BREAKING: FEGYVERES MERÉNYLETKÍSÉRLET TRUMP ELLEN – A MERÉNYLŐT LELŐTTÉK (VIDEÓN A LÖVÉS PILLANATA)
     

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Budaházy Edda: Ne engedjük be a farkasokat!

Jóllehet a magyar társadalom elsöprő többsége elutasítja az új totalitárius ideológiát, ( a gyermekvédelmi népszavazás során 3,7 millió választó helyezkedett a gender-ideológiát elutasító, a kiskorú gyermekek védelmét szorgalmazó álláspontra) de az évenként megrendezett budapest pride felvonulások ellen tevőlegesen tiltakozni nem mer, sokan inkább tüntetőleg kivonul a városból, hogy ne is kelljen néznie.

A kormány, akit folyton homofóbiával vádol az EU, bár joggal feltételezhetjük, hogy már belátta ennek a veszélynek a nagyságát, a felvonulás engedélyezésével nyilván demonstrálni akarja a perverz nyugat felé, hogy nálunk is szabadság van, senkit nem üldöznek a nemi hovatartozása miatt.

A jobboldali pártok ezért félrenéznek, vagy azért nem hirdetnek ellentüntetést, mert attól tartanak, hogy ha kevesen jönnek el, az nekik presztízsveszteség.

Pedig ” Nem sokaság, hanem lélek s szabad nép tesz csuda dolgokat.”

És így az a nagyon furcsa és érthetetlen helyzet áll elő, hogy míg a balliberális pártoknak, politikusoknak és holdudvaruknak nem derogál alulöltözött, egymást kutyapórázon vezető, tangabugyogós férfiak között vonulni, addig a jobboldali politika nem mer a normalitás mellett nyíltan felsorakozni.

Szerencsére mindig vannak, akik, bár szintén szívesebben leutaznának a Balatonra, mégis veszik a fáradságot, hogy jelenlétükkel protestáljanak.

Ők azok, akik megmentik a nemzet becsületét.

Mindenekelőtt a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom aktivistái, akik a legnagyobb erőkkel érkeztek, de az utcán volt a Magyar Önvédelmi Mozgalom, a Betyársereg és a Mi Hazánk Mozgalom Ifjai is.

HVIM: Van értelme a Pride ellen tüntetni! (közlemény + videó)

De mielőtt azt hinnénk, hogy csak a nemzeti radikálisok érezték úgy, hogy tiltakozniuk szent kötelesség, találkoztunk csendes imacsoporttal, akik a prideot megelőző napon bejárták a felvonulás helyszínét és az utat meghintették szenteltvízzel, szombaton pedig folyamatosan az utcán imádkoztak megtévedt embertársaink lelkéért.

Jelen voltak életvédők is, akik a magyar nemzet megmaradásának, az ifjúság megrontásával történő veszélyeztetése miatt vállalták a kiállást. Alább néhány videó és kép a 2023-as nemzeti ellenállásról.

Ez is érdekelheti:  Mi is történt valójában hétfőn Kijevben? - ukrán történész a Kijev elleni orosz támadásról

Albertné Görgey Zsuzsanna, a Magyarok Európában Egyesület elnöke, életvédő:

Kovács-Hárs Klára, (H)Őseink Útján Baráti Kör alapítója:

Budaházy Edda a Hozz Világra Még Egy Magyart Mozgalom alapítója:

Hozz világra még egy magyart!

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

2 thoughts on “Budaházy Edda: Ne engedjük be a farkasokat!

  1. A FARKASOK MÁR ITT VANNAK BÁRÁNYBŐRBEN.PEDIG AZ ARANYBULLÁBAN II ANDRÁS LEIRTA MIT KELL TENNI A MAGYARNAK.F

  2. HOZNA IS A MAGYAR-GYERMEKET VILÁGRA- HA A MINDENKORI VEZETÉS UGY TÁMOGATNÁ EZEN ÜGYET AHOGY KELL,.ANYAGILAG, ÉS ESZMEILEG IS.ÉS NEM A DUMA HANEM A VALÓSÁG SZINTJÉN.NÉZZÜK MEG A FIZRTÉSEKET ÉS A PELENKA ÁRAKAT MEG A TÖBBIT.AZ EZEK UTÁNI MAGYARÁZKODÁS ÉS CÁFOLATI DUMA NEM EGYÉB CSAK HAZUGSÁG.MÁSKÜLÖNBEN TRIANON PONT E MIATT IS KÖVETKEZETT BE.ILLETVE A MAGYAR SZÉTHUZÁS VÉGETT. A TÖRÖKÖKKEL MÁR NEM TUDTÁK EZT MEGCSINÁLNI. OTT NEMZETI VEZETŐK VOLTAK. SZÓBAN,TETTBEN ÉS GONDOLATBAN.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük