KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Gaudiék folytatják a földvédelmi nyomásgyakorló akciót

Föld- és nemzetvédő tüntetés a Kossuth téren május 10-én szombaton 6-kor – Folytatjuk a nyomásgyakorlást !

Gaudi_szekelyzaszloSzombaton a Kossuth téren folytatjuk a földvédelmi nyomásgyakorló akciónkat a 18 órakor kezdődő, rendőrségre által tudomásul vett bejelentett tüntetésünkön, amelyre mindenkit várunk szeretettel!

Hatalmas áttörést hozott a május 6-i Kossuth téri demonstrációnk, mert az országos figyelem homlokterébe került a hazaáruló földtörvény és külföldiek földrablásának kérdése, minden ellenkező kísérlet ellenére. A médiumok és pártpolitikusok kétségbeesett téma terelése azt mutatja, hogy a politikai „elit” vékonyába találtunk. Az ijedtséget mutatja, hogy a kormánypártok nyilván az EP kampány részeként sebtiben egy aláírásgyűjtést indítottak: a szabad pálinkafőzésért, az akácért és a valójában hazaáruló, de általuk az EU legerősebb földtörvényének nevezett törvény megvédése érdekében. Vajon meddig hagyják magukat orruknál  fogva vezetni a jószándékú, nemzeti érzelmű és jelenleg a kormánypártokat támogató emberek ?

Fontos, hogy a földügy mellé állt a gazdákhoz hasonlóan kisemmizett devizaadósok több érdek-képviseleti szerve is és mostantól közösen küzdünk céljaikért. 

A külföldiek földszerzése érdekében május 6-án  elfogadott petíciónkban rögzített követeléseink felét jobbikos képviselők már benyújtották az Országgyűlésnek, de a másik fele még hátravan. A lépeseket ezúton köszönjük nekik, de a hazaáruló földtörvény hatályon kívül helyezését és addig minden földügylet bejegyezési moratóriumát célzó törvényjavaslatot még nem nyújtotta be senki,  csupán egy közvetlenül érvényesülő hatással nem bíró és rendezést éppen a fő felelős vidékfejlesztési minisztertől remélő, tehát külföldiek földszerzését közvetlenül megakadályozni nem képes jobbikos országgyűlési határozati javaslatot iktattak a Házban. Az LMP törvényjavaslata nem zárja ki a külföldiek földszerzését. Régi mondás: kecskére ne bízzuk a káposztát, ne az árulótól várjuk az árulás megállítását.  De ez a hiány még a május 12-i első érdemi parlamenti ülésig pótolható, erre ezúton kérek minden magyar ember nevében minden képviselőt.

Az Országgyűlésnek  2014. május 22-ig van határideje arra, hogy a petíciónkban rögzített hármas  földvédelmi csomagot elfogadja.

Az alapvető jogok gyakorlása körében nyújtott tájékoztatásként jelzem, hogy a tüntetés előtt természetesen mindenkinek jogában áll részt venni a Fidesz-KDNP 15 órakor kezdődő, kormányfő megválasztás (a parlamenti ülés háromtól négyig tart várhatóan, az egész teret erre az időre lefoglalta a kétharmados többség) ünneplésére összerántott tüntetésén és az ott részt vevő tisztességes, őszinte szóra és valós információkra nyitott embereknek a petíciónkat és a földtörvény nemzetvesztő tartalmát leleplező iratokat átadni és más, jogszabályba nem ütköző,de alapvető jogok gyakorlása (pl. vélemény-nyilvánítási szabadság)  körébe tartozó cselekményt végrehajtani.


Végül is ez a mi Hazánk, nekünk csak ez az egy Hazánk van és mi itthon vagyunk!


A magyar föld és a magyarok szabadsága nem eladó!

Budapest, 2014. május 9.

Dr. Gaudi-Nagy Tamás nemzeti jogvédő
www.gaudinagytamas.hu

Ez is érdekelheti:  Az ukrajnai háború abszolutizálása

NIF

Kapcsolódó: 

Gaudi-Nagy Tamás válasza Novák Elődnek

Elveszik a magyarok földjét, kontra „két nő inzultálta Pásztor Istvánt” – Rácz Szabó László, az MPSZ elnökének közleménye

A gazdákat le sem köpve hozott törvények ellen is tüntettek május 6-án a tüntetők

Elkezdtek reszketni a hazaárulók: ez volt az egyik cél !- Május 10-én 6-kor a Kossuth téren folytatjuk ! (Gaudi helyzetértékelése ATV-s híradórészlettel)

Pásztor leköpésének hiteles felvétele – így járt a hazaáruló, a zentai Rácz Szabó László véleményével (NIF kommentárral)

 

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

0 thoughts on “Gaudiék folytatják a földvédelmi nyomásgyakorló akciót

 1. Szeretnék üzenni és ennek az ügynek egészén segíteni azzal az stratégiai észrevétellel (majd tettel), hogy ezt decentralizált módon is (vagy inkább úgy) kellene keresztül- vinni!!!
  Ha valahogy képesek volnánk decentralizált erőt alkalmazni, akkor nem kellene tartani semmilyen atrocitástól. A polgármestereket kell csak meggyőzni a polgári lakosság képviseletének és az alapvető létjogok természetéről . Ha minden önkormányzat a mi igazságunkat és érdekeinket fogja képviselni – akkor a kormány feldughatja magának az EU-instrukciókat. Ezt az ellenállást lent kell megszervezni – vagy lent is meg kell kell szervezni, hogy sikere tartós lehessen!

 2. Mondok még két bizarr gondolatot, ami nem korlátozódik Magyarországra – mert ugye világra-szóló igazságok:
  Ha képesek volnánk a pénzt – mint az értékrendszer legszervesebb részét bojkottálni (életünk alapvetései közül és működéséből száműzni) – akkor megrendülnének azok a hatalmak, melyek ezáltal élősködnek. Akkor a szeret újra-éledhetne a társadalmi életben is.
  Ha a jog nem képes az igazságot képviselni – akkor „le kell szokni” erről is!!!
  Ezzel azt akarom mondani, hogy egy lassú tudatos folyamatnak kellene történnie!
  Minden új igazságnak meg kell teremteni a teret – mert a kapitalista viszonyok csak szelekcióra képesek, nem alkalmasak az emberiség fejlődését elősegíteni!!!
  Nem a bálványok hierarchikus rendjébe kell betörni – hanem olyan (ősi) élet-tereket kell megnyitni (újra-teremteni); melyek a „törvényes hatalom” értelmezési tartományán kívül esnek!
  Ez az aminek nem kellene hangos reklám – de sokkal több munkát és következetességet kellene belefektetni!
  Az viszont tény, hogy a tulajdonjog és az értékteremtés rendszere nem képes tartós harmóniában működni…
  Természetesen azért nem, mert a használati (munka) jogok működési ideája messze a tulajdonjogok rendje felett van!!!
  Még mielőtt végérvényesen leszokunk a munkáról, azt a jogot kell gatyába-rázni, ami még mindig a régmúltat akarja szolgálni – hogy a jelen és jövő szolgálatába legyen állítva!!!
  Azt a jogot kell megregulázni – ami az igazság fölé helyezkedik az egész világon, bizonyos társadalmi és világhatalmi elit részéről irányítva!!!
  Ezt a Római Jogot nem a Rómaiak hozták létre, mit ahogy a Katolicizmust sem keresztények…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük