KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

„Csókold meg a lábunkat” – így aláznak egy flamand gyereket a muszlimok Belgiumban

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

„A kafírok (nem muszlimok) megalázása olyan gyakorlat, amit az iszlám a gyarmatosításra és a hódításra használ” – írta bejegyzésében a flamand parlament alelnöke.

Filip Dewinter, a flamand parlament alelnöke, aki egyben az antwerpeni városi tanács képviselője tette közzé azt a videót a ma már X-nek nevezett közösségi megosztón, melyen muszlimok egy fehér flamand gyereket aláznak meg  azzal, hogy a lábuk csókolgatására kényszerítik a fiút – számol be a Mandiner.
Filip Dewinter ezt írta a bejegyzésében:
„Hát itt tartunk! A kafírok (nem muszlimok) megalázása olyan gyakorlat, amit az iszlám a gyarmatosításra és a hódításra használ. A fevételek Zelzate-ból származnak, ahol egy fehér,  flamand gyereknek muszlimok lábát kell megcsókolnia. Európa iszlamizálása folyamatban!”

Ennyit a bejegyzésről. Azt azonban mindenképpen hozzá kell tennünk, hogy az a folyamat, amely migráció révén elindult Európában, mára Európa nyugati részén egy teljességgel leállíthatatlan folyamat, hiszen a nyugati keresztény kultúra folyamatos és állandó pusztításával elkerülhetetlen ezeknek az országoknak, tehát a Benelux államoknak, Franciaországnak, és Németországnak az iszlamizációja. Kérdés, hogy az egykoron oly mélyen katolikus Olaszország – amely nyilván a Vatikán révén a katolicizmus központja – mennyire tud majd ellenállni annak az ostromnak, amelyet a migrációval pillanatnyilag is ráerőltetnek.

Olaszország esetében különösen jelentős a veszély, hiszen nagyon úgy tűnik, hogy az olasz kormány a háttérhatalom markában van. Szegény Meloni nagyon miniszterelnök akart lenni, de nem tudta, micsoda béklyót raknak a lábára.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: