KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Dobrev Klára élő adásban bukott bele saját hazugságába az ATV-n 📺

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Dobrev Klára először azt mondta, hogy hazánk azért nem kaphat uniós forrást, mert nem csatlakozott az Európai Ügyészséghez. Majd műsorvezetői kérdésre elárulta, hogy a csatlakozás nem is feltétele a pénzek folyósításának.

Nagyjából egy éve jelentek meg az első hírek arról, hogy Brüsszel az úgynevezett jogállamisági mechanizmushoz kötné az uniós források kifizetését. Már ekkor erősen sejthető volt, hogy a jogállamisági mechanizmus gumifogalma (ami éppen úgy nem jelent semmit, mint a láthatatlan alkotmány, vagy az egyetemes európai értékek) valójában csak zsarolási eszköz. Amely arra szolgál, hogy a Brüsszel birodalmi törekvései ellen fellázadó országokat (Lengyelország, Magyarország) a pénzek megvonásával lehessen fenyegetni. Ez persze csak egy gyanú volt, mint hogy mindig a komornyik a gyilkos. Ámde a krimik végén azért mégiscsak kiderül, hogy tényleg a komornyik volt a gyilkos.

És most sem történt ez másként. Dobrev Klára – úgy is, mint az Európai Parlament alelnöke – ugyanis bent járt az ATV stúdiójában, és elárulta, hazánk miért nem kaphatja meg a helyreállítási alap [amely nem könyöradomány, hanem az Európai Unió minden tagállamának közös hitelfelvétele – a szerk.] rá eső részét.

Dobrev Klára: Én nem látom, hogy az Orbán-kormány hogyan tud megegyezni Brüsszellel. Hogy Orbán Viktor azt mondja, hogy na jó, független ügyészség lesz, belépünk az Európai Ügyészségbe.
Műsorvezető: Az ügyészség feltétele lenne ennek? Azt gondolom, nem, mert eddig ez ilyen módon nem jelent meg.
Dobrev Klára: Az Európai Ügyészség tagsága nem az nem feltétele.

Ez tehát a csodaszép beismerése annak, hogy a kifizetés megtagadása nem a jogállamiságról szól, hanem hazánk nyíltszíni zsarolásáról.
Hiszen Dobrev maga mondja ki, hogy azért nem kapjuk meg a nekünk járó forrást, mert nem teljesítünk egy olyan feltételt (az Európai Ügyészséghez való csatlakozás), ami egyébként nem is feltétele a kifizetésnek.

Azaz Brüsszel nem akar fizetni nekünk, mert nem hódolunk be a birodalmi törekvéseinek, és nem adjuk fel a nemzeti önrendelkezésünket. Ezért keres hát valami ürügyet a megbüntetésünkre. A fenyítés aktusában pedig attól sem riad vissza, hogy úgy viselkedjen, mint az a kisgyerek, aki ötpercenként írja át a társasjáték szabályait, csak hogy a végén ő győzzön. (Dobrev Klárán keresztül azt tudnánk üzenni a brüsszeli homokozó kispajtásainak, hogy legközelebb már az Európai Ügyészséghez való csatlakozás ürügyét sem kell kitalálniuk, elég lesz annyit mondaniuk, hogy bibibi. Esetleg a nem ér a nevem, káposzta a fejem is szintén ugyanilyen meggyőző érvnek tűnik.)

Ez is érdekelheti:  Dobrev Klára is rátámadt a bírákra
Brüsszel gyermekded játszadozása azonban valójában nagyon is komoly téttel bír. A jogállamisági mechanizmus kívülről csillogó és csábító szaloncukorpapírjába Brüsszel ugyanis Európa értékrendváltását rejtette el. A hagyományos, keresztény értékeink teljes tagadását.

Ebben a minden szépségtől mentes, új világban szigorúan kerülni kell majd a karácsony kifejezést (helyette mondhatunk majd ünnepi időszakot), az ajándékot pedig homoszexuális Mikulások hozzák majd – mint a norvég posta reklámjában.És ha jól viselkedünk, akkor – a kötelező betelepítési kvóta keretei közözz – talán még néhány migránst is kaphatunk a karácsonyfa fenyőünnep fája alá.

Ebből a szempontból a 2022-es választás nagyon is egyszerű képletként írható le. Választhatunk ugyanis a nemzeti önrendelkezésünket, a hagyományos, keresztény értékeinket megvédő jobboldal és a brüsszeli birodalmi törekvéseket feltételek nélkül kiszolgáló baloldal között. A tét tehát nem kicsi, a döntés egyelőre viszont még a mi kezünkben van. Csak aztán át ne játsszuk Brüsszelnek.

Forrás: Drot.info

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük