KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Dr. Polgárdy Géza: Balekok lennénk? Tényleg azt gondoljuk, hogy az EU majd pénzt ad nekünk?

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Balekká válni a magánéletben sem nagy dicsőség, de a politikában meg egyenesen káros! Mindez annak kapcsán merült fel bennem, hogy úgy a lengyelek, mint mi magyarok azt gondoltuk, hogy amennyiben eleget teszünk az EU Bizottsága kifogásainak és jogszabályainkat az ő elvárásaik szerint módosítjuk, hozzájuthatunk azokhoz az EU pénzekhez, amelyek JÁRNAK NEKÜNK, S AMELYEK KIFIZETÉSÉT NEM LEHET FELTÉTELEKHEZ KÖTNI! De ha már egyszer így alakult, ám legyen! S mi történt: mind a 17 (tizenhét!) velünk szemben támasztott feltételnek megfeleltünk, jogszabályainkat módosítottuk!

Mert mi kis naivak azt gondoltuk, hogy ez így megy! Az EU feltételeket támaszt (ha ez nincs is neki megengedve, azaz a pénzek KIFIZETÉSÉT NEM KÖTHETI FELTÉTELEKHEZ, MERT A SZÓBAN FORGÓ ÖSSZEGEK EGYSZERŰEN JÁRNAK NEKÜNK ÉS KÉSZ). Szóval, az EU feltételeket támaszt, azokat mi teljesítjük, és ezután felvehetjük a nekünk járó pénzeket.

De nem ez történt!

Hanem az, hogy miután mi teljesítettük az EU mind a 17 feltételét, azon nyomban támasztottak egy 18. feltételt is!

Így most már világos, mint a nap: az EU nem annyira a feltételek teljesítését nézi, hanem azt, HOGY MI MÓDON, MIRE HIVATKOZVA TAGADHATJA MEG A NEKÜNK JÁRÓ PÉNZEK KIFIZETÉSÉT.

Erre keresnek kifogásokat!

A menetrend a következő: az EU feltételeket támaszt, amelyeket mi teljesítünk, erre az EU újabb feltételeket támaszt, amelyeket mi ismét teljesítünk. Erre az EU újból feltételeket támaszt, merthogy a célja nem a támasztott feltételek teljesítése, hanem ez, hogy a nekünk járó pénzeket legyen indoka mire hivatkozva visszatartani.

Ezek után már csak egy kérdésre kell felelni: vajh mi magyarok balekok vagyunk-e, vagy sem? Kérem, hogy a leírtak alapján mindenki alkosson saját véleményt…

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  Magyaródy Szabolcs Stoltenbergnek írt nyílt levele a Nyugat magyarok elleni gyűlöletéről

Ajánlott cikkek:

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük