BREAKING: FEGYVERES MERÉNYLETKÍSÉRLET TRUMP ELLEN – A MERÉNYLŐT LELŐTTÉK (VIDEÓN A LÖVÉS PILLANATA)
     

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Felhívás: Tagadjuk meg az illegitim államadósság visszafizetését!

A gyarmatbirodalmakat építő nagyhatalmak pénzügyi stratégiája közé tartozik a szegényebb országok eladósítása.

A rendszerváltás utáni kormányok korrupt politikusai hatalmas mennyiségű kölcsönöket vettek fel, amelyeknek semmi nyoma nincs gazdasági, jóléti vagy infrastrukturális fejlesztésekben, hanem – többek között – korrupcióra, privatizációra és offshore-ügyletekre mentek el. Ellenben ezen „kölcsönöket” a szegény emberek terhére rohamosan kezdte visszafizetni a Fidesz-kormány.

A kamatgyarmatosítás stratégiáját nem csak Magyarországon és nem csak a fejlődő világban alkalmazták.

Ezekről a homályos, illegitim hitelekről nem azok a szegény társadalmi osztályok tehetnek, akiken az aktuális hatalom ezeket le akarja verni.

FIZGAZD2

Az Európai Baloldal Magyarországon egyetlenként képviseli azt az elvet, hogy hazánk tagadja meg az illegitim államadósság visszafizetését. Arra törekszünk, hogy kerüljön a köztudatba, hogy a tisztességtelenül ránkvert államadósság visszafizetése megtagadható. Arra törekszünk, hogy az adósságot megtagadó testvérpártjaink (Syriza, Podemos) mozgalmának követelései Magyarországon is meghonosodjanak.

Nem tudunk fizetni!Nem nekünk kell fizetni!Nem akarunk fizetni!Nem fogunk fizetni!Európai Baloldal, Sajtóiroda, 2014. december 2.
Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

3 thoughts on “Felhívás: Tagadjuk meg az illegitim államadósság visszafizetését!

 1. Jó hír, hogy a dolog terítékre került! A négy piros betűs jelszó azonban nem jó.
  Nem tudunk fizetni!
  Dehogynem. Van még mit eladni. Eladható a Balaton, hévízes fürdők, szántóföldek, de még az Országház is. Ha már nincs mivel fizetni, akkor már ország sem lesz, ami fizethetne.
  Nem nekünk kell fizetni!
  Az adósoknak kell fizetni, ha adósoknak hiszik magukat.
  Nem akarunk fizetni!
  Ezt a hitelezők is tudják.
  Nem fogunk fizetni!
  Lehet, hogy ezt is tudják és készek a szankciókra. Az látom megoldásnak, hogy jogra építve be kell bizonyítani, hogy az államadósságunk a nemzetközi jog semmibevételével született, az ország törvénytelen vezetői és a hitelezők közötti megegyezés eredményeképpen. Sőt, lehet vitatni a megegyezést is, hiszen az adósság spirált elindító hiteleket az adós országok torkén nyomták le, akár volt rá szükségük, akár nem.
  Orbánéktól és a zsidóktól ne várjon senki semmi jót. Az adósság megtagadásához előbb rendszert kell valószínűleg váltani.

 2. Nem a fizetését kell megtagadni hanem az újraszámolását kell követelni,minden hitelnek a felvételkori árfolyamán való visszafizetését kell elérni ! Ugyanaz a szituáció áll fenn itt is mint a lakossági devizahitelezés esetében !

 3. ” nem azt kell megtagadni ami nincs, hanem bebizonyítani azt,hogy van!! „A számok makacs dolgok. Pusztán matematika!? Ész érvekre,érzelmekkel, törvényekkel(?) válaszolni ostobaság!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük