KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Breaking: Felmentették Olekszij Reznyikov ukrán védelmi minisztert

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A hírek szerint az új védelmi miniszter Kirill Budanov lesz, az SBU-t Maljuk, a belügyminisztériumot pedig Klimenko fogja vezetni  – erről számolt be az Unian Hírügynökség.

Olekszij Reznyikov védelmi minisztert a stratégiai iparágak miniszteri posztjára helyezik át a katonai-ipari együttműködés erősítése érdekében.

David Arahamiya, a Nép Szolgája frakció vezetője ezt írta Telegram-csatornáján:

„A háború diktálja a személyzeti politikát. Az idő és a körülmények megerősítést és átcsoportosítást kívánnak. Ez történik most és ez fog történni a jövőben is”

Elmondta, hogy Reznyikovot a kormányon belül a stratégiai iparágakért felelős miniszteri posztra helyezik át, „a katonai-ipari együttműködés erősítése érdekében”, ami „teljesen logikus, tekintettel a Ramsteinnel kapcsolatos szakértelmére és arra, hogy „meg kell erősíteni” a minisztériumot, amelynek többet kell teljesítenie”.

Arahamiya hozzátette, hogy Kirill Budanov vezérőrnagy fogja vezetni a védelmi minisztériumot, ami a képviselő szerint „háborús időkben teljesen logikus”. Azt is hozzátette, hogy a belügyminisztériumot Ihor Klimenko, az Ukrán Biztonsági Szolgálatot pedig Vaszil Maljuk vezetné.

Kiemelt kép: UNIAN

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó:

Sajtóhírek szerint meneszthetik az ukrán hadügyminisztert

Ez is érdekelheti:  Irán óva inti a külföldi nemzeteket attól, hogy segítsenek Izraelnek

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük