látványosan ki kiáltották a latrok a Magyar Köztársaságot – melyet sunyi módon Magyarország nevűre változtattak, szinte hangtalanul –
  Ma valóban tenni kell – látványosan és jó hangosan ki kell kiáltani a .
  MAGYAR KIRÁLYSÁGOT mely azonos a jogfolytonosával
  S Z E R — I N T E M !
  id. Kiss László

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük