KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Egekbe szökött a covid ellen beoltottak halálozási száma – megdöbbentő WHO adatok

A szervezet sürgősen felülvizsgálja a koronavírus elleni oltási gyakorlatot, de senkit nem vonnak felelősségre az elkövetett hibákért

Az európai média kormányzati statisztikák alapján vizsgálta meg Nagy-Britanniában a koronavírus-járvány haláleseteinek alakulását és megdöbbentő következtetésre jutott: a Covid-19 okozta halálesetek 90%-a a beoltott lakosság körében következett be. 82%-uk háromszoros dózisú emlékeztető oltást kapott. Ez a tendencia az újságírók szerint a mai napig tart.

„2022 májusának végéig Angliában 15 113 Covid-19 okozta haláleset történt, közülük megdöbbentően sokan, 13 666-an voltak beoltva. Többségük két illetve három oltást kapott.”

A legfurcsább az oltatlanok halálozásának meredek csökkenése, miközben az oltottak körében a halálesetek száma hónapról hónapra emelkedik”.

Az újságírók arra a következtetésre jutottak, hogy a hivatalos brit kormányzati adatokban egy ideje különös mintázat figyelhető meg. Körülbelül öt hónappal a Covid-19 vakcina minden egyes adagjának beadása után valamennyi korcsoportban jelentősen megnőtt a 100 000 lakosra jutó halálozási arány az oltottak körében, az oltatlanokhoz képest.

Öt hónap alatt, 2021. március 1. és július 31. között a beoltottak tették ki Angliában a Covid-19 halálesetek többségét, 66%-ban azok, akiket egyszer oltottak be.

2021. augusztus 1. és december 31. között, azaz öt hónapon belül viszont a Covid-19 halálesetek többségét már a beoltottak tették ki. A halálesetek száma az előző öt hónaphoz képest majdnem megháromszorozódott úgy, hogy a Covid-19 halálesetek többsége a kétszer oltottak között volt a legmagasabb.

2022 májusának végén a halálozási arány Angliában minden egyes korcsoportban az oltatlanok körében volt a legalacsonyabb, míg az egy, két vagy három dózissal beoltottak körében a legmagasabb. Ennek az okait még nem vizsgálták meg.

Ugyanakkor a WHO felülvizsgálta a gyermekek és serdülők Covid-19 elleni tömeges oltását és arra a következtetésre jutott, hogy erre talán nincs is szükség.

A WHO stratégiai immunizációs tanácsadó csoportjának (SAGE) szakértői már közölték, hogy a továbbiakban nem javasolják a 6 hónapos és 17 éves kor közötti egészséges gyermekek oltását. Az ok természetesen nem az, hogy „a vakcina esetleg nem biztonságos”, hiszen ezt aligha mondanák ki, különösen a WHO-nál nem.

Ez is érdekelheti:  Az Európai Parlament elítélte Orbán Viktor oroszországi látogatását

Milyen érdekes – pedig nem is olyan régen még szinte a tinédzsereket tartották a legfőbb „vírushordozónak”, a nyugdíjasokat pedig attól „féltették”, nehogy kapcsolatba kerüljenek az unokákkal és megfertőződjenek.

Kevesebb mint két év alatt a hivatalos álláspont pontosan az ellenkezőjére változott, de senki sem nyilatkozott arról, vajon miért. Egyáltalán kiderül-e valaha, hogy a covid oltási propaganda hány ember életébe került?

MKRU nyomán

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük