KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Megtámadták a Hír Tv stábját Magyar Péter tüntetésén (videó)

Ordítoztak és inzultálták a Hír Tv riporterét Futó Boglárkát. Még Maga Magyar Péter is közbeavatkozott, azonban nem sok sikerrel.

Mint ismert, Magyar Péter tüntetést hirdetett kedd estére a Markó utcába. A Magyar Nemzet úgy értesült, hogy Magyar a tervek szerint kisteherautóra szállt volna fel beszédet tartani, ami megrekedt, így a tömeg elindult a Kossuth térről a Vértanúk tere felé. A botlás miatt végül ott mondta el beszédét.

Magyar Péter beszédében a kormány lemondását követelte, majd többen fáklyát gyújtottak. A tüntetés része volt a bicskei gyermekotthon áldozataira való megemlékezés is.

A 18 órakor kezdődő tüntetés alig másfél óra után gyorsan véget is ért. Egy szervező arról tájékoztatta a lapot, néhány ezren látogattak ki az eseményre.

A beszéd után Magyar Péter hazaküldte az embereket és újabb bejelentést tett: április 6-án 15 órakor tartja következő tüntetését.

A HírTV stábját a tüntetők körbevették, és elkezdték inzultálni, de ordítozva fenyegették a megafonosokat és Bohár Dánielt is.

A Hír Tv egyenesben közvetített volna a történésekről. A televíziónézők tanúi lehettek egy roppant „konszolidált és visszafogott” szabad vélemény-nyilvánításnak, ami annak szereplőit minősíti.

A Hír Tv nézői ezt látták élő adásban:

Az erőszaknak a rendőrség vetett véget, kikísérték a tömegből a riportert.

Mandiner nyomán…

NIF

Kiemelt képen: Futó Boglárka tudósítana / printscreen

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “Megtámadták a Hír Tv stábját Magyar Péter tüntetésén (videó)

  1. HELYTELEN TETT,DE EZT VÁLTJA KI A VEZETOK AROGANCIÁJA ÉS A SZOCSOVEK DFALS DÖRGÉSE..

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük