KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Felvidéken június 4-én zászlót bontott a magyar önrendelkezési mozgalom

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Gaudi, Fotó: NIFJúnius 4-én a trianoni diktátum 94. évfordulóján az egyre csökkenő arányban, de még magyar többségű, felvidéki Somorja város központjában a felvidéki Magyar Megmaradásért Polgári Társulás és a csenkei Baranta Csapat szervezésében  emlékező-mozgósító – számos erőtől duzzadó és küzdeni kész felvidéki magyar fiatal részvételével zajlott – rendezvényen zúgott a „Vesszen Trianon !” és együtt követeltük az elcsatolt magyar nemzetrészektől megtagadott  önrendelkezési jog érvényesítését nemcsak  Felvidéken, de az összes elszakított magyar területen élő honfitársaink számára is.

A rendezvényre mozgósító felhívásom itt olvasható
A tüntetésen felszólalt Molnár Attila a csenkei Baranta Csapat vezetője, a Magyar Megmaradásért Polgári Társulás somorjai képviselője és a szlovák állampolgárságától megfosztott, sziklakemény révkomáromi tanár, Fehér István és Gaudi-Nagy Tamás, a Nemzeti Jogvédő Szolgálat ügyvezetője.
Ahogy vártuk, az önrendelkezést követelő, a magyar ellenállást és a janicsárlelkű politikusokkal szembeni társadalmi ellenőrzést meghirdető  rendezvény kicsapta a biztosítékot. De nem baj, sőt. Ez is volt a cél.
Beszédem egyes elemei érthető izgalmat és aggodalmat okoztak. Nem baj, sőt. Ez volt a cél.
„Mert nem hagyjuk magunkat legyőzni, mi fogunk győzni, mert miénk ez a terület”
„Minden magyar embernek fáj Trianon, mert magyar az, akinek fáj Trianon, és magyar az, aki igazságot követel és revíziót Magyarországnak, és hogy a Felvidék ezen részén a magyar embereknek rövid időn belül lehessen joga arra, hogy eldöntsék, melyik állam területén szeretnének élni”.

[youtube=http://youtu.be/aAoIcGvfKNI]

A felvidéki magyar önrendelkezési törekvések barátjának egyáltalán nem mondható, személyemet már korábban is többször támadó, liberális szellemiségű  felvidéki hírportál, a parameter.sk hosszú és alapjában pontosnak mondható tudósítást adott az eseményről, amelyet ezúton köszönök nekik, mivel beszédem fő üzeneteit lényegében szó szerint lehozták, sőt még a beszédemből egy csaknem kétperces részletet videón közzétettek. A fényképek egyenesen tökéletesek. Ajánlom megtekintésre és megosztásra a hírüket tehát.
A somorjai önrendelkezési rendezvényünkról szóló parameter.sk tudósítás és videórészlet itt látható.
A felvidéki lakájsajtó mintaképe, az Új Szó világhálós kiadása is tudósított meglehetősen rosszindulatú szellemben, de az érdemi üzenetünk ezen is átjött, köszönjük nekik is hírverést.
Egyben azonban tévedtek a paraméteresek: a felemelő és ellenállási kedvet fokozó rendezvény után nem mentem azonnal haza, Budapestre.  (Hozzáteszem: nekem ugyanúgy hazám Somorja is, mint egy csíki székelynek vagy egy bácskai magyarnak.)
Ehelyett tettrekész és az önrendelkezés ügyét szolgáló akciók ötleteivel teli felvidéki magyar barátokkal, mozgalmárokkal egy hangulatos szabadtéri közös vacsora keretében (ezúton köszönöm a kedves vendéglátást) tervezgettük a további lépéseket.  Mindez szerves folytatása is évekkel korábban a Magyar Megmaradásért Polgári Társulással és a felvidéki barantásokkal megkezdett együttműködésünknek, illetve az idén márciusban Révkomáromban autonómia mozgalom elindítása érdekében tartott sikeres találkozónak.
Örömmel jelentem: számos újabb mozgósító, felrázó, erőt adó és öntudatot erősítő akciót határoztunk el, amelyekről időben mindenki értesül majd, nemcsak Felvidéken és a Kárpát-medence más részein, de Brüsszelben és Strasbourgban is.
Várjuk mindazon jószándékú hazafiak csatlakozását a felvidéki magyar önrendelkezési mozgalomhoz, akik az önrendelkezését folytatott küzdelem akcióit nem a hírekből utólag szeretnék megismerni.
Végül álljon itt a somorjai beszédem talán legfontosabb üzenete:
„Mert nem tudják megállítani a magyar önrendelkezési törekvéseket Felvidéken, még akkor sem, ha idejön 200 csuklyás terrorelhárító, akik elvisznek bennünket, mert akkor lesznek 200 ezren, akik folytatják ezt. Vissza fogjuk együtt venni az összes elrabolt területet, ahol a magyarok még élnek”

Ez is érdekelheti:  Medvegyev: Ukrajna egy klasszikus bukott állam

Nem nem soha! Vesszen Trianon! Igazságot Magyarországnak!
Vegyük a kezünkbe sorsunkat és vegyük vissza hazánkat! Szabadságot Felvidéknek!

Budapest, 2014.. június 5.
Dr. Gaudi-Nagy Tamás ügyvéd,
a Nemzeti Jogvédő Szolgálat ügyvezetője
www.gaudinagytamas.hu

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

0 thoughts on “Felvidéken június 4-én zászlót bontott a magyar önrendelkezési mozgalom

  1. Köszönjük Gaudi-Nagy Tamásnak és a szervezőknek a bátor kiállást. Kár, hogy Magyarország első emberei és a magyarság első emberei nem ugyanazok a személyek. Ugyanis míg Gaudi úr a magyarság egyik első embere, addig tudjuk, hogy az ország első emberei 180 fokkal más irányba tevékenykednek.
    eSzeL

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük