KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Morvai Krisztina Bajnai pártjának Jávor Benedekével vitázott a HírTv-ben (videó)

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

[youtube=http://youtu.be/IiXMmC6CMqU]

NIF

Ez is érdekelheti:  A Politico szerint Magyarország sokat tehetne az orosz-ukrán háború befejezéséért

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

0 thoughts on “Morvai Krisztina Bajnai pártjának Jávor Benedekével vitázott a HírTv-ben (videó)

  1. Úgy látom, Krisztina nagyon rühelli, hogy egy asztalhoz kellett állnia ezzel az izével. Talán azért nem jutott eszébe Kárpátaljával kapcsolatban, hogy bizony, ~40 civil szervezet aláírta az Ukrajnától való függetlenségi igényüket kifejező nyilatkozatukat. – http://www.karpatalja.ma/karpatalja/kozelet/26005-a-karpataljai-magyar-civil-szervezetek-es-tortenelmi-egyhazak-nyilatkozata – Azt, ami után martonyi suttyomban levelet írt a puccsista ukrán vezetésnek, hogy ők nem támogatják az ilyen szeparatista mozgalmakat.
    Érdekes, hogy a Temerini fiúk családja egy árva szót sem szólt arról libsi lotyóról, aki a jávor szarvas szerint kiszabadította őket. Gaudi-Nagy Tamás viszont meghívott vendég volt.

  2. Kedves farkas Boglárka öntől mint Kolozsvári születésű lánytól több együttérzést várok el az elrabolt területeken élő Magyar honfitársainkkal szemben! Vagy csak gazdasági menekültként él Magyarországon?
    kató rudi

  3. Nagyot derültem, amikor Krisztina megemlítette ennek a kis köpönyegforgató figurának, hogy legutóbb az lmp sorai között látta őt… Igen, ezek a megélhetési „politikusok” oda mennek, ahol jövedelmezőbb. Jávorka csak kukán bámult, hiszen Krisztina lemosta őt a pályáról.
    Lenhardtné

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük