Figyelem! - Fontos nemzeti kezdeményezés az ENSZ illetékes fórumaihoz kárpátaljai honfitársaink védelmében

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Ez nem egy halivúdi eksönmúvi: Legjobbak a pokolban – a Wagner orosz katonai magáncég ukrán háborúról készített játékfilmje

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Ha valakit érdekel az orosz-ukrán háború, vagy egyáltalán a háborús filmek, ezt nem szabad kihagynia. Egy igazi gyöngyszem! Nemcsak egy majdnem kétórás pörgő akciót kapunk nagyjából a Black Hawk Down stílusában, hanem mindezt olyan realizmussal, amiből képet kaphatunk a most zajló háborúban alkalmazott harceljárásokról, taktikákról és fegyverekről – írják erről a moziról a magyar feliratot készítők, akiknek külön köszönet a munkájukért.

 

Ahogyan a filmről fogalmaznak, a valós eseményt feldolgozó játékfilm szereplői nem színészek, hanem a Wagner katonái (a rendező és a szereplők közül négyen azóta már hősi halált haltak a fronton), és ez meg is látszik a végeredményen.

Tegyük hozzá, hogy azok, akik a halivúdi eksönmúvikon nevelkedettek, bizonyára csalódni fognak a látottakon. Csakhogy ez a film inkább közelebb áll a valósághoz, mint a Holywoodban milliárd dollárokból forgatott, a rossz felett mindig győz a szuper képességekkel bíró, és természetesen amerikai jó sablon.

Luchshiye v adu (2022)
Rendező: Andrej Batov
Írta: Alekszej Nagin, Anton Zimin
Főszerepben: Alekszej Kravcsenko, Georgij Bolonev, Szergej Garusov

%d bloggers like this: