KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Felfedezték az mRNS COVID-vakcina hatástalanításának módszerét!?

Dr. Peter McCullough az egyik társszerzője annak a, májusban publikált preprint tanulmánynak, mely egy új módszert írt le az mRNS COVID-oltások genetikai hatásainak deaktiválására, ezzel reményt adva a genetikailag erőszakkal mutált emberek milliárdjainak . Ami azt jelenti, hogy a védőoltásnak hazudott, génterápiás kísérleti COVID-szérummal megmérgezett embereket feltételezhetően meg lehet menteni.

„A Pfizer-BioNTech és a Moderna biológiai eloszlási tanulmányai cáfolják azt az állítást, hogy a nanolipidekhez kötött nms -mRNS a deltoid izomzatában vagy a hónalj nyirokcsomóiban marad. A különböző szövetekben megmaradó, kimutatható vakcina-mRNS-szintek potenciális biztonsági aggályokat vetnek fel” – áll a tanulmány „Következtetések” című részében.

„Az oltóanyag-mRNS-integráció lehetősége a gazda genomjába és a nem szándékos fehérjetermelés lehetőséget olyan mechanizmus mellett szól, amely megszünteti az elhúzódó szintetikus mRNS-t és megállítja a káros Spike fehérjetermelést.

A témával kapcsolatos teljes cikket a Modern Apokrif oldalán, ide kattintva lehet elolvasni

NIF

Kiemelt kép: illusztráció / sferafarmacie.it

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük