KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Politico: Franciaország nem hivatalosan elismerte, hogy nem tud több fegyvert küldeni Kijevnek

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Franciaország nem hivatalosan elismerte, hogy saját készlethelyzete miatt nem tud többé fegyvereket szállítani Ukrajnának – írja a Politico.

“Nem hivatalosan a franciák elismerik, hogy saját készleteik állapota miatt nem tudnak több fegyvert adni Ukrajnának” – állítja a lap.

Mint megjegyezték, a hatóságok remélik, hogy ezt a helyzetet “civil segítséggel, az ukrán fenntarthatóságról szóló konferencia megszervezésével” orvosolni tudják. A Politico szerint az eseményre decemberben kerül sor.

Tomasz Szatkowszki lengyel NATO-nagykövet a maga részéről korábban azt mondta, hogy a szövetség tagállamainak haditechnikai raktárai kiürülnek az Ukrajnának nyújtott segítség miatt.

Moszkva többször figyelmeztette a NATO-tagállamokat az Ukrajnába irányuló fegyverszállítások miatt. Szergej Lavrov külügyminiszter azt mondta, hogy az ukrán fegyveres erőknek szánt bármilyen fegyverszállítmány legitim célpontot jelentene Oroszország számára.

Orosz Hírek

Ez is érdekelheti:  Magyar Péter, a „politikus” – avagy a pszichopata, a tömegpszichózis és az impotencia

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük