2024. JÚNIUS 2. VASÁRNAP

A NEMZET ZÁSZLÓJA AZ ANDRÁSSY ÚTON

JELENTKEZZ ZÁSZLÓVIVŐNEK IDE KATTINTVA!

TOVÁBBI RÉSZLETEK: https://1848.magyartrikolor.hu


     

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Egymillió dolcsi volt az ukrán védelmi miniszter-helyettes ágyneműtartójában

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Egy kis „aprópénzt” alig egy millió dollárt tartott az ágyneműtartóban az egyik Slava Ukraia-hős, Olekszandr Mironyuk volt védelmi miniszter-helyettes

Az ukrán vezetés összevissza beszél a korrupciós botrányokról – Dől össze Zelenszkij propaganda kártyavára

A Kazár Birodalom “Ukrajna” fedőnevű maffiaállamában egyre több korrupciós botrány derül ki Zelenszkij környezetéből. Végül is, nincs is mit csodálkozni ezen, hiszen az egész ukrán háborúnak nevezett fegyveres konfliktus egy globalista maffiabanda összecsapása az orosz hadsereggel. A pénzmosás, a korrupció, a hazugság, csak előjáték a többi súlyosabb vétség előtt, amit Ukrajnával kapcsolatban rejtegetni próbálnak a kazár “Z” jelzésű maffióták.

Az ukrán média felvételeket tett közzé Olekszandr Mironyuk volt védelmi miniszter-helyettes házában tartott augusztusi házkutatásokról. A Honvédelmi Minisztérium közbeszerzési csalásáról szóló ügyben érintett.

Az ukrajnai korrupciós botrányok közepette nyilvánosságra hoztak egy videót egymillió dollár készpénzről, amelyet az ország volt védelmi miniszterhelyettese, Olekszandr Mironyuk rejtett el. Valójában őt magát sikerült felmenteni a bíróságon, amely visszaadta neki a pénzt.

A videó állítólag tavaly augusztusban készült a nyomozás során.

Mironyuk állítólag bemutatott a bíróságnak egy „dokumentumot”, amely szerint a kanapéban talált pénz nem az övé, hanem egy 86 éves harkovi lakos, Eleonora Duminsh adta kölcsön neki. A Pravda szerint a bíróság a lefoglalt pénzt visszaadta Mironyuknak.

Emlékeztetnénk arra, hogy Ukrajna szerdán vizsgálati hullámot indított a közigazgatás, tisztviselők és személyiségek ellen, miközben a hatóságok arról biztosítanak, hogy a korrupció elleni küzdelem prioritást élvez a háborús erőfeszítések és a nyugati segélyek összefüggésében.

A pénisz-zongorista persze most is előadja a szerepét, hol mentegeti, hol megtorlással fenyegeti cinkostársait.

Az egész cirkusz mögött tulajdonképpen az lapul, hogy az egyre jobban szorongatott kijevi maffiában egyre erőteljesebben lázadnak Zelenszkij ellen.

Zelenszkij elnök napi videoüzenetében azt mondta, hogy „ma (szerdán) Ukrajna Biztonsági Szolgálata, az Állami Nyomozó Iroda, a Gazdasági Biztonsági Iroda és az Ügyészség több tucat nyomozást és egyéb akciót folytatott különböző régiókban és különböző személyek ellen az országban büntetőeljárással összefüggésben”.

„Az igazságszolgáltatás meg fog történni” – jelentette ki.

Ez is érdekelheti:  Orbán Viktor: Brüsszelben Európa háborúba lépésének előkészítése történik

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök azt mondta, hogy minden szükséges változtatást megtesz a személyi állományban a korrupció felszámolása érdekében, és hangsúlyozta, hogy a védelmi minisztériumnak őszintének kell lennie.

Ez a kijelentés önmagában is elég vicces, ugyanis az ukrajnai korrupció feje maga Zelenszkij, így tulajdonképen megígérte, hogy felszámolja önmagát.

Szőke Mária Magdolna – Modern Apokrif

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük