KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

„Ez már hadüzenet!” – Visszafestette szivárványosra az Amnesty a ferencvárosi padot

Nagy örömmel tudatta a Soros György által finanszírozott Amnesty International Magyarország tegnap késő este, hogy úgymond ígéretüket betartva visszafestették szivárványosra a Tompa utcai padot – számoltak be Facebook-oldalukon.

Tették ezt „mindenkinek, aki velünk együtt egy nyitott, szabad és boldog országban akar élni” –, megkérve az embereket, hogy vigyázzanak a padra. Az Amnesty rendőrségi feljelentést is tett az ügyben, mondván, a pad egy olyan jelkép, amit közösen kell megvédeni.

A pad zöld-fehérre módosítását kommentálva

Döme Zsuzsanna, Ferencváros alpolgármestere (Magyar Kétfarkú Kutya Párt) hívta nácinak azokat a személyeket a közösségi oldalán, akik a kerület futballcsapatának színeire festették a padot. 

A Kétfarkú Kutya párti alpolgármester szerint a padot átfestők műveletlenek lehetnek, mert arra kérte őket, hogy legalább otthon vegyenek elő egy könyvet „két náci karlendítés között”.

– Ez már hadüzenet – reagált az egyik szurkolói csoport az újrafestésre a Facebookon, ami mellé egy képet is feltettek, amelyen három aktivista és egy biztonsági őr látható a pad festése közben. A drukkerek azt is megígérték, hogy „lesz ennek még folytatása”.

 

Kapcsolódó:

Baranyi Krisztináék nem sokáig élvezhették a szivárványos padot – egy napig sem tartott

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “„Ez már hadüzenet!” – Visszafestette szivárványosra az Amnesty a ferencvárosi padot

  1. Szerencse, hogy Döme Zsuzsannának, és a nemzetek közöztti Amnesty Internationalé a világbéke érdekében lwe akar számolni a ferencvárosi focidrukkerekkel.Ez a három GRÁCIA ??? nyugodtan benevezhetne a vlág padjainak az újra festési versenyébe !
    Hiszen már egy padot lefestett!
    KÉTSZER IS !

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük