KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Felháborodtak a budapestiek a járatritkítás miatt

53 járat jár ritkábban pont a legsűrűbb időszakban! Budapest közlekedési rendszerében nem várt változást tapasztaltak péntektől az utasok, mivel a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) bejelentette, hogy bizonyos járatok ritkábban közlekednek a hétfői és a pénteki napokon – írta a Metropol.

Sokan már csak azt vették észre, hogy a szokásos menetidejük jelentősen megnőtt, mert a cég csak az előző nap jelentette be a döntést. Mindenki kiakadt a hír hallatán, hiszen ez teljesen ellentmond a városvezetés eddig hangoztatott politikájának, miszerint a tömegközlekedést részesíti előnyben az autózással szemben.

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) által bejelentett intézkedések értelmében január 19-től valójában 53 járat menetrendjét ritkították. A helyi civil szervezetek, közéleti szereplők, de még a baloldali pártok is élesen kritizálták a BKK-t, és Karácsony Gergelyéket, mondván, hogy a változások mértéke túlzott, és súlyosan érinti mind a budapestieket, mind az ingázókat.

(Metropol nyomán)

NIF

Kiemelt kép: illusztráció

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük