BREAKING: FEGYVERES MERÉNYLETKÍSÉRLET TRUMP ELLEN – A MERÉNYLŐT LELŐTTÉK (VIDEÓN A LÖVÉS PILLANATA)
     

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Gábor megszólalt: A Jobbik frakciója kizárta soraiból Pőszét

Pősze Lajos

A Jobbik országos elnöksége múlt csütörtöki, december 9-i ülésén – élve a frakció alakuló ülésén képviselői esküvel szentesített jogával – egyhangúlag Pősze Lajos országgyűlési képviselői tisztségéből való visszahívásáról döntött. Mivel Pősze Lajos a mandátumát nem volt hajlandó visszaadni, ezért a mai napon a párt országgyűlési képviselőcsoportja kizárta tagjai sorából, a frakción keresztül betöltött minden tisztségéből visszahívta.

Pősze Lajos az elmúlt időszakban eltávolodott a párt irányvonalától, munkája során nem törekedett az együttműködésre, amely mostanra lehetetlenné tette a további közös tevékenységet a Jobbik programjának végrehajtása és szavazóinak képviselete vonatkozásában.

Vona Gábor, a Jobbik elnöke és frakcióvezetőjejobbik.huNemzeti InternetFigyelő

 

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

5 thoughts on “Gábor megszólalt: A Jobbik frakciója kizárta soraiból Pőszét

 1. A Jobbik sajnos késett Pőszét frakcióból kizáró döntésével.
  Már a Gárda megtámadásakor ki kellett volna zárni Pőszét!
  Nem is értem ezt az embert,hogyan mer tisztátalan kézzel és lélekkel megélhetési politikusként nyilatkozni ellenséges lapoknak a Gárdáról.
  A Jobbiknak kötelessége a lemondását megtagadó Pősze ellen pert indítani ezzel kikényszerítve az eskűjét megtagadó hitvány embert mandátuma visszaadására.
  Nem is értem miért esett rá a választás,hiszen már a Szerencsejáték Rt volt elnökeként ismert volt hiányos jelleme és ezt nem ellensúlyozhatta szakmai tudása.
  Már a Jobbik kampányában feszültség volt körülötte egyéni választói körzetében,amire a személyéről döntőknek fel kellett volna figyelnie.
  Már most fel kell hívnom a Jobbik figyelmét,hogy meg kell előzni további megélhetési és megalapozatlan politikai ambicióval rendelkezők ámokfutását egy újabb szerződéssel.
  Nincs helye a radikális nemzeti oldalon az árulóknak!
  Szebb Jövőt!
  Reiner Péter

 2. Tisztelt Reiner Péter Úr.
  Teljes mértékben egyetértek önnel,Pősze szó szerint áruló ez már a Gárdáról alkotott véleménye alapján is tudható volt.Jól tette Vona Gábor,hogy kizárta!Jobb későn mint soha.
  Árulóktól mentes szebb jövőt!

 3. Egyetértek Vona Gáborral. Így kell tenni, nincs helye ocsúnak a búzában.

 4. Nem vagyok jogász, de szerintem egy saját kezű aláírással hitelesített okirat — mert az eskü annak számít — alapján, jogi úton végrehajtható a mandátumról való lemondatás. Ez Gaudiék asztala, remélem megtalálják a módját.

 5. Ezúttal egy jogi fogalom általi tisztánlátás igénye merült fel, ami engem régen gyötör. Ugyanis ha léteznek rendeletek, pártszabályok ezek érvényesülésére a velük együtt meghatározott vagy hozzájuk kötött garanciák ill. szankciók révén van remény.
  Példának okáért hallottam olyan belépési kötöttségről mely szerint a letűnt rendszerben munkásőr kötelékben részt vevő jobbikos párt tag nem lehet..A szabályzat szándéka szerint csak hazafias érzelmű lehetne a párt tagja. Mi a garancia azonban arra, hogy a hazafias gondokozóktól eltérő nézeteket vallók egyes vezető helyeket csoportosan és összehangoltan megszerezzenek ?
  Ezt most elárulom: semmi !
  Itt most a frakció vezetőségével került nyíltan ellentétbe Pősze Lajos barátunk.. Ezért lehetett nyiltan és erélyesen vezető testületileg fellépni ellne.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük