KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Ez nem jótékonysági intézmény: A Pentagon be fogja nyújtani Kijevnek a fegyverszámlát

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Ukrajnának előbb-utóbb be kell szállnia a nyugati támogatóitól kapott fegyverek költségeinek kifizetésébe – jelentette ki kedden a kongresszusban Celeste Wallander, az Egyesült Államok nemzetközi biztonsági ügyekért felelős védelmi miniszterhelyettese.

Michael Garcia képviselő (R-Califa) a képviselőház költségvetési bizottságának meghallgatásán elmondta, hogy fontos lenne, ha az Egyesült Államok nem ingyen adna fegyvereket Kijevnek, hanem azok költségeit Ukrajna megfizetné, hiszen ez „sokat segítene az amerikai adófizetőknek”.

Wallander erre azt válaszolta, hogy az ukránok vásároltak maguknak fegyvereket, azonban való igaz, hogy „nem bonyolítottak le nagy összegű beszerzéseket amerikai cégektől”.

„Jelenleg nincs ekkora mértékű lehetőségük a költségvetésükben… rá kell őket szoktatnunk arra, hogy elkezdjék a saját védelmi kiadásaik tervezését, ami értendő minden másra is, amivel támogatni fogjuk őket”

– mondta.


Figyelem! A fenti hír propagandának minősül, mivel az a mindig nagyon “demokratikus” EU-ban üldözött, betiltott és propagandistának kikiáltott Russia Today értesülései nyomán készült.

Kiemelt képen: Celeste Wallander nemzetközi biztonsági ügyekért felelős helyettes védelmi miniszter 2023. január 26-án. / © hip Somodevilla / Getty Images / AFP 

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  Keresztényüldözés - Sok keresztény titkolja hitét

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük