KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Emberek! Vigyázzatok! A farkas már az akol oldalát bontogatja!

A nemzetközi helyzet fokozódik, meg ugyebár az élet nem habostorta, mint tudjuk. Két olyan nyilatkozat is elhangzott a hétvégén a Fidesz háza tájáról, amire, ha még ellenzékben lennének, rögtön lecsaptak volna, mint éhes tyúk a takonyra, és dörgedelmesen hazaárulóznának, de mint tudjuk, ők és a haza nem lehetnek ellenzékben.

Kósa Lajos, a nagyon okos, nagyon humoros kezdte, csütörtökön tett olyan kijelentést, amitől az emberek vérnyomása és az euró árfolyama egyből emelkedni kezdett. Nem akarom túlragozni, mindenki ismeri a történteket.

Majd jött Szíjjártó Péter, aki mostanában miniszterelnöki szóvivőként keresi kenyerét, és rátett még egy lapáttal, azt találta nyilatkozni, hogy, idézem: „Nem túlzás Magyarország vonatkozásában, ha most valaki államcsőd közeli helyzetről beszél”. Bumm! Beütött a krach!

Hát így viselkedik egy igazi forradalmár? Lehet, hogy nemsokára megint megtelik majd a Kossuth tér, de nem Fidesz fanokkal?

A tőzsde lejtőre került, a forint mélyrepülésbe kezdett, Varga Mihály, pedig magyarázza a bizonyítványt. Rendkívüli ülést tart e percekben is a második Orbán kormány, a végeredmény borítékolható, újabb megszorítások fognak következni.

Nagy a baj! Hülyének néznek minket! Már megint!

Nincs itt másról szó, csak arról, hogy ők is hazudtak a kampány során, és most, amikor a hatalom már az ő kezükben van, jöhet a parasztvakítás, a megszorítás, nemzeti mázzal leöntve. A háttérben ott lapít Orbán Viktor, forradalomról álmodva, melyet ő, és a Fidesz hajtott végre, miközben lehet, hogy megéri egyszer, hogy lát igazi forradalmat is, amely nem a szavazófülkékben játszódik majd le.

Nehezen hiszem el, hogy Kósa, Szijjártó, Varga mondatait nem egyeztették előre, Orbánnak erről tudnia kellett! Hisz ő a Főnök, vagy mi!

Engem ez egy kicsit Őszödre emlékeztet! Nem kicsit! Nagyon!

Az emberek többsége, aki a Fideszre szavazott, adócsökkentést vár, a gazdaság talpra állítását, egészségügy rendbetételét, egymillió új munkahelyet, az IMF hitel újratárgyalását, a bezárt vasútvonalak megnyitását, csak egy párat említve a konkrét ígéretek közül, és most elúszni látszik a hajó.

Ez is érdekelheti:  Az ukrajnai háború abszolutizálása

Jöhet az újabb, nem kell félni, nem fog fájni bejelentés, egy jó kis dakota közmondással fűszerezve. Csak azt ne felejtsük el, hogy az embereknek már nagyon elege van abból, hogy majd egyszer talán jobb lesz.

Van egy dakota közmondás, most találtam ki! Addig beszél Orbán a forradalomról, míg ki nem egyenesednek a kaszák!

R.

Nemzeti InternetFigyelő

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

5 thoughts on “Emberek! Vigyázzatok! A farkas már az akol oldalát bontogatja!

 1. Elképesztő Fideszes maffia-bűncselekmények sorozatokró lehet olvasni az egymagyaron. Mondom, elképesztő.
  Orbán, és FIDESZ nemzetárulása ezekkel még nem merült ki, hisz meg kell említeni a Tel-Aviv-i Paktumot!
  1. Orbán Viktor izraeli engedélyt kapott, hogy a választások után miniszterelnök lehessen.
  2. Minden közszereplésének az izraeli és a zsidó érdek megjelenítését is tartalmaznia kell.
  3. Az izraeli beruházók (behatolók) valamennyi befektetése a jövőben kikerül a magyar hatóság engedélyezési köréből. Külön kiemelték, hogy ilyen „Grespik László-féle” engedélyezési eljárás az új ciklus alatt nem megengedett. (Grespik László, mint a Budapesti- és a Pest megyei Közigazgatási Hivatal Orbán- kormány alatti elnöke csupán gyakorolta hatósági jogkörét, amikor korlátozta, a viszonossági elvre építette a külföldiek, ezen belül az izreliek és a kínaiak lakásvásárlását, tulajdonhoz jutását, ezzel együtt hazánkban történő letelepedését.)
  4. Valamennyi egyéb eljárásban az európai uniós országok polgárainak előnyeit élveznie kell az izraeli állampolgárnak.
  5. Hatósági eljárást bármely izraeli állampolgár ellen Magyarországon csak és kizárólag a Moszad, tehát az izraeli követség engedélyével folytathatnak a magyar hatóságok
  Ez már nem a Rózsadombi Paktum, hanem annál sokkal súlyosabb, ez már hazaárulás.
  Ezekkel nem igen kampányolt a Fidesznek nevezett cionista formáció.

  1. feco0220.
   Sajnos ezek tények,ennek ellenére mégis kétharmad.Sőt mai kiút című műsorban/Echo/,az egyik Fideszes szimpatizáns még felháborítónak tartotta Pörzse Sándorék kivonulását a bazilikából,és helyeselte Feldmájer héber beszédét!Mivel érvelése szerint Jézus nyelvén szólt a rabbi,és az szégyenletes,hogy a Jobbikosok elhagyták a helyszínt.

   (Csak mellékesen jegyzem meg, hogy Jézus arámi nyelven beszélt, ami nem azonos a héberrel! – szerk. megj.)

   Nem kell azon csodálkozni,hogy a Fidesz is hülyének nézte a magyarságot,én nem is vártam mást.Hiszen a rendszer részesei/alakítói immár 20 éve,attól félek mire ráébrednek a narancs ködbe járkálók ezekre a tényekre már késő lesz hazánknak,mert időből van a legkevesebb.”Forradalom történt”említette egy prominens személy,én kétlem.Ellenben milliók ezt el is hiszik,sőt még ünnepelték is!Szomorú.

  2. Ez elég keményen hangzik, és szomorú, és egyben vérlázító is ha így van. De honnan van a biztos információ?

 2. Hogyan lehet árfolyamnyereséget elérni? Az előző stáb tudta… és a folyamat töretlen. Kezdem érteni, hogyan lehet megkeresni pár MRD-ot… de így???

 3. T.Szerk.
  Igen,én tisztában vagyok azzal miszerint Jézus arámi nyelven beszélt/Kubínyi javitotta is a Fideszes hölgyet a műsorában/,de a hölgyet nem lehetett erről meggyőzni!!Ő a Jobbik kritizálását tartotta fontosnak,mivel késöbb Vámos úrnak is elmondta ugyanezt.Sajnos RENGETEG ilyen „nem látom a fától az erdőt”narancs hívő van.Számukra JÓFORMÁN egy a lényeg:Orbán Viktoruk a miniszterelnök.
  Köszönöm figyelmüket.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük