KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Fenyegető orosz válasz a brit miniszterelnöknek: Csak egy gombnyomás Boris, és nektek annyi! 📺

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Dmitrij Kiszeljov vezető szerkesztő az állami orosz tévécsatorna vasárnapi hírösszefoglalójában óva intette a brit miniszterelnököt, hogy nukleáris fegyverekkel fenyegesse Oroszországot.

Az elmúlt hetekben érezhetően gyorsan és végtelenül eldurvult a liberális Nyugat és Oroszország közötti kommunikáció, így számunkra már úgy tűnhet, hogy az a bizonyos óra már 100 másodperccel az éjfél (a nagy bumm) előtti időt mutatja.

Kiszeljov megjegyezte, hogy mindössze egy orosz Szarmat rakéta elegendő a Brit-szigetek eltüntetéséhez. Az orosz víz alatti hordozó-komplexum, a Poszeidón „pedig a sziget maradványait radioaktív sivataggá változtatja.”

Kiszeljov ily módon kommentálta Boris Johnson brit miniszterelnök korábbi kijelentését, miszerint „ha Moszkva tömegpusztító fegyvert fog használni Ukrajnában, akkor Nagy-Britannia a NATO-val való konzultáció nélkül is fenntartja a jogot, hogy önállóan visszavágjon.”

A mesterséges cunami ötlete a Nobel-békedíjas orosz Andrej Szaharov nukleáris kutatótól, akadémikustól származik. (1921-1989). Típus: nukleáris torpedó projekt. Cél: szökőár létrehozása az ellenség partjainál nukleáris robbanással. Hordozó: speciális tengeralattjáró. Hadrendbe véve: orosz haditengerészet, 2018-ban. A fejlesztés kezdete: 2015.

A Poszeidón egy teljesen robotizált, gyorsjáratú, mélytengeri, “miniatűr méretű” nukleáris tengeralattjáró. Átmérője 1,8 m, hossza 20 m, súlya körülbelül 100 tonna, kb. 30-szor nehezebb, mint egy szokásos torpedó. A Poszeidón csak speciálisan átalakított tengeralattjárókkal szállítható. Ez a nukleáris meghajtású torpedó-hordozó gyakorlatilag korlátlan hatótávolsággal rendelkezik.

A rendszer fejlesztői a JSC TsKB MT Rubin és az SPMB Malachite orosz tervezőirodák. Az állami szerződésekben a projekt „lábasfejű” néven jelenik meg (Lat. Cephalopoda).
„Miért fenyegeti Oroszországot nukleáris fegyverekkel, miközben ő maga egy kis szigeten üldögél? A brit sziget olyan kicsi, hogy csak egy Szarmat rakéta elég ahhoz, hogy egyszer s mindenkorra eltüntesse a brit misztériumban „elsüllyeszthetetlen cirkálónak” nevezett szigetet. Mi már kiszámítottuk. Elég egy gombnyomás, Borisz, és Anglia nem létezik többé. Egyszer és mindenkorra. Miért ízetlenkedik velünk?”
– tette fel a költői kérdést Kiszeljov.

„A másik lehetőség, hogy Nagy-Britanniát egyszerűen tenger mélyére süllyesztjük a Poszeidón víz alatti komplexummal” – jegyezte meg Kiszeljov.

Ez is érdekelheti:  Botrány: Magyar Pétert biztonsági őrök vezették ki egy rendezvényről

A tévés műsorvezető azt fejtegette, hogy a víz alatti nukleáris robbanás által a Brit-szigeteken áthaladó tengerhullám (cunami) elmossa, majd maga a hordozó robbanása radioaktív sivataggá változtatja Anglia maradványait.

Ma nincs ismert módja annak, hogy megállítsuk ezt a víz alatti drónt. A robbanófej akár 100 megatonnás kapacitással is rendelkezhet.

Ennek a termonukleáris torpedónak a robbanása Nagy-Britannia partjainál 500 méter magas óriási szökőárhullámot fog emelni. Az ilyen vízhullám egyúttal extrém sugárzási dózisok hordozója is…” – húzta alá a vezető szerkesztő

Forrás: Life

NIF

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük