KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Egekbe szökött a covid ellen beoltottak halálozási száma – megdöbbentő WHO adatok

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A szervezet sürgősen felülvizsgálja a koronavírus elleni oltási gyakorlatot, de senkit nem vonnak felelősségre az elkövetett hibákért

Az európai média kormányzati statisztikák alapján vizsgálta meg Nagy-Britanniában a koronavírus-járvány haláleseteinek alakulását és megdöbbentő következtetésre jutott: a Covid-19 okozta halálesetek 90%-a a beoltott lakosság körében következett be. 82%-uk háromszoros dózisú emlékeztető oltást kapott. Ez a tendencia az újságírók szerint a mai napig tart.

„2022 májusának végéig Angliában 15 113 Covid-19 okozta haláleset történt, közülük megdöbbentően sokan, 13 666-an voltak beoltva. Többségük két illetve három oltást kapott.”

A legfurcsább az oltatlanok halálozásának meredek csökkenése, miközben az oltottak körében a halálesetek száma hónapról hónapra emelkedik”.

Az újságírók arra a következtetésre jutottak, hogy a hivatalos brit kormányzati adatokban egy ideje különös mintázat figyelhető meg. Körülbelül öt hónappal a Covid-19 vakcina minden egyes adagjának beadása után valamennyi korcsoportban jelentősen megnőtt a 100 000 lakosra jutó halálozási arány az oltottak körében, az oltatlanokhoz képest.

Öt hónap alatt, 2021. március 1. és július 31. között a beoltottak tették ki Angliában a Covid-19 halálesetek többségét, 66%-ban azok, akiket egyszer oltottak be.

2021. augusztus 1. és december 31. között, azaz öt hónapon belül viszont a Covid-19 halálesetek többségét már a beoltottak tették ki. A halálesetek száma az előző öt hónaphoz képest majdnem megháromszorozódott úgy, hogy a Covid-19 halálesetek többsége a kétszer oltottak között volt a legmagasabb.

2022 májusának végén a halálozási arány Angliában minden egyes korcsoportban az oltatlanok körében volt a legalacsonyabb, míg az egy, két vagy három dózissal beoltottak körében a legmagasabb. Ennek az okait még nem vizsgálták meg.

Ugyanakkor a WHO felülvizsgálta a gyermekek és serdülők Covid-19 elleni tömeges oltását és arra a következtetésre jutott, hogy erre talán nincs is szükség.

Ez is érdekelheti:  „A kígyók nem csak kígyózni, vedleni is tudnak”

A WHO stratégiai immunizációs tanácsadó csoportjának (SAGE) szakértői már közölték, hogy a továbbiakban nem javasolják a 6 hónapos és 17 éves kor közötti egészséges gyermekek oltását. Az ok természetesen nem az, hogy „a vakcina esetleg nem biztonságos”, hiszen ezt aligha mondanák ki, különösen a WHO-nál nem.

Milyen érdekes – pedig nem is olyan régen még szinte a tinédzsereket tartották a legfőbb „vírushordozónak”, a nyugdíjasokat pedig attól „féltették”, nehogy kapcsolatba kerüljenek az unokákkal és megfertőződjenek.

Kevesebb mint két év alatt a hivatalos álláspont pontosan az ellenkezőjére változott, de senki sem nyilatkozott arról, vajon miért. Egyáltalán kiderül-e valaha, hogy a covid oltási propaganda hány ember életébe került?

MKRU nyomán

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük