KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Donáth Anna: Nincs olyan ellenzéki politikus, akit Gyurcsány ne baszdmegolt volna már le

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Visszatért Donáth Anna a politikába, mégpedig egy „jövőértékelő” beszéddel. A beszédet követően Donáth ismét aktivizálni kezdte magát, ennek tudható be, hogy interjút adott a 24.hu-nak is, amelynek már a felütése is elég erős: 

Nincs olyan ellenzéki politikus, akit Gyurcsány ne baszdmegolt volna már le”.

Megkérdezték az EP-képviselőt, mit szól ahhoz, hogy több momentumos politikus is átült a Gyurcsány-pártba, Donáth erre annyit felelt: „ha neki ez a politikai stratégiája, az előbb utóbb vissza fog ütni”.

Arra is kitért az interjúban Donáth, milyen volt Gyurcsánnyal együtt dolgozni zárt ajtók mögött a kampány során. „Ilyenkor Gyurcsány Ferenc szórakoztató”. Arra a kérdésre, hogy az is szórakoztató-e, amikor baszdmegol, Donáth úgy felelt: „az showműsor, minden elemében. Gyurcsány imádja irányítani a hangulatot. Mégis félrevisz, ha ezt állítjuk a középpontba”. 

Összefogásról

Donáth elárulta azt is: hibának tartják a Momentumban az ellenzéki összefogást. „A Momentumon belül a legnagyobb apátia forrása az volt, hogy felismertük: hibáztunk.

Elhittük mi is, hogy fel kell ülni a közös ellenzéki vonatra, hogy létezik olyan, hogy ellenzéki szavazó.

Hogy zárójelbe kell tenni a kormányváltás miatt azt, amiért megalakultunk. Elhittük, hogy a tartalom másodlagos. Ez egy hamis út volt, és ezt igazolta a legutóbbi kétharmad is” – fogalmazott a politikus, aki szerint nem maradt elég terük ahhoz, hogy megőrizzük „momentumosságukat”.

24.hu, Mandiner

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: