KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Bizonyíték van rá: Márki-Zay Amerikából fizetett mozgalmán keresztül szervezi a baloldal Magyar Péter tüntetéseit

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Márki-Zay Péter szervezi Magyar Péter tüntetéseit, ez derül ki egy e-mailből, amely az Origo birtokába jutott. Mivel a dollárbaloldal Márki-Zay mozgalmán keresztül kapja az amerikai pénzeket, így nagyon valószínű, hogy ebből is finanszírozzák az agresszív exférj kampányát.

Egy, az Origo birtokába került levél szerint a feleségverő Magyar Péter mellett kampányolt és gyűjtött tagokat Márki-Zay Péter. Márki pártja egy múlt keddi körlevélben azt írta, a Mindenki Magyarországa közössége egyetért a tüntetés céljával, “ezért arra kérjük és buzdítjuk a közösségünk tagjait és szimpatizánsait, hogy legyenek ott a kedd esti tüntetésen”.

A levél részlete – Márki-Zay a tüntetésen való részvételre szólít fel benne

A múlt keddi tüntetésen egyébként a rendőröknek kellett kimenekíteni a Hír TV stábját a feleségét verő és zsaroló Magyar Péter támogatói elől.

A tudósítás közben Futó Boglárkát körbezárták a tüntetők, fújoltak, provokálták, minősíthetetlenül viselkedtek vele. Néhány tüntető a középső ujját mutatta a kamerának.

Magyar Péter az új Márki-Zay Péter

Az agresszív Magyar Péter hasonló módszerrel és ígéretekkel szeretné megszerezni a hatalmat, ahogyan 2022-ben és azelőtt Márki-Zay Péter, valamint más baloldali politikusok próbálták – csak az exférj még agresszívabb elődeinél.

Minden támogatásomat felajánlom! – üzente már korábbi Facebook-bejegyzésében Márki-Zay Péter. 

A baloldal bukott miniszterelnök-jelöltje szerint Magyar Péter hirtelen jött ismertsége alkalmassá teszi arra, hogy ő legyen a baloldal jelöltje.

Márki-Zay nem titkolta az exférjről: gyakran épp azokat a gondolatokat fogalmazza meg, ugyanazokat a kifejezéseket használja, mint ő is korábban

Origo

Kiemelt képen: Márki-Zay Péter / Fotó: MTI/Rosta Tibor

 

Ez is érdekelheti:  Eurasia Center: A geopolitikai mozgások mesterei?

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük