KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Gondolkodni kellene Magyarok!!!

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!
A kormánypártok – magyar emberek félelmére alapozott – választási propagandája már teljes erővel zajlik!

Ehhez kapcsolódik az újabb nekünk bedobott gumicsont is, amit a kormányzat által birtokolt sajtó, és sajnos az alternatív weboldalak jó része is – mindenféle gondolkodás nélkül – tovább szajkóz! Most Orbán Viktor, Szél Bernadett LMP – s képviselő ellen indított hadjáratot, a félelemkeltéshez kapcsolódóan. Félreértés ne essék: honlapunk nem elkötelezett egyetlen párt irányában sem, ami különösen vonatkozik az általunk mélyen elítélt liberálisnak hazudott pártokra, mint pl. LMP, DK, Együtt, PM, MSZP, Momentum, stb.! Azonban azt is le kell szögeznünk, hogy időnként ellenzéki politikusoknak is lehet igaza, még akkor is, ha az ideológiájuk több esetben is magyarellenes! Álláspontunk szerint egy segédmunkásnak is lehet jobb ötlete, mint a cég vezérigazgatójának. Akkor miért is ne gondolkozhatnánk el mi is?

Most azzal akarja távol tartani a FIDESZ a megválasztott(!) LMP-s képviselőnőt a nemzetbiztonsági bizottság ülésétől, hogy a migránsválság kellős közepén egy olyan afgán származású szakértőt javasolt az országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságába, aki Soros György egyik – migránspárti – szervezetének munkatársa volt. Az Alkotmányvédelmi Hivatal akkor megállapította, hogy a fiatalember biztonsági kockázatot jelent hazánkra, s így nem kerülhetett be a nemzetbiztonsági bizottságba. Kiszűrték, és itt lenne a pont!!! Ennyi!

De miként kerül az évekkel ezelőtti ügy – vagyis a csizma – éppen most az asztalra? Miért nem teszik fel az elvileg gondolkodni tudó sajtó emberei az alábbi kérdéseket, miért nem említenek párhuzamokat?

 • A migránsválság közepe 2015 nyarára tehető. Azóta nem volt az országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának ülése? Kizárt dolog! Következtetésként az azóta eltelt időszakban, azokon részt vehetett Szél Bernadett, és megjelenése akkoriban még nem okozott problémát! Több mint két év telt el az óta! Most derül ki a kormánypártok előtt, hogy gond van vele? Maga a Hirado.hu jelenti ki, hogy a nemzetbiztonsági bizottság elé „…gyakran kerülnek minősített adatok…” Akkor miként is van ez? Szél Bernadett mindez ideig megismerhette azokat úgy is, hogy köztudottan Soros ügynökszervezetei melletti propagandát folytatott? Miféle felelős kormányzat ez?
 • Orbán Viktor, miniszterelnökként a következőket mondta a migránsválság elején-közepén, az Arab Bankok Szövetségének Budapesten rendezett éves közgyűlésén: „Az iszlámot, az Önök civilizációs gyökereit itt rendkívül nagyra értékelik, mi úgy tekintünk arra, mint egy nagy lelki és szellemi építményre, amely nélkül a világnak azon a részén sem béke, sem boldogság, sem kiegyensúlyozott emberi élet nem jöhetne létre. Ezért számunkra az iszlám világból érkezett emberek nem fenyegetést jelentenek, hanem egy magas civilizáció képviselőiként üdvözöljük őket, és nem szégyellünk időnként tanulni sem tőlük.” Vagyis szinte támogatta a muszlim inváziót! Gondolom előtte is, utána is megkapta a nemzetbiztonsági szolgálatok jelentéseit, de sem akkor, sem mostanában, akkori kijelentésével szemben egyetlen pártnak, weblapnak sem volt ellenvetése! Senki, de senki nem szembesítette őt a migránsválság idején elhangzott mondataival! Senki sem merte megkockáztatni, hogy kijelentse, maga a miniszterelnök 2015. június 9. –én elhangzott beszéde jelentett és jelent még ma is nemzetbiztonsági kockázatot! (lásd: http://magaspart.hu/orban-es-az-iszlam-kez-a-kezben/ cikkünket!)

 

 • Most azzal érvel Németh Szilárd, hogy a soron következő nemzetbiztonsági bizottsági ülésen az un. „Soros-terv” a téma, ezért kell távol tartani a képviselőnőt az üléstől! Jó! De akkor megkérdezem: A „Soros-tervről” szóló nemzeti konzultáció előtt nem volt nemzetbiztonsági kérdés, hogy az országgyűlés nemzetbiztonsági bizottsági ülésére – mely bizonyára akkoriban is összeült – Szél Bernadett is meghívást kapott? Tényleg hülyének néznek ezek minket?
 • Álláspontunk szerint egyfelől egyszerűen kicsinyes bosszúról van most szó Demeter Márta, szintén LMP-s képviselő, 2017 decemberében az országgyűlés előtt elhangzó – Orbánt és családját nemzetbiztonsági kockázatnak megjelenítő – felvetése miatt, másfelől a félelemérzetünk fenntartásáról, ami garanciája a Fidesz újabb 2/3 -os kormányzati többségének.
Ez is érdekelheti:  Kocsis Máté Gyurcsányra mutatva: "Nagy László, akinek az az ember kilövette a szemét"

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=VBnH7FCdaA0?feature=oembed]

Ebben az országban senkinek nem jut eszébe, hogy amikor Orbán Viktor együtt vacsorázik egy terrorizmus támogatásával és többek között illegális bevándorlás elősegítésével vádolt, és ezért nemzetközileg körözött személlyel, ráadásul a miniszterelnök veje még üzletel is ezzel az alakkal, az igen jelentős és tényleges nemzetbiztonsági kockázatot jelent? Tényleg birkák vagyunk mi magyarok? (lásd: http://magaspart.hu/egy-orszag-szembekopese-elkoveto-orban/ )

 • Németh Szilárd azzal is érvel, hogy „…Szél Bernadett kapcsolatban áll a Soros-birodalom bevándorlásszervező civil szervezeteivel,…”. Ez sajnos tény és eléggé el nem ítélhető, de miért nem beszél a fideszes politikus akkor már arról is, hogy Orbán Viktor a Soros féle Nyílt Társadalom alapítvány szószólója volt, a szintén Soros által finanszírozott külföldi tanulmányai alatt? Én nem hiszem, hogy valóban megváltozott volna a jelenlegi miniszterelnök beállítottsága! Csak saját bevallása szerint is mást mond nekünk, és megint másként cselekszik! „Ne figyeljenek oda arra, amit mondok, arra figyeljenek, amit csinálok!” Ez a mentalitás is a szóban forgó alapítvány eszköztárából való!

Talán arról is kellene már a fideszes politikusoknak beszélni, hogy közülük igen sokan Soros György ösztöndíjasai voltak! És a vér, nem válik vízzé!

Soros ösztöndíjasok

Ismételten hangsúlyozzuk: Nem Szél Bernadettet védjük! Nem is érdemelné meg! Ám ami most vele történik, bármikor megtörténhet egy újabb ellenzéki politikussal, sőt idővel Veled is kedves Olvasó!

Ezen kellene elgondolkodnod! Meg azon is: úgy terelgetnek bennünket, mint kutya a birkanyájat!

A sajtónak pedig azon: nem lenne szabad kritizálatlanul elfogadniuk egy kormányzati álláspontot! Nem az a dolguk! A magát sokszor „magyarnak”, “kurucnak”, stb. hazudott, elvileg ellenzéki beállítottságú hírportáloknak meg azon: nagyon súlyos árat fognak még fizettetni a magyarsággal, a kormányzattal összekacsintó magatartásuk miatt!

Mert: Vétkesek közt cinkos, aki néma! (Babits Mihály)

Madarász László

http://magaspart.hu

Ez is érdekelheti:  Hallgat a MÚOSZ és a DK is Rónai botrányos viselkedése után

NIF

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

3 thoughts on “Gondolkodni kellene Magyarok!!!

 1. Magyarországon nincs ellenzék,sem ellenzéki hírportálok!! Ha valaha is létezne,legfeljebb ideig óráig,mert a „hatalom bedarálná. Vagy ha ha hagyja,csak is azért,mint anno hofit. Vagy egybe lehessen gyűjteni a hangadókat,azt kellő időben bedarálni. Az a bizonyos „vallási csoport mindkét oldalra fogad,így teljesen mindegy a befutó. Az árát természetesen(?) a nép fizeti meg. A többség tisztában van ezzel, még ha többnyire birkának is nézik. Magasról tesz a „kiváltságosok ócska kisded játékaira(?),ami kivétel nélkül az Ő bőrére megy. Persze a „játékhoz játékosok is kellenek,ezért szeretné mindkét oldal bevonni a népet a komédiához,azt a látszatot keltve,hogy neki is van beleszólása valamibe is. Hát nincs! Ahhoz túl nagy a tét! Így marad a „játék,de csak a hatalom közelébe engedetteknek,mert nyerni csak nekik lehet. Egy keveset,a többit viszi a „prímás.
  Nem véletlen ,hogy egy idő után minden oldalról eltűnnek az értelmes(!) hozzászólók, mert érzik,hogy feleslegesen hallatják a hangjukat. Ugyan kit érdekel „majd megunják,azt haza mennek”.
  Ha meg lázadnak,legfeljebb úgy járnak,mint Heródes alatt. Egy párat keresztre feszítenek,aztán csend lesz megint.
  Akkor?
  ” Ha úgy érzed,hogy ellehetetlenít a hatalom,vagy az a közösség amiben élsz,akkor inkább vonulj vissza a négy fal közé.”
  2000-éves igazság!

 2. Egyetlen gond van csak a liberálisokkal , hamar felednek , már bizonyítottak a kormányzásuk idején , így nagyon sok időnek kell eltelnie , hogy valaha is visszanyerjék a nép bizalmát , fölösleges mindenféle bizonygatás , az ők esetében — nemigen hisznek már a szavaiknak , még ha véletlenül megérintik a valóság határait , akkor is undorral viseltetnek irántuk ..–

 3. Miért sulykoljátok ti is ezt a képtelenséget, hogy az emberek félnek? Csak olyan ember fél, aki valamit takargat, nem szeretné, ha kiderülne róla. Semmilyen hatalmi kurzusnak nem vagyok a híve, mégsem félek, de a környezetemben sem fél senki. Szél B-ről ez még a legenyhébb, ami tudható, és nem az Orbántól. LMP-ről már tíz évvel ezelőtt tudni lehetett sok mindent, részben sajtóban is megjelentek, sorok között olvasva főleg tudható volt, kik ők.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük