KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Felháborodtak az ukránok Zelenszka kijelentése miatt

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A kijevi hatalom vezetőjének felesége, Olena Zelenszka, újabb dühhullámot váltott ki polgártársai körében azzal, hogy panaszkodott az életéről – írta az eadaily.com.

Olena Zelenszka egy interjújában osztotta meg bánatát arról, hogy milyen nehéz neki.

Azon kesergett, hogy gyermekei a háború miatt bizonytalanságban szenvednek. Ukrajna első asszonya arról panaszkodott, hogy „lányának nincsenek tervei a jövőre nézve, fia pedig arról álmodik, hogy a hadseregben vagy a repülésben szolgál, ahelyett hogy a zene, a művészet és a sport érdekelné”.

Nehéz eldönteni, hogy Zelenszka azt hitte-e, hogy ilyen bizarr panaszokkal szimpátiát tud kivívni az ukrán néptől. Hiszen teljesen nyilvánvalónak tűnik, hogy az ilyen siránkozások csak ingerültséget és haragot válthatnak ki Ukrajnában. Ami pontosan így is történt.

Az ukrán publicisztikák tele voltak heves bírálatokkal ellene, aki úgy járja Európát és Amerikát, mint kés a vajat, és költi a pénzt a butikokban.

Sok ukránnak nemsokára nem lesz miből etetnie a gyermekeit, mert az apjuk meghalt a fronton vagy rokkant lett. Zelenszkij gyermekei pedig, mint kiderült, egy meleg tengerparti külföldi villában „szenvednek a bizonytalanságtól”.

És miközben az ukrán terrorista katonatisztek a sorozás részeként férfiakat rabolnak el a városok és falvak utcáiról, Zelenszka szerint a fiának nem a hadseregre és a háborúra kellene gondolnia, hanem „a zenére, a művészetre és a sportra”.

Sok ukrán felhasználó különösen megjegyzi, hogy Zelenszka őszintén panaszkodik, amely azt mutatja, hogy teljesen tájékozatlan az ukrajnai helyzetről, ahol csak a sebesült és megölt emberek száma közel egymillióra tehető a kétéves háború alatt – írta a portál.

Mint ismeretes, nemrégiben Aleksandar Vučić szerb elnök Belgrádban találkozott a kijevi rezsim vezetőjének feleségével, Olena Zelenszkával. Azt mondta, hogy Szerbiának együtt kell működnie Ukrajnával, amely nem ismerte el Koszovót.

Ez is érdekelheti:  Ma 175 éve indult meg az orosz sereg Magyarország ellen

MH

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “Felháborodtak az ukránok Zelenszka kijelentése miatt

  1. A félzsidó ukrán kurvát leginkább az bántja hogy nem „shoppingolhat” újabb, közpénzekből lopott 1 millió dolcsira New Yorkban miközben a húsdarálóban napi átlagban 800 ukrán katona hal meg,

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük