KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Gárdafóbia

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Vannak bátor, önérzetes, büszke magyarok, harcosok, akik kimondják mindazt, ami nem tetszik nekik, akik kiállnak a Magyarság érdekeiért, felsorakoznak a Nemzet védelméért, segítenek az embereknek, ahol csak tudnak.

Akik testvérnek, bajtársnak fogadták egymást, és nyíltan szembeszállnak minden aljas, sunyi politikussal, diktatórikus törekvéssel, tolvaj, gyilkos, bűnöző cigánnyal, mindennel, mindenkivel, aki árt az országnak. Legyen az, korccsá silányult kommunista véglény, mint gyurcsányfletó, vagy a kis patkány drazsé volt, vagy akár nemzetiszín álarcba bújt sunyibolsevikmaradvány, mint a kövérlaca, vagy a mi kis beképzelt, öntelt viktorunk, vagy akár a bűvészkalapjukból előhúzott denevérpofájúvá aszott talpnyaló-belügyminiszter, a sintér-pintér.

Ezek a magyar emberek alkotják az örök, nagybetűs Gárdát, amely a nemzeti ellenállás élharcosa lett. Ettől a Gárdától karmolta véresre a pofáját a kis drazsé, és ettől a Gárdától hugyozik vért kínjában, már most az indulásnál viktorka és bandája. Már évek óta kergeti ezt a Gárdát a politikai csőcselék, de hiába.

Volt ugye a Magyar Gárda, amit abszurd, jogellenes módon „tiltott” be a hatalmat kiszolgáló

„bíróság”-nak nevezett kreálmány. A kis drazsé fellélegzett, s ujjongott a kéjtől: nincs többé Gárda. Ám hamar kiderült, hogy bizony a Gárda létezik. Miaszhoty…natyonis…. Hogy egy klasszikus aljadékot idézzek. A Gárda csakazértis színre lépett. Új Magyar Gárda néven tették le újoncai, csendőrei az esküt. A „hatalom” a körmét rágta, s a rendőrállatok nagy szkafanderbe bújtatott erőkkel jelentek meg az eskütételek helyszínén. Oszlatás. Ez volt a parancs. Ám a gárdisták kicselezték a hatalmat. Fegyelmezett, jól szervezett erőt vonultattak fel a droidok ellen, akik nem merték felvállalni az összecsapást. Verejtékező parancsnokuk szavai a következők voltak: „Sem testem, sem lelkem nem kívánja azt, ami itt történne.”

A rendőrök eltakarodtak.

Egy éve az Erzsébet téren azt is megmutatták a gárdisták, hogy minden erőszakot, könnygázt,

tonfát, gumibotot, bilincset, fogdát képesek elviselni, hogy bebizonyítsák: nem ők az erőszakosak, hanem a hatalom. A hatóságok sorozatban vegzálják, a „bíróságok” folyamatosan büntetik a gárdistákat, de ők továbbra is harcban állnak. Bátran, keményen, csakazértis. És lám-lám. Minden fenyegetés, minden bírság, minden „törvényi” tiltás ellenére, a Gárda továbbra is itt van. Itt van, mert ezeknek az embereknek állampolgári joguk, hogy akár a „betiltott” társadalmi szervezet volt tagjaiként is olyan új szerveződést hozzanak létre, amilyenhez éppen kedvük van. Esetleg csatlakozzanak egy már meglévőhöz.

És bizony ez megtörtént.

Másokkal együtt a Magyar Gárda volt tagjai is csatlakoztak a Nemzet Haza család Polgári

Egyesülethez, amelynek keretében pedig, létrehozták a Magyar Nemzeti Gárdát. És mit ad Isten…ez a kis vámpírpofájú sintér-pintér, a pofozkodni nem merő viktorka parancsára, most ugyancsak a Gárdát vette üldözőbe. A Magyar Nemzeti Gárda az egy évvel ezelőtti rendőrterrorra emlékezett, újoncokat avatott, és fogadalmat tett, a Szent Korona másolata előtt. Hiába volt az országos rendőri randalírozás, a tétova, végül elhaló droidtámadások nem vezettek eredményre. Amit a Magyar Nemzeti Gárda célul tűzött ki e napra, azt megcselekedte. A közvélemény pedig, figyeli a hatalom kínos igyekezetét, kétségbeesett kísérleteit, és mit lát?

Eszelős politikusok, habzó szájú főrendőrök, lógó nyelvvel loholnak valami megfoghatatlan fogalom nyomában, hogy megsemmisítsék, eltüntessék, de minden igyekezetük hamvába hull, s egyre nevetségesebbé teszik magukat. A Gárda szelleme él, erősödik, s minden remény megvan arra, hogy a köszöntésükbe foglalt szebb jövőt kitartásukkal, segítségükkel meg is valósítsuk.

Ami késik, nem múlik.

Vass István

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

2 thoughts on “Gárdafóbia

  1. EZT KÉRDESZTEM Orbán Miniszter től a honlapján’ Kedves Viktor!Miniszter úr!Hát ezt igérted a választás elött?Rendör terrort .Le döbbentem az állati magatartástól.Békés embereket le fújni lökdosni.Majd ,hogy jutott nekem is ,pedig már elmúltam 50 éves. Pedig csakk bámészkodtam.Fidesz sikertől ujjongot a családom és sokkan Kárpátalján.Ugy látszik korán és kárnak.Mszp idején jártam ott és most 4 napot.Nem változott semmi,csakk a vezetök. Mintha a Gyurcsány lelke költözött voln belétek! vajon mi lessz a válassz_

  2. Ezzel csak az a baj, hogy a gárda nem igazán erősödik. Sajnos éppen ellenkezőleg. Gyengül. Kettészakadt és sokan azt sem tudják merre menjenek. Megint nem külső erő szüntet meg egy nemzeti kezdeményezést, hanem belülről szedik szét.
    Szomorú.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük