KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Czakó István: A nemtörődömség csúcsa – avagy az öleb véleményt nyilvánít

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Megdöbbenve olvasom, hogy a KDNP elnöke megszavazta, hogy ne kérdezzenek rá a vallási hovatartozásra a népszámláláskor. Nem értem. Fél valamitől az elnök Úr?

Az Ő pozícióját ez úgysem érinti, mert „barátja” és főnöke (Orbán Viktor) biztosítja, hogy a csatlós és szófogadó kutyus ott legyen mellette. Amíg szükség van rá. Valaha azt hittem, a KDNP végre egy őszinte és keresztyén párt lesz, amelyik összefogja a hívő, istenfélő embereket. E helyett – elnézést a durvának tűnő kifejezésért – elkurvult. Vezetői egyre messzebb kerültek Krisztustól, s egyre közelebb a zsíros bödönhöz.

Keresztyén embernek a bűnnel való megalkuvása totális csőd. Aki nem meri vállalni hitét, az nem méltó az Isten országához!

(„Mert aki szégyell engem és az én beszédeimet, azt az Emberfia is szégyellni fogja, amikor eljön a maga, az Atya és a szent angyalok dicsőségében. – Lk 9:26)

Felebaráti szeretettel:
Czakó István
ISTEN ÓVJA MAGYARORSZÁGOT!
Nemzeti InternetFigyelő

5 thoughts on “Czakó István: A nemtörődömség csúcsa – avagy az öleb véleményt nyilvánít

 1. Hová süllyedt a világ? Van ennél még lejjebb?
  Ez az ember vezeti a KDNP-t?
  Én mint keresztény ember azt mondom,hogy ime az árulás bizonyitéka!!! Ha ebből sem értenek,akkor „Legyőzhetelenűl tudatlanok”.
  Ez a „megnyilatkozás” szégyen minden magunkfajtára.
  És ez az ember neopogánynak meri nevezni a Jobbikot?-amit itt és most visszautasitok!!!!
  Hát Ő mi ? Mindenki adja meg magában a választ .

 2. Tisztelt Czakó Úr!
  Amit Ön Semjénről feltételezett, hmmm…. kissé túlzás, hogy finom legyek!
  Ennek az embernek ugyanúgy egy szava sem igaz, mint a mai parlamenti pártok bármelyik vezetőjének vagy tagjának. Semjénnek a keresztyén emberhez annyi köze van, hogy javarészt tőlük zsebeli be „tisztes” havi jövedelmét.
  Egy jobboldalinak még csak véletlenül sem nevezhető lapon találhatunk néhány utalást Semjén „úr” becsületére és mélyen vallásos, erkölcsös életére…
  http://matula.hu/index.php?section=article&rel=51&id=618
  …de ezt a cikket számtalan helyen megtalálhatja – egyenlőre.
  Amiről szól a cikk, az száz forrásból leellenőrizhető és sajnos igaz….Ezt Ön is nagyon jól tudja!

  1. Kedves Péter, ha hiszi, ha nem, ekkora disznóságról még sejtésem sem volt.
   Úgy tűnik, menthetetlenül naiv és jóhiszemű vagyok, pedig elég sokat láttam már az életben. Ilyen orgiákon azonban soha nem voltam, s elképedtem azon, amit olvastam.
   Üdvözlettel: Czakó István

 3. Kedves Péter!
  „rákattintottam” az oldalra.amit ajánlott.Nem vagyok bigott,sem prűd,de ez UNDORITÓ!
  Ime a bizonyiték,amikor a gonosz veszi át a hatalmat a világban.Ezért van szükség a keresztény erkölcsre,hogy ezt a szennyet eltakaritsuk!

 4. A Fidesz és az MSZP, na meg a többi (KDNP), húsz éve parlamenti párt, már réges-régen lezsírozták egymás között az ország kifosztásának, és saját maguk meggazdagodásának részletes tervét, valamint annak a parlamenti színjátéknak a forgatókönyvét, amelyet az irányításuk alá vont médiumokon keresztül bemutatva játszanak egymással, de egy közös érdektől hajtva, vezérelve. Így, együtt, mind hatalmon, képviselői, vezetői, kormányzati székekben maradni, az országot és a népet tovább fosztani, és vagyonukat, hatalmukat tovább növelni. A médiumok most a Fidesz soron következő hatalomra kerülését sugallják úton-útfélen, mivel ezt is lezsírozták már, mint 2006-ban az MSZP-ét. És mindenkor a közös megállapodásoknak megfelelően, elszámoltatások nélkül folyt a lopás-csalás-rablás, ugyanazokkal az MSZMP-s, MISZOT-os gárdával, amelyek hatalmi és ellenzéki pártokká alakulva, de egységesen lopják tovább a nemzet vagyonát. Ebben a csónakban ugyanazok vannak húsz éve, csak a lapátot adogatják kézről kézre, most éppen Orbán kezébe akarják nyomni, de a személyzet marad a fedélzeten, s az irány is. Vona Gábor elmagyarázta a kis tudatlan riporternőnek a Duna-TV irányzottan a hajnali órákra időzített műsorában (amikor még alszik a nép), hogy az elszámoltatások eddig is úgy folytak a parlamentben, hogy valaki (ellenzéki)felállt a padsorokban, meglobogtatta a bizonyítékot, hogy egy másik (kormánypárti) mekkora mocskosságot művelt (többedmagával), mikor a haverja megrángatta hátulról a ruháját, hogy: Ülj le Lacikám, mert mi is benne vagyunk (többedmagunkkal). Nos, a Fidesz semmiképp nem fog elszámoltatni, mert a 26 ezer-milliárd államadósság felét ő lopta el, és az ő párt-személyzetének a lopott vagyonát alkotja. Szebb jövőt!

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: