KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Donáth Anna szivárogtathatta ki a belsőnek szánt közvélemény-kutatás eredményeit

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Egyre kétségesebb a baloldal állítólagos egysége – olvasható  a Magyar Nemzetben megjelent írás címében.

Donáth Anna Momentum-elnök után Jakab Péter is egyre nyíltabban, látványosabban bírálja a baloldal közös miniszterelnök-jelöltjét. A Jobbik elnöke a napokban kicsit önfejű, kicsit erőszakos, kompromisszumképtelen emberként jellemezte Márki-Zay Pétert. Mindeközben a Kontra.hu arról írt, hogy Donáth szivárogtathatta ki azt a közvélemény-kutatást, amely szerint a kormánypártok fölényesen vezetnek a Márki-Zay vezette baloldal előtt – olvasható Bakonyi Ádám cikkében.

Az ominózus közvélemény-kutatás a kormánypártok jelentős, 14 százalékos vezetését mutatták a 444.hu által megjelentetett cikkben. Az adatok megjelenése után jó nagy lett a zűrzavar a baloldali kommunikációban. Pulai András a Publicus vezetője a Népszavában már másnap cáfolta a 444-hu-n előző nap megjelent adatokat.

Hódmezővásárhely polgármestere kijelentette: aki az ő lecseréléséről beszél, az „a Fidesz beépített árulója”. 

Nem tudom, ki hogy van vele, de ez a kijelentés engem nagyon emlékeztet arra a történelmi időszakra a Szovjetunió magalakulása idején, amikor Sztálin mindent elkövetett a hatalom megszerzése érdekében és mindenhol az árulókat kereste, majd persze meg is találta, a végén pedig likvidálta „árulóit”. Igazi bolsevik mentalitás és stílus annak az ellenségi összefogásnak a részéről, mely ugyan egységet hangoztat, ennek ellenére természetesen szinte ölik egymást belül a szereplők, de természetesen a konc megszerzése már csupán a fő cél.

Szögezzük le, az ellenségi összefogás bármit is hirdet, hazudik. Most viszont valami porszem került a gépezetbe. Így aztán kibuggyant az igazság.

A Kontra.hu felhívta a figyelmet arra, hogy a kutatás egyik készítője a Jobbikhoz közel álló 21 Kutatóközpont volt, amelynek igazgatójával, Róna Dániellel baráti kapcsolatot ápol Donáth. A portál információi szerint a Momentum elnökének ugyanakkor a 444.hu munkatársaival is hasonló a viszonya, még sörözni is szoktak együtt – olvasható a Magyar Nemzetben.

Még egy nagyon fontos aspektusra hívja fel a figyelmet Bakonyi Ádám:

Ez is érdekelheti:  Téglásy Imre: Két Ige(n) - Három Élet
Gyurcsány az ATV-nek adott, hétfő esti évértékelő interjújában meg sem említette Márki-Zay Péter nevét.

Ez bizony elég beszédes. De mikor lesz lecserélve Márki-Zay? És ami még fontos, vajon kire? Dobrev Klárára, a véreskezű Apró nagypapa unokájára? Mert újabb nyulat a globalista ellenség fekete cilinderéből kihúzni nem tud. És a kör bezárul, ugyan oda jut a magát baloldali összefogásnak nevező globalista ellenség, ahova 2006, az őszödi beszéd kiszivárgása és az akkori őszi rendőrterror után lesüllyedt. Gyurcsány Ferenc pöcegödrébe. Oda, ahova magával rántotta volna az országot, ha nincs a 2010-es rendszerváltás, és ahova most is rántaná, ha hatalomra kerülne.

Szépe Áron

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük