KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Bosszút állunk az EU-n? – elmélkedés Trianon gyásznapján

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Ezt a megdöbbentő képet találtam a neten. A kérdéses forgalmi megoldás Miskolc és Sajószentpéter között található. Egy eleddig nem létező gond megoldására létesítették, EU-s pénzen.

Legalább olyan értelmetlennek látszik, mint az M6-os alagútja, vagy a 4 km-es szakaszon épült alagutak és völgyhidak.

Kõröshegy, 2007. augusztus 8.
Átadták a forgalomnak az M7-es autópálya új, Zamárdi és Balatonszárszó közötti 14,7 kilométeres szakaszát, amelynek része a Kõröshegynél megépült, méreteit tekintve a kontinensen egyedülálló völgyhíd. Az átadást követõen Budapest és Balatonkeresztúr között végig autópályán közlekedhetnek az autósok. Az 1.872 méter hosszú völgyhíd 17 évi elõkészítés után 41,5 milliárd forintból épült meg. A vasbetonszerkezet legmagasabb pillére 88 méter, szélessége 23 méter.
MTI Fotó: Varga György

Joggal kérdezheti bárki: „Mi a körforgalom valódi funkciója?” Nos, kérem, itt a megoldás:

Az, hogy a már évtizedes tervként létező leendő sajószentpéteri elkerülő majd itt csatlakozzon a 26-os útba. Ami jól is hangzik, már csak el kellene készülnie, ám a ismereteim szerint még annak sincs semmi jele, hogy belátható időn belül elkezdenék az építkezést!

Bevallom, ilyenkor gondolkodóba esek. Vajon nem jogos-e olykor, hogy tele van a hócipőjük egyeseknek velünk, magyarokkal? Természetesen sokkal tartozik nekünk Európa,… na de ilyenekkel? Vagy ezzel álunk bosszút a minket ért sérelmekért? Mert nem tudom elfogadni, hogy ennyire hülye vezetőink vannak, akik ezeket az eszetlen megoldásokat jóváhagyták!

Trianon gyásznapján ezen is érdemes elgondolkoznunk:

Kabaréba illő hazai politikai viszonyaink, kicsinyes veszekedésünk, s az ellenzéknek sem nevezhető liberális horda ordenáré viselkedése, egyes bukott politikusok büntetlen ámokfutása, hazaárulása és az efféle agyalágyult beruházások mennyiben járulnak hozzá népünk elismeréséhez, tiszteletéhez, s nem gyalázzuk-e meg ezekkel őseink csodálatra méltó önfeláldozását, nagyságát?

Nem hozunk-e szégyent őseinkre, az igenis művelt és joggal büszke, gazdag és rettegett elődeinkre, hőseinkre?

(Czakó István)

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “Bosszút állunk az EU-n? – elmélkedés Trianon gyásznapján

  1. „Nem hozunk- e szégyent őseinkre?”
    Nem!! Mert „ezek ősei is ugyan ilyen gyalázatos ,semmit érő paraziták voltak, amire még büszkék is. Ugyan azok leszármazottai,akik évtizedek,századok óta gyilkolják a Magyar Népet. „mert ember ölő volt az kezdettől fogva.” Ezeknek SEMMI (!) közük a Magyarsághoz! Azon kívül,hogy szívják a vérünk. „vagy mindenkit uralni akarnak,vagy azt akarják,hogy az egész emberi nem gyűlölje őket.”
    MAGYAR EMBER nem hoz-(hat) szégyent az Őseire,mert Neki a Vérében van az Igazság,a Tisztesség,az Etika. „Ő nem lehet más,Neki jónak kell lennie,mint ahogy az arany sem lehet más,csak arany,vagy ahogy a smaragd sem lehet más,csak smaragd.” Magyar Ember nem parádézik sábeszdekliben, Tartásából kifolyólag nem hígul Nemzete kirablóival,mint ahogy az itteni judeofil politikai pockok. Attól,hogy valakik(?) raccsolva,pöszén, minden szavában hazudozva megpróbál megszólalni,még NEM lesz MAGYAR! Mint ahogy a mostani hatalomba lévők sem voltak SOHA,és nem is lesznek SOHA MAGYAROK. Mert ha elhaláloznak is, szodabikarbónát kell a sírjukba tenni,mert különben kihányja őket a MAGYAR FÖLD!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük