KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Dr. Murányi László, a TV Híradó egykori szerkesztője is üzent a Pride okán Novák Katalinnak

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Az egykori jól ismert televíziós szerkesztő – műsorvezető, az MTV egykori főbemondója, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem óraadó tanára, címzetes egyetemi docens, Dr. Murányi László egy rövid, de annál lényegre törőbb üzenetet intézett Magyarország köztársasági elnökéhez Novák Katalinhoz, a minden évben gusztustalanul vonagló, Budapestet a magyarságot és a kereszténységet gyalázó úgynevezett pride felvonulások kapcsán.

***

Általam is nagyra becsült Elnök asszony!

Kérem engedje meg az alábbi, sok tapasztalás alapján szerzett megjegyzésemet: ennek az egész magamutogatásnak, Pridenak a lényege, a ’90 utáni első magyar kormányra egyértelműen visszavezethető. Minden puhányság mellett, szinte lehetetlenség is megmutatkozott amikor ez a „szabad társaság” azt tartotta fontosnak, hogy ezt az utcai rajcsúrozást azon az Andrássy-úton hajtsa végre, az út végén a Hősök terén királyaink hosszú sorával. Ami felett akkor a hatalom becsukta a szemét, az többször is megnyilvánult, egészen a katolikus egyház meggyalázásáig. A dolog felett tehát az akkori hatalom becsukta a szemét.

Az első négy évben „megengedett” Pride sorozat oda vezetett, hogy ma már szinte menetrendszerűen sorakoznak fel a teherautók platóján a magamutogatók. 

Ennyit szerettem volna csupán jelezni, a mai Prideok „eredetéről”.

Tisztelettel,

Azon négy évben ezen gyalázatos esemény egyszeri tudósítója a TV Híradóban, 

Dr. Murányi László

 

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kiemelt képen: Dr. Murányi László

Ez is érdekelheti:  Mély megvetéssel fogadta Macront Meloni

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük