KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Ennyi: Biden bejelentette, hogy a lengyelországi robbanást az ukrán légvédelem okozta

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Joe Biden amerikai elnök arról tájékoztatta a NATO-t és a G7-partnereket, hogy a lengyelországi rakéta becsapódást az ukrán légvédelem okozta – írja a Reuters.

A lengyel sajtó november 15-én este számolt be arról, hogy két rakéta zuhant Lengyelország területére – az Lublini vajdaságban    egy ukrajnai határon fekvő településre, aminek következtében két ember életét vesztette. A köztársaság külügyminisztériuma közölte, hogy a Lengyelországban becsapódott rakéta orosz gyártmány. Andrzej Duda lengyel elnök kijelentette, hogy Varsónak nincsenek pontos információi, hogy kinek a rakétái csapódtak lengyel területre.
November 16-án reggel Joe Biden amerikai elnök rendkívüli értekezletre hívta össze a G7 és a NATO-országok vezetőinek részvételével Balin, ahol kijelentette, hogy az előzetes információk cáfolják, hogy a Lengyelországban lezuhant rakétát Oroszországból lőtték volna ki.
Kiemelt kép: Joe Biden elnök nyilatkozatot tesz a NATO vezetőinek Balin, 2022. november 16-án (Indonéziában) tartott találkozója után. © AP / The New York Times / Doug Mills 
Ez is érdekelheti:  Dr. Gaudi-Nagy Tamás: Az Európai Bíróság döntése kísérlet a magyar nemzet ellenállásának megtörésére

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük