KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Bunyó a 4-6-oson: megtámadtak egy villamosvezetőt és egy utast

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Komoly verekedés robbant ki a tömegközlekedési eszközön, kés is előkerült.

A Telex olvasói szerint hétfőn komolyabb verekedés tört ki egy villamoson Budapesten. Hozzátették: a 4-6-oson a Széna térnél

hárman rátámadtak egy idősebb utasra. Amikor a villamosvezető megpróbált közbeavatkozni, nekiestek és megrugdosták.

Az egyik támadónál állítólag kés volt. A vezető segítségére egy nő (!) sietett az utasok közül, majd a Margit híd budai hídfőjéhez már a rendőrök is kivonultak és őrizetbe vettek két nőt és egy férfit.

„A Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenységi-irányítási Központja 2022. október 31-én 16 óra 20 perckor küldött járőröket a Budapest, II. kerületi Margit híd, budai hídfő megállóhelyhez, mivel onnan verekedésről érkezett bejelentés. Az egyenruhások egy percen belül a helyszínre értek, ahol két nőt és két férfit fogtak el, majd állítottak elő a BRFK II. Kerületi Rendőrkapitányságára. Az eljárás adatai szerint a társaság két nő és egy férfi tagja szóváltást követően bántalmazta az egyik idősebb utast a villamoson, majd a férfi a villamos vezetőjét is megtámadta. A 27 éves és 32 éves nőket csoportos garázdaság bűntett gyanúja miatt, valamint a 19 éves férfit közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett gyanúja miatt is kihallgatták gyanúsítottként. Utóbbi gyanúsítottat a rendőrök őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására”

– közölte a rendőrség a lap megkeresésére.
Mandiner
Kiemelt kép: MTI/Máthé Zoltán
Ez is érdekelheti:  Ezért hazudik, aki az oroszországi szankciók sikeréről beszél - íme...

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük