KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kérjük, támogassa a magyarok emberi jogaiért küzdő Nemzeti Jogvédő Szolgálatot (njsz.hu) a személyi jövedelemadója 1%-ával!

Adószám: 19334684-1-05

Dr. Polgárdy Géza: Az EU Putyin- és Orbán-fóbiás

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Nem kétséges, hogy az Európai Unió bizonyos szempontból teljesen azonos a régi bolsevikokkal! A régi bolsik is, meg a mai EU is az általuk vallott nézetektől eltérő, másként gondolkodókat legszívesebben kardélre hányná. Sem a régi bolsik, sem a mai EU nem képesek elfogadni, hogy az általuk vallott és orákulumnak vélt nézetektől ELTÉRŐ nézetek is létezhetnek és ezek bizony nem ördögtől való nézetek!

El kell persze ismernünk, hogy a régi bolsevikok és a mai EU kényszerítő eszközei között lényeges különbségek találhatók. Hiszen a régi bolsik az ő nézeteiktől eltérő nézeteket vallókat igyekeztek fizikailag is megsemmisíteni! E ponthoz érve eszünkbe jut az Andrássy út 60. meg Recsk és a gulágok, stb. Csupa-csupa olyan helyek, ahol a bolsevik gondolkozástól eltérő, másként gondolkodókra a fizikai megsemmisítés várt.

Azaz a régi bolsevikok ki akarták irtani a saját elképzeléseiktől eltérő másként gondolkodókat!

És akkor tessék! Itt vannak a régi bolsik mai utódai, ezek a galamb szelídségű mai elvtársak, akik sem deresre húzással, sem kiéheztetéssel, sem más goromba és vad eszközzel nem akarják kikényszeríteni a saját nézeteiktől eltérő nézeteket vallókat nézeteik megváltoztatására. Hanem mit tesznek?

Olyan pénzeket tagadnak meg tőlük, amelyek ugyan járnak nekik, – de hát a fősodortól eltérő nézeteik miatt – nem kapják meg ezeket a pénzeket! Vagyis a bolsik fizikai megsemmisítés módszereitől eltérő, kifejezetten

szelíd módszerekkel kényszerítik ki a nézetek megváltoztatását.

Ami a régi bolsik és a mai ballibsik közös vonásait illeti, az az, hogy mindkettő FÓBIÁS volt, illetve utóbbiak ma is azok.

A mai EU ballibsi képviselői Putyin- illetve Orbán-fóbiások. Képtelenek szabadulni attól a rögeszméjüktől, hogy úgy Putyin orosz elnök, mint Orbán Viktor magyar miniszterelnök ördögtől való nézeteket vallanak.

Pedig dehogy!

Csak hát utóbbiak (Putyin és Orbán) demokrácia felfogása, alapjaiban tér el az EU ballibsi bürokratáinak demokrácia felfogásától. E ballibsi véleményformálók nem ismernek semmiféle más nézetet, mint a sajátjaikat! Ha bárki ezektől eltér, az vagy náci, vagy fasiszta, esetleg egyszerre mindkettő.

Ez is érdekelheti:  Idén is elindul az 1848 méteres trikolór és a 400 méteres székely zászló

Putyin és Orbán nézetei – szerintük, EU – libsik szerint – szörnyűségesek! Ezen EU-bürokraták Putyin- és Orbán fóbiások, s mint ilyenek: GYÓGYÍTHATATLANOK! Sajnos az orvostudomány ma még képtelen volt olyan gyógymódokat, a gyógyszerkutatók meg olyan pirulákat kifejleszteni, amelyek alkalmazása esetén a rémlátomásoktól gyötört EU-libsik egyszer csak kijózanodnának, rájőve arra, hogy rémeket látó mivoltuk alapvető korrigálásra szorul. Nekünk meg – fóbiák által nem gyötört többségnek – el kell viselnünk e bezsongott fóbiások anyagi bosszúját. (De: legalább nem gyilkolnak!)

Ha ennyivel – nem többel! – jobbak is a régi bolsiknál, kétségtelenül nehezen elviselhetőek…

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük