KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Dr. Gaudi-Nagy Tamás: Az Európai Bíróság döntése kísérlet a magyar nemzet ellenállásának megtörésére

Felháborítónak tartja Gaudi-Nagy Tamás, a Nemzeti Jogvédő Szolgálat ügyvezetője az Európai Bíróság (EUB) ítéletét, valamint azt a brutális bírságot, amivel hazánkat sújtották. A jogvédő szerint az uniós bírság legfőbb célja a szupranacionális modell alá történő bedarálás, hogy megtörjék azoknak a nemzeteknek az ellenállását, akik nem akarnak az általuk szorgalmazott multikulturális, globalista világba tartozni.

Az EUB döntése a „jogállam dicsőségére” született. Ebben az esetben nem volt szükség arra, hogy a bíróság ragaszkodjon a kereseti kérelemhez való kötöttséghez. Emiatt az Európai Bizottság által javasolt bírság összege nem korlátozta a bíróságot. Végül a bíróság a Bizottság által javasolt összeget hetvenszeresére növelte.

Ez nem véletlen, az EUB az integrációs folyamat legaljasabb talpköve

– szögezte le Gaudi-Nagy Tamás, a jogvédő kiemelte, hogy Magyarországnak ezzel szemben mindenképpen ellent kell állni. Mert:

  • Az Alaptörvényünk rögzíti, hogy idegen népek erőszakkal nem telepíthetők országunkba.
  • Alkotmányunk rögzíti az önvédelemhez való jogunkat.

Szóba került az európai parlamenti választás is. Gaudi-Nagy Tamás úgy látja, hogy Magyar Péter felbukkanása nem volt véletlen, egy előkészített terv része volt. A mértéktelen uniós bírsággal kapcsolatos állásfoglalása fogja lerántani a leplet Magyar szándékairól. Ki fog derülni, hogy az általa ledarált balliberális ellenzéket egy hasonló, Sorosék által pénzelt, idegen érdekeket képviselő másik ellenzék váltja fel a Tisza Párt képében.

20 éves a Nemzeti Jogvédő Szolgálat – a napi politikai birkózás mellett természetesen ez is szóba került, nem megkerülve azon hazafias érzelmű ügyvédek munkáját, akik a 2006-os állami terror áldozatainak védelmére keltek. De Gaudi nemcsak a 2002-2010 közötti, hatalmas jogi csatákat elemezte, arról a jogvédő munkáról is beszélt, amit a kárpátaljai magyarság jogfosztottsága ellen folytattak.

Pesti Srácok

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük