KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Gusztustalan-e egy férfi és egy nő párkapcsolata?

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Végvári vitézünk – alkalmazkodva az időjáráshoz – laza viseletben, meleg témával érkezett a mostani Portyára. A fiatalokat a Pride Fesztivál megítéléséről kérdezte – most is kapott érdekes válaszokat, összeállításunkból kiderül, szerintük miért vonulnak fel a homoszexuálisok.

N1Tv

2 thoughts on “Gusztustalan-e egy férfi és egy nő párkapcsolata?

 1. „Gusztustalan-e egy férfi és egy nő párkapcsolata?”
  Az agyagedények szerint biztosan az.
  H.B.

  Hogyan fogadjuk el a buzikat?
  A Bibliában is van erre vonatkozó írás:
  Római levél 1.rész 25-32.versig
  „25.Mint a kik az Isten igazságát hazugsággá változtatták, és a teremtett dolgokat tisztelték és szolgálták a teremtő helyett, a ki mind örökké áldott. Ámen.
  26. Annakokáért adta őket az Isten tisztátalan indulatokra; mert az ő asszonynépeik is elváltoztatták a természet folyását természetellenesre:
  27. Hasonlóképen a férfiak is elhagyván az asszonynéppel való természetes élést, egymásra gerjedtek bujaságukban, férfiak férfiakkal fertelmeskedvén, és az ő tévelygésöknek méltó jutalmát elvevén önmagokban.
  28.És a miképen nem méltatták az Istent arra, hogy ismeretökben megtartsák, azonképen oda adta őket az Isten méltatlan gondolkozásra, hogy illetlen dolgokat cselekedjenek;
  29.A kik teljesek minden hamissággal, paráznasággal, gonoszsággal, kapzsisággal, rosszasággal; rakvák, írigységgel, gyilkossággal, versengéssel, álnoksággal, rossz erkölcscsel;
  30.Súsárlók, rágalmazók, istengyűlölők, dölyfösek, kevélyek, dicsekedők, rosszban mesterkedők, szüleiknek engedetlenek,
  31.Balgatagok, összeférhetetlenek, szeretet nélkül valók, engesztelhetetlenek, irgalmatlanok.
  32.Kik jóllehet az Isten végzését ismerik, hogy a kik ilyeneket cselekesznek, méltók a halálra, mégis nemcsak cselekszik azokat, hanem az akképen cselekvőkkel egyet is értenek.”

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: