KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kérjük, támogassa a magyarok emberi jogaiért küzdő Nemzeti Jogvédő Szolgálatot (njsz.hu) a személyi jövedelemadója 1%-ával!

Adószám: 19334684-1-05

"Én fogom megbuktatni Orbánt" – óriási bosszúra készül az egykori jóbarát

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

NIF: Tegnapi szóbeli tájékoztatás szerint, -egy nemzeti polgárjogi aktivista véleménye-, hogy most már nyilvánosan egymásra borul az, ami eddig is egy gyökérből fakadt. Csurka szerint Zazrivecz szefárd zsidó. De legyünk jóindulatúak és ne higgyük ezt el. Viszont az  „százas, -mondja az aktivista-, hogy a Zazrivecz felesége zsidó! ” -mondta a nevét nem publikussá tenni akaró aktivista. S nemcsak ez a baj a Vona-Zazrivecz feleséggel, hogy ő zsidó, hanem az is, hogy a lányneve Szabó és Szabó Gábor pártigazgató első unokatestvére. Csodálkozunk akkor, hogy Vona már 2009-ben Brüsszelbe 3 zsidót delegált?

Kívánatos lenne egy számottevő csapás a cionista-diktatúra ellen!!!

Orbánegygeci Simicska megszólal újra!Egy Simicska-közeli munkatárs a NOL.hu-nak úgy nyilatkozott, „nagyon úgy tűnik, hogy Lajos ősztől bele fog állni a Vona-projektbe”.

A lapnak Simicska Lajos környezetéből többen is megerősítették, hogy a választásig hátralévő két évben valamilyen formában a Jobbikot fogják segíteni.

Ez nem jelenti azt, hogy Orbán régi barátja személyes szimpátiát is érez Vona Gábor iránt, pusztán arról van szó, hogy keresi a megfelelő embert, aki politikai ellensúlyt jelenthet a Fidesszel szemben. Erre pedig jelenleg a Jobbikot tartja legalkalmasabbnak.

Simicska az Orbánnal folytatott viták során többször megemlítette, hogy a miniszterelnököt

ő emelte fel, és ő is fogja megbuktatni

– árulta el egy közeli ismerőse.
forrás: http://propeller.hu/itthon/3229879-en-fogom-megbuktatni-orbant-oriasi-bosszura-keszul-egykori
Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

5 thoughts on “"Én fogom megbuktatni Orbánt" – óriási bosszúra készül az egykori jóbarát

 1. „ha már sokat loptatok,bár szerintetek eleget(?)nem lehet soha,legalább legyetek annyiban hálásak e Népnek,akik vérén verítékén kihíztatok,hogy vajmi keveset tesztek az Ő érdekében is.
  Olajjal kezdtétek,fejezzétek be azzal. Lépjetek rá! Mint régi kiszesek,kéz a kézben.

 2. Drága (Simicska) Lajos!
  Érthető ellenszenved Orbán iránt azon felül hogy igaza volt veled szemben. Nem lehetsz Európa közepén az, amit csak Dél-Amerikából ismer a világ: egy oligarcha fegyveresekkel körülvéve. Vigasztaljon a viszont tudat, hogy Orbánnak ezen kívül semmiben semmiben sem volt igaza. Még abban sem, hogy leírt. De ha már készülsz kimászni a vödörből, ne egy csöbörbe másszál bele újra. Mert neked kell hogy szegezzem a kérdést: mi a fene tetszik neked Vonában? A politikája? Az miből áll? Gazdasági programja? Az gyakorlatilag azonos volt a Fidesz programjával. Ennek személy szerint is utána néztem. Vagy neked is az hiányzik, hogy ki küldjön Vona a Duna parti cipőkhöz egy csokor virággal? Neked egy program mellett van helyed, amelyben – garanciák adásával és vállalásával – biztos hely jut Magyarország fellendítésében.
  Ezért ajánlom neked az ÖMP programját. Igaz, még kialakulóban van, de már olyan stádiumban, hogy lehetővé tegye a választást az és más (többnyire még nem létező) program között. Mert mit csinálsz te?
  Készülsz betörni az áruházba, hogy azonnal vidd, ami az utadba áll. Drága Lajos. Menj e be a boltba nyugodtan, és nézd végig a választékot. Hátha a vacakokat a bejárathoz közelebbi polcokra pakolták. Nézz nyugodtan körül, és ha más nem akad jobb, akkor válaszd azt a lehető legjobbat.

 3. „ha már kérni lehet,akkor inkább tartsa meg őket a jó Isten száz évig, a cimboráival együtt. Száraz kenyéren és vízen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük