KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Gaudi-Nagy Tamás válasza Novák Elődnek

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Gaudi2Novák Előd egykori mozgalmárnak, frakciótársamnak és ügyfelemnek – reagálva mai közleményére, annak az esélynek a tudatában, hogy a Jobbikhoz közeli médiumok esetleg ezt nem hozzák le, bár ezzel ugyanazt tennék, mint a Fidesz a közmédiában – üzenem a következőket.

(Vona Gábor irányomban tett mai, mandiner.hu-n lejött minősíthetetlen minősítésére nem reagálok, inkább lehetőséget adok neki arra, hogy visszavonja. Még időben. Egy hazafit nem talál, aki ezen szavainak hitelt adna. Ezt is ő is tudja jól, de mégis ide jutott. Legyen ez most az ő baja.)

1. Schiffer Andrásnak már le kellett adnia az ügyvédi igazolványát, tehát nem lehettem volna aktív nemzeti jogvédő ügyvéd, ha országgyűlési képviselő maradok. Nem vagyok Papcsák, hogy ügyvédi irodám zsíros állami megbízásai után osztalékot vegyek fel. Egyéni ügyvéd vagyok. Ezt Te is jól tudod. Te is láttad előnyét annak, hogy milyen védelmet tudok biztosítani nemzeti jogvédő ügyvédként. Emlékszel 2006. október 23-a délelőttre? Emlékszel, hogy védőként ki ment be Hozzád miután rendőrbűnözők letepertek és elfogtak Téged a Nádor utcában és a Gyorskocsiba vittek? Emlékszel, hogy ki védett a koncepciós peredben, amelyben végül felmentettek és ezután kártérítést kaptál? Az EU-NEM plakátos ügyben ugyanígy. Folytassam?

A parlamenti munkám mennyiségi és minősége szintén közismert és munkabírásom is, amellyel a Jobbik frakció messze legaktívabb tagja voltam, a ciklusban pedig második, két bizottságban is aktív voltam, 72 óra felszólalással, 706 nem önálló és 133 önálló indítvánnyal, számos eredményes módosító javaslattal és a javaslatomra létrejött Kárpát-medencei Magyar Jogsegélyszolgálattal. Tehát bőven bírtam volna. Bár sokat harcoltunk együtt ellene, mégis pártpolitikai homokozóvá silányította a kétharmad az Országgyűlést a szemünk láttára, ahol az önálló véleménnyel, élettapasztalattal és hivatással rendelkező képviselő számára a játéktér minimálisra zsugorodott. Ti mégis szerettétek volna, ha folytatom, mert megbecsültétek eredményes munkámat, amely miatt a kormánytöbbség tagjainak többsége is tisztelt kemény ellenzéki kritikáim ellenére.

Ez is érdekelheti:  Oroszország már készül Ukrajna kapitulációjára

2. Tudtátok jól, hogy EP-képviselőként folytathattam volna nemzeti jogvédő ügyvédi munkámat és ezzel együtt – ahogy az elmúlt 4 évben is képes voltam rá – az EU intézményének jogi- politikai szétbombázása mellett azt szerettem volna folytatni az EP-ben, amit a magyarságért tettem az Európa Tanács Parlamenti Közgyűlése tagjaként 4 évig. Rendszeresen hírt adtam erről a munkásságról, honlapomon külön menüpontban (ET tevékenység) minden megtalálható: 16 ülésszakon közel száz felszólalással, számos sikeres szövetségkötéssel (különösen azeriek, oroszok, törökök) küzdöttem a magyar érdekekért, önrendelkezésért és az európai hagyományos nemzeti közösségekért, értékeikért. A legbüszkébb arra a határozatra vagyok, amely – Kalmár Ferenccel közös – módosító javaslatom nyomán kötelezi a tagállamokat arra, hogy biztosítsanak a területükön kisebbségi számban élő nemzetiségek számára területi autonómiát. Ti mindezt azonban nem akartátok: Krisztinán kívül csak pártembereket küldtök ki a bejutás esélyével, – Vele ellentétben, aki a nemzetért harcol – pártot építeni. Erre máig semmilyen racionális és hazafias gondolkodású ember számára elfogadható magyarázatot nem tudtatok adni. Ezt nagyon sok Jobbik tag és szimpatizáns máig nem tudja megemészteni.

3. Ezúton jelentem örömmel, hogy előrehaladott állapotban van egy brüsszeli székhelyű, pártfüggetlen patrióta jogvédő szervezet vezetésemmel történő megalapítása, amely valóban megcélozza azt, hogy az európai hagyományos nemzeti közösségek jogait, de különösen hangsúllyal a Kárpát-medencei magyarságot védő, önrendelkezését elősegítő jogvédő hálózattá nője ki magát, amolyan nemzeti Amnesty International-ként.
Krisztinával folytatott legutóbbi strasbourgi beszélgetésünkben erről részletesen szóltunk.
Minden olyan szervezet és személy együttműködésére számítok, akiknek fontos egy ilyen szervezet hatékony működése.

Csak azt tudom kívánni Neked és párttársaidnak, hogy az elhatárolósdi helyett fontoljátok meg II. Rákóczi Ferenc fejedelem szavait:
„..vérünket és javunkat szomjazó ellenségünk kegyetlensége igáját másként nyakunkból ki nem vethetjük, hanem egybekapcsoló közönséges karokkal.”

Ez is érdekelheti:  Társadalmi és politikai demencia a kegyelmi ügyben…

Remélem elgondolkodtatnak a kurucon olvasható, közleményeddel, illetve az elhatárolódó közleményekkel kapcsolatos kommentek is, amelyek elsöprő része velem ért egyet és igen keményen bírálja ezt a hozzáállást részetekről. Kapjatok észbe.
Jogvédő, földvédő és nemzetvédő bajtársaimmal együtt a Nagyságos Fejedelem fenti intő szavainak szellemében cselekszem. Most rajtatok a sor.

Budapest, 2014. május 8.

Dr. Gaudi-Nagy Tamás nemzeti jogvédő

TankaBoór 12pont

NIF

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

0 thoughts on “Gaudi-Nagy Tamás válasza Novák Elődnek

 1. Egyszerű oka van a mellőzésének: a lehetséges vetélytársat a vezető pozícióban levők mindig igyekeznek félreállítani!
  Adolf

 2. Valami történt a jobbikban. Nem biztos, hogy most, lehet, már a választások előtt. Majdnem 180 fokos fordulatot vettek. Pedig nem harcolni kellene, azt majd nekünk kell. Egyelőre csak ki kellene mondani az igazságot. Vajon mitől lett ilyen puhatestű a társaság?

  1. Mint 2010-ben is, mostani valasztasok elott is a JOBBIK kormanyra készult es hittek is benne, hogy sikerul. Orbannal is targyalt Vona ebben az ügyben. Lenyeg, hogy amennyiben csak a Jobbik segitsegevel kerulhetett volna a Fidesz kormanyra, ugy Orban kiadta az ukazt, hogy az EU lehetetlenne teszi a kormanyzaqst amennyiben a Jobbik nem hagy fel a populista rasszista, antiszemita k9ijelentéseivel.
   Igy aztan elkezdtek behuzodni a Fidesz mögé.
   Mondhatom, hogy a populizmust én sem szeretem, mert ha a kijelentéseket nem követik tettek, akkor bizony az szélhamossag, finomabban populizmus.
   A svajci SVP-t irigyli mindegyik nyugati jobboldali pàrt, legyen az marine le Pen vagy Wilderers. De a Jobbiknak nem lehet tanacsot adni. Tele vannak vagy alulképzettekkel vagy ifju titanokkal. Novak Elödöt is ilyen ifju titannak tartom. Viselkedhetne masképp is, mert meg van benne a lehetöség a jobbra, de senki sem probalja ezt kis 50 kilos ficsurt kisse rendbe szedni. Igy aztan O is marad ifjiuu titan, akarcsak Vona es sokan masok a Jobbikbol.

  2. Mert a pénztárcájuk függőségi viszonyaik igy kívánja ! Csiga-testŰ Vona már rég lefeküdt, nem a fidesznek, hanem aznnak a hatalomnak, aki irányitja ezt az országot ! Ahogy Gyurcsány mondta kurva ország ez nem igy igaz ! a politikusok a kurvák ! ! ! ! Nem ártana ezeknek is a történelmet olvasni, s megtudják, hogy végezte sok hazaáruló ! ! !

 3. A földbizottságok helyett az agrár kamara kezébe adta az orsós likud vitya bandája a földszerzés ellenőrzését! Az agrár kamaráról csak annyit, hogy a vérvörös nagy tamás szellemiségében tevékenykedik a mai napig is ahogy a szakszervezetek az ávós gáspár elvtárs irányvonalát viszi tovább a mai napig is aki a csermanek féle lakhely áruló banda legtovább hivatalban maradó gyilkosa volt! Aki bármilyen formában is benyal a hatalomnak (teljesen mindegy hogy az orsós likud vitya féle vagy a gyúrcsótány-libajnai bagázsnak az a Magyar nép ellensége! Hány szegedi csanád, pösze, nyikos, kovács féle söpredék van a Jobbik tagságában még mindig? Amíg ezek nem lesznek tisztába téve addig a Jobbik is követi a Miép útját azaz felszámolja önmagát!
  kató rudi

 4. A fene egye meg, volt, talán még van is egy elfogadható társaság, akiket egyre jobban kezdtek az emberek elfogadni, és a talán nemsokára a teljes győzelem is várt volna rájuk, ha nem engednék, hogy a liberálisok, és ahogy dodi17 írta, a közéjük befurakodott pösze félék szétverjék.
  Úgy látszik, a betolakodók ellen nincs védelem, nincs egy olyan erős vezető aki ezt meg tudná akadályozni.
  Most hogyan nézek azok szemébe, akiket hosszan agitálva, a Jobbik mellé tett x-re buzdítottam?
  Elég egy jól irányzott köpés, hogy a szégyentelenek végleg a nép fejére ülhessenek?
  Baumag

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük