KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Ez az ember aggódik a gyermekekért – Trágárkodott és Orbán Viktor halálára célozgatott a baloldali influenszer

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Egy több mint félórás videóban elemezte az elmúlt időszak belpolitikai történéseit a homoszexualitásával nyíltan kérkedő Osváth Zsolt a Zshow Time nevű YouTube-csatornáján – vette észre a Mandiner. Mint írták, a baloldal kampányát segítő influenszer különös hangsúlyt fektetett Novák Katalin köztársasági elnök és Varga Judit igazságügyi miniszter lemondására, melynek kapcsán a következőket jelentette ki: 

„Rögtön létre is jöttek azok a támogatói csoportok, akik az elnökasszonyt kérik vissza, mert ő egy hős, aki vállalta a felelősséget. Jó reggelt! Nem vállalta! Napokig kussban volt és amikor már nem volt más választása, amikor már ömlött be a f*s, a Fidesz megmérte, és azt látták, hogy a saját szavazóik között a pedofilokat kicsit jobban utálják mint a melegeket, és úgy volt, hogy ez már a birkáknak is sok, a főni meg mondta nekik, hogy arra van az ajtó. És akkor Kati meg Juci ment” – fogalmazott az influenszer, majd ezt követően a miniszterelnökre utalva így szólt:

Van még négy-öt év egyébként szerintem, míg a koleszterin győzni fog, dehát úgy volt vele a főni, hogy azért nem gondolod, hogy ezt mégsem királyként fogom eltölteni, úgyhogy a csajoknak menniük kellett.

A youtuber azt is kifejtette, hogy Novák Katalinhoz és Varga Judithoz emberileg nem érzi, hogy bármi köze lenne, politikai értelemben pedig: „felokádok tőlük” – fogalmazott.

Magyar Péterről és a Partizánban való megjelenéséről pedig a következőket mondta: „jóval szexibb lett azután, miután szétmentek a Judittal”. Hozzátette: „Nekem nem jönnek be az ilyen korú faszik, de meg kell látni, hogy ez egy szemrevaló ember. Én tökre örülök azért, hogy van egy ilyen ember… Hasra eshetnénk amúgy Péter kitárulkozásától, azonban ő is teljes vállszélességgel építette a sz*rtornyot, ami most nyilván f*sként ömlik a nyakukba”.

Ez is érdekelheti:  Orbán Viktor: Magyarországon a határ az határ, aki nem jogosult a belépésre, az nem lépi át a határokat

Osváth is azok közé a magukat függetlennek nevező tartalomgyártók közé tartozik, akik a gyermekekre hivatkozva demonstrációt szervez péntekre a kormány ellen. Osváth aktívan politizál, ZSHOWtime YouTube-csatornája a legtöbb influenszernél komolyabb témákat feszeget, vendége volt több politikus is.

Saját gyártású műsoraikban rendszeresen szerepelt náluk Márki-Zay Péter a kampány alatt, de Osváth Zsolt vendége volt többek között Fekete-Győr András, Gyurcsány Ferenc és Karácsony Gergely is.

A baloldali kampányban kulcsszerepet kapott a cég.

A VV Zsolti néven ismertté vált influenszer még azt is bevallotta, hogy a baloldal tanácsadója is volt a kampányidőszakban, amellett, hogy gyakorlatilag PR-műsorokban népszerűsítette az ellenzéket vezető politikusokat, sőt: a szivárványkoalíció emlékezetes, 2021 október 23-i pártrendezvényét is ő vezette. Különös véletlen lehet csupán, hogy a ZSHOWtime Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság éves eredménykimutatásában szereplő értékesítés nettó árbevétele 180,588 millió forint volt 2022-ben. Ez több mint százszázalékos növekedés a 2021-es adathoz képest.

Az sem véletlen, hogy az utóbbi időben Karácsony Gergelyt láthattuk Osváth Zsolt online anyagaiban.

Magyar Nemzet

Kiemelt képen: Osváth Zsolt (Forrás: YouTube)

 

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük