KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Franciaország több ukrán zászlóaljat is felszerel AMX-10RC kerekes páncélozott járművel

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Franciaország az elkövetkező hetekben az ukrán fegyveres erők több zászlóalját szereli fel páncélozott járművekkel, köztük AMX-10RC könnyű kerekes harckocsikkal. Ez olvasható abban a közös nyilatkozatban, melyet a francia és az ukrán elnök az Elysée-palotában vasárnap este tartott találkozójuk után adtak ki.

„Az a katonai támogatás, amelyet Franciaország a háború kezdete óta nyújt az ukrán védelemnek, folytatódik, és újabb szállítások készülnek, hogy kielégítsék Ukrajna legsürgősebb és legközvetlenebb szükségleteit védelmi képességeinek megerősítése érdekében. Az elkövetkező hetekben Franciaország több zászlóaljat fog kiképezni és több tucat páncélozott járművel és könnyű harckocsival, köztük AMX-10RC-kkel felszerelni”.”

Párizs külön hangsúlyozta, hogy kész támogatni Kijevet a légvédelem területén. Konkrét intézkedéseket azonban nem említettek. Párizs emlékeztet arra is, hogy kész folytatni az ukrán katonák kiképzését és támogatni Kijevet humanitárius téren is.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kiemelt kép:  A francia hadsereg AMX-10RC kerekes harckocsija ANNE-CHRISTINE POUJOULAT / AFP / Archív 

Ez is érdekelheti:  Irán óva inti a külföldi nemzeteket attól, hogy segítsenek Izraelnek

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük