KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Fideszes „alkotmánysértés” és a hazaárulók

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Teljesen értetlenül állok a mai belpolitikai helyzetet látva. Meggyőzősédemmé válik lassan, hogy a magyar társadalom, a szakszervezetek, az MSZP, a Jobbik és egyéb civilek vagy nem normálisak, vagy féktelen „demokratikus” elemháborodottságukban a hazaárulás és a nép többsége a választásának semmibevétele, tehát a demokrácia sárba tiprása folyik, ami végül az MSZP elsöprő győzelméhez vezet majd.

Mert mi is az Alkotmánybíróság? Egy szervezet, amelynek a mai Magyarországon semmi haszna nincsen. Ugyanis volt alkotmánybíróság Gyurcsány alatt is, és akkor sem volt semmi haszna, hiszen a gyurcsányi állam, a rablókapitalista diktatúra éppen olyan simán működhetett, mintha ez a taláros társulat nem is létezne.  A különböző civilszervezetek állítólag a nép érdekeit szolgálják, az MSZP állítólag (bár ezt már ab ovo nem hisszük el), a munkások és a demokrácia érdekeinek szócsöve, ami ezért is hiteltelen mert a néptől, a munkásoktól, a nemzettől loptak irgalmatlanul nagy összegeket, s ezért máig nem kapták meg a büntetésüket. A Jobbik az alkotmány ellen és a nép érdekében harciaskodik, miközben még nem döntöttek, hogy odaállnak-e az MSZP-s és LMP-s Fideszgyűlölők és népgyűlölők mellé… és sorolhatnám. Magyarán, a népet veszik semmibe azok a kis pártok és szervezetek, amelyek azt gondolják magukról, hogy ők a magyar jelen és a jövő megváltói.

Közben rá kellene pillantani arra, mit is akart és akar a Fidesz. Egyszerű és világos dolgot: – ne lehessen indokolatlanul hatalmas végkielégítéseket fölvenni, ne kaphasson senki olyan díjazást, amelyért egy átlag családnak évtizedeket kell dolgoznia. Láttuk, hogy a kommunista söpredék nyolc év alatt mennyit vett föl, s azért semmit nem tett le az asztalra.  Tehát akik ma szakszervezetként és pártként, jobboldali népvédő szervezetként ma az Alkotmánybíróság e téren való fenékberúgását sérelmezi, az nem a demokráciát védi, hanem a demokrácia ellen van. Hiszen, minden állam által felállított szervezet politikai szervezet. A demokrácia azonban a néphatalmat jelenti, így a kettő aligha fér össze. Az Alkotmánybíróság mai védelme a sztálini alkotmány védelme, ami viszont a Jobbikosok által hirdetett személettel nem fér össze. Hiszen amikor a nép kizáratik egy döntésből, akkor milyen jogon dönthet valamiről egy olyan szervezet, amelyet a politika hozott létre? Ha nincs népszavazási lehetőség, akkor ne lehessen egy grémiumnak se lehetősége arra, hogy a nép feje fölött döntsön. Az Alkotmánybíróság ugyanis így egy diktatórikus szervezetté válik, amit a demokráciával nincs összhangban. Kusza, politikai anarchia az, ami ma Magyarországon működik, működhet. A Jobbik végleg leírta magát a demokratikus és nemzeti pártok sorából, s mivel a szeg kibújt a zsákból, azt kell hinni teljes joggal, hogy a Jobbikot ilyen esetekre és a magyarság lejáratására az MSZP hozhatta létre. Tehát a jobbik többé ne is próbáljon nemzeti ügyekben jogokat vindikálni magának, hiszen azon igyekszik, hogy a hatalmas végkielégítések maradjanak, az Alkotmánybíróság pedig a nép feje fölött a politikai ellenzék javát szolgálva teljesítse általam minősíteni nem kívánt hivatását.

Jó volna tehát feleleveníteni a kormány felhatalmazásának tényét: ezt a magyar kormányt a nép nagy része választotta meg, s adta kezébe jövőjét, sorsát. Ezt a felhatalmazást senki nem volta vissza, mindössze a vesztesek hamis, disszonáns kara károg ellene. A felhatalmazás négy esztendőre szól és eddig logikus, etikus és a demokráciát szolgáló intézkedések, törvények születtek. Olyanok, amelyeket mi akartunk, és amelyek érdekében választottuk ezt a kormányt. Aki pedig súlyos bűnöket elkövetve korábban a magyar nemzet ellen, ma a nép választotta kormányát vádolja, és aljas módon igyekszik a nemzetet hazugságokkal félrevezetni az hazaáruló, akinek kötél járna egy ilyen nyolc esztendő után.

A szakszervezetek most (is) bizonyítják, hogy mindig is a kommunista söpredék céljait szolgálták, hiszen ők is megtartani akarják a kiemelt végkielégítéseket. Pedig néhány szakszervezeti vezető inkább elszámolhatna háza építésének körülményeivel… bevételeivel.

 A Jobbik pedig aljas viselkedése folytán végleg lejáratta magát azzal, hogy a Fidesz-kormányt támadva ugyanazon terminológiát használja, mint vörös cimborái. A Jobbik nem más, mint a magyarságot, a nemzete velejéig lejárató nemzetellenes bukott és erkölcstelen párt. Semmivel sem jobb és okosabb, mint ellenzéki párttársai a parlamenti patkóban.

 Jegyezze meg tehát mindenki, akinek most azért fizetnek az ellenzéket fenntartó hazaárulók és nemzetellenes pénzügyi lobbyk, hogy a kormányt ócsárolja a demokrácia nevében: – Ennek a kormánynak a nemzet által kiállított jogosítványa négy éve szól, és tábora egyre csak erősödik. Aki pedig ma nem a nemzet és a demokrácia érdekét szolgálja, az ismétlem: ócska hazaáruló. S tartok tőle, hogy mai vérszomjas gyűlöletükben újra a gyilkolás, a rablás és a koncepciós perek világát hoznák az országra, hatalomra jutásuk esetén. Ezt azonban jobb, ha elfelejtik egyszer s mindenkorra! El kellene gondolkodniuk azon is, hogy amíg Gyurcsány kormánya lopott és csalt, vesztegetett és ócsárolta a nyugati liberális médiumokban Magyarországot, addig mit csinált a Demokratikus Charta, a szakszervezetek és mindazok, akik ma a nemzetet és a nemzet akaratát óhajtanák – ha tudnák – vérbe fojtani. Bűnpártoló hazaárulóknak nincs létjogosultságuk beleszólni a nemzeti ügyekbe. Ők pedig azok. „Ha nem tetszik, el lehet menni, itt lehet minket hagyni”… – hogy klasszikust idézzek az ő köreikből.

 

Stoffán György

 

Nemzeti InternetFigyelő

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

4 thoughts on “Fideszes „alkotmánysértés” és a hazaárulók

 1. EZ A STOFFÁN EGY AKKORA MARHA, HOGY NEM IS ÉRDEMES FOGLALKOZNI AZZAL AMIT ÍR.
  INKÁBB AZ A SZOMORÚ, HOGY LEHETŐSÉGET KAP A MEGJELENÉSRE.
  MAGÁT JÁRATJA LE AZ A MÉDIUM, AMELYIK PUBLIKÁLJA A BAROMSÁGAIT!!!

 2. Arogáns,elvakult,és diktatórius…
  Persze én meg hazaáruló vagyok.
  Szebb jövőt!

 3. Igen, arogáns, de nem elvakult, viszont valóban diktatórikus vagyok elképzeléseimet tekintve. Mert ma Magyarországon csak diktatórikus módszerekkel lehet rendet teremteni 65 év nemzetietlen és lajas, hazaáruló, népbutító és néppusztító diktatúrája után. Ugyanis miközben a demokráciára hivatkozott minden eddigi hazaáruló rabló kommunista kormány, addig a diktatúrát gyakorolta (pl.: 2006. okt.23.). Ma amikor demokratikusan megválasztott 2/3-os kormány gyakorolja a hatalmat akként, amit vártak tőle a választók, ma a gyilkos diktátor-utódok és a homokos liberálisok támadják a ténylegesen, a nép által felhatalmazott kormányt. Ehhez aszisztál a Jobbik. Bravó! És akkor nem beszéltem a szakszervezetekről. Nem Orbánék fogják megbuktatni a mai kormányt, hanem a társadalom hülyébbik része, amelyik saját politikai céljaiért visszajuttatja Gyurcsányékat a hatalomba. Négy év múlva ezt a kis bejegyzésemet olvasgassátok…

 4. Tisztelt Stoffán Úr!
  Javaslom, Ön is tegye el ezt az érdekes konklúziókra jutott írását és 4 év múlva pontról pontra elemezze, s ha kell, támassza is majd alá a leírtakat az időszak alatt történtekkel és azok hatásaival.
  Javaslom továbbá, hogy tanulmányozza behatóan az Országgyűlés jegyzőkönyveit – amikről nem szólnak a hírek – és azok után véleményezze egyik-másik párt beadványait és tevékenységét. Lejáratja magát az a tudósító és vélemény (meg)mondó, aki tények ismerete nélkül vagy azokat találomra, kénye-kedve szerint összevágva használja annak érdekében, hogy alátámasszon valamit, amit mondani akar. Lásd: „nemzeti” Hír Tv, Echo Tv, Bencsik András és vannak még.
  Ha valaki elvakult, nem figyel többek közt a logikára sem.
  Például: Ha az Alkotmánybíróság védelme a sztálini alkotmány védelme, akkor hogyan lehet, hogy Budaházy Györgyöt a napokban – tehát amikor a sztálini alkotmány sutba dobása van napirenden – „az alkotmányos rend erőszakos megdöntésére való felhívás” miatt ítélték felfüggesztett börtönbüntetésre. Most, az előző érát megdöntő „forradalom” után. Ugyanazért az egyik kormányt alakít, a másik börtönt kap. Ön érti ezt?
  Más. Ön is leírja nagyon helyesen az MSZP ámokfutását, a nemzet szétlopását és félelmét, hogy Gyurcsány visszakerül a hatalomba. Nos. A forradalmi kormánynak 2/3-dal a háta mögött, ami nemzeti kérdésekben 4/5-re nő (volt már rá példa!) minden lehetősége megvolt és megvan, hogy pl. betiltsa az MSZP-t, eljárást indítson Gyurcsány, Veres, Kóka, Draskovics, Szekeres Imre, Vadai Ágnes, Görgényi, Horváth Ágnes, Molnár Lajos és hosszan folytatható a névsor ellen és azonnal nem kellene aggódniuk a visszakerülésükről a hatalomba.
  Szeretném emlékeztetni Önt arra a sajnálatos tényre, hogy a Jobbik javaslatai már napirendre sem tudnak kerülni, ugyanis az összes bizottság fideszes többsége eleve leszavazza őket. A lusztrációs törvényjavaslatot, Gyurcsány és társai büntetőjogi felelősségre vonását, a kommunista rezsim kiugró nyugdíjainak megvonását, sajnos hosszú a sor. Legújabban a Jobbik vezette média albizottságból léptek ki a fideszesek, hogy ellehetetlenítsék a munkáját, ami még el sem tudott kezdődni, mert nevezettek nem mentek el egyetlen ülésre sem, amíg még nem mondtak le. Említhetjük a Nemzetbiztonsági Bizottságot is, ahol a 27 éves jogász főpolgármester-jelölt nemzetbiztonsági kockázatot jelent, az izraeli gépek átstartolását ki tudja hányszor engedélyező szocialista Vadai Ágnes elnöksége pedig nem. Ön érti ezt?
  Én mindezekből többek között csak azt tudom leszűrni, hogy a FIDESZ ellenérdekelt egy esetleges jobboldali-jobboldali váltópártokra való berendezkedésből, mint ahogyan az volt Lengyelországban, amíg nem történt a sajnálatos repülőgép szerencsétlenség…azóta ott is visszaállt a megszokott -jobb-bal „rend”. Ha így van, vajon miért van így? Ön érti?
  Egy mondata van, amivel teljes mértékben egyetértek: ” Aki pedig ma nem a nemzet és a demokrácia érdekét szolgálja, az ismétlem: ócska hazaáruló.”
  Ha lesz még rá alkalmunk, kérem beszéljük meg ezt is 4 év múlva!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük