KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Biró László, a Szebb Jövő főszerkesztőjének beszéde Nyírbátorban

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Magyar Nemzettestvéreink!

A visszaemlékezések szinte kötelező eleme, hogy összehasonlítjuk a régmúlt történelmi eseményeit a jelenkori állapotokkal. Azonnal megállapíthatjuk, hogy a 12 pont kívánalmai a mai napig legfeljebb csak részben, de leginkább sehogyan sem teljesültek. De játsszunk el a gondolattal, mi történne ma a 162 évvel ezelőtti események hőseivel?

Kossuth Lajost valószínűleg már régóta figyelné az ÁVÓ, és már tucatnyi, gyanúsan kiváló minőségű hangfelvétel igazolná, hogy ő a Magyarok Nyilai terrorszervezet politikai szárnyának vezetője.

A katonai szárny vezetője természetesen Bem apó lenne, és a mindenhez értő Drazsé több profi módon hamisított filmfelvétellel bohóckodna, melyeken Bem tábornok éppen felrobbantja Gábor Áron rézágyúját. Ott a kiserdő mellett…

Petőfi bizonyára a hírvivésért felelős szárny vezetője lenne, és a poétáknál jellemző Pegazus típusú, iráni gyártmányú szárnyas lován vinné lázító verseit szerte az országba.

Másokról gyermeteg módon hamisított levelezéseket terjesztenének, melyek igazolnák, hogy több tucatnyi bűnös kapcsolatot tartanak fenn lányokkal, fiúkkal, állatokkal, vagy bárkikkel és bármikkel.

És az egész kiterjedt és jól szervezett terrorhálózat a fennálló államrend megdöntését tervezné, súlyosan veszélyeztetve a magyar emberek békességét, az ország, a nemzet érdekeit, és keltenék ezáltal hazánk rossz hírét szerte a világban.

És az akkori elnyomó hatalom szempontjából ez még igaz is lenne.

Most talán nem így van?

Gyakran mondják, hogy a történelem ismétli önmagát. Nos, igen, manapság mintha hasonló események zajlanának!

De mi is történt 162 évvel ezelőtt? Miért nem lehetett szabad és független Magyarország? Miért avatkoztak bele a dolgainkba az akkori nagyhatalmak? Talán attól féltek, hogy az ország egyedülálló adottságait, a magyar emberek legendás szorgalmát és világszerte elismert tudását kihasználva egy erős és gazdag közép-európai birodalmat teremtünk, amely legyőzhetetlen lett volna számukra?

És az akkori esküdt ellenségek boldogan borultak egymás kebelére és összefogtak ellenünk, magyarok ellen! Nem ismerős ez?

20 évvel ezelőtt nagyhatalmi felügyelettel felosztották országunkat. Nem területileg, mint Trianonban, hanem politikailag. A nemzet vagyonát szőrén-szálán eltüntették, a médiát eladták, kijelölték és kiképezték a politikai szereplőket, úgy-ahogy berendezték a színházat, és azóta mindenki eljátszhatja előre megírt szerepét. És míg mi szájtátva bámultuk az előadást, szekértáborokra szakítva olvastuk és bámultuk a bábmesterek által megrendelt írásokat és műsorokat, aközben kilopták már a szemünket is! Most már az országunkat készülnek ellopni! De ezt már nem engedjük!

Mert ekkor megjelent a színen egy kelléktárban nem szereplő figura. Nem lehet irányítani, mert eltépi a zsinórokat, és nem hajlandó a hasbeszélő bábu szerepére sem. Szét akarja rúgni a papírmasé díszleteket, le akarja szaggatni a hazug jelszavakat, sőt, még a bábmestereket is el akarja zavarni!

Lőn is hatalmas zűrzavar! A színház valamennyi szereplője ádázul támad, a zsinórokat rángató hatalomtól elszakadni képtelen, a száját mozgatva idegen, hazug szavakat mond, és öklét rázza azokra, akik azt merészelik mondani, hogy Magyarország a magyaroké! Mert ettől a kijelentéstől most valamiért mindenki elhatárolódik.

Ugyan kérdezzék már meg az elhatárolódóktól – mindegy melyik állítólag rivális oldal képviselőjétől –, hogy mondja már meg legyen oly’ jó, hogy ha Magyarország nem a magyaroké, akkor KIÉ?

Két évvel ezelőtt egy polgári kör vendége voltam. Akkor egy jólértesült honfitársunk arról beszélt, hogy mivel a következő Országgyűlésben három párt lesz csak (honnan tudta ezt két évvel ezelőtt?), a Jobbiknak úgyis össze kell fognia a Fidesszel. Ekkor mondtam azt a heveny felháborodást kiváltó mondatot, hogy tartok tőle, a Fidesz hamarabb fog összeállni az MSZP-vel, mint velünk, Jobbikosokkal.

Nos, jólértesült barátunk jóslata a három párti Parlamentről beigazolódni látszik. De mi a helyzet az én két évvel ezelőtti aggodalmammal?

Nos, a Parlament utolsó ülésén a gazember libatolvaj felelős demokratának nevezte Orbán Viktort, és összefogásra szólította a Fideszt a Jobbik ellen. Néhány nappal később felajánlották, hogy visszaléptetik a jelöltjeiket a Fidesz javára, a Jobbik ellen! Hallotta valaki, hogy a leghatározottabban visszautasította volna valaki ezeket az ajánlatokat? Vajon a Fidesz többsége, vagy az áhított 2/3 csak a Jobbikkal lehet meg? Tényleg kizárt a nagykoalíció?

És aki ettől a lehetőségtől nem retten meg, annak ajánlom, gondoljunk bele:

Először is, ugyan miféle elszámoltatás lenne akkor? Vagy esetleg Önök szeretnék, ha a következő Orbán-kormány kancellária-miniszterét Gyurcsány Ferencnek hívnák? Vagy a Hiller Pisti rombolná tovább az oktatást? Esetleg Hordágy Ági is visszatérne az egészségügybe a széfjeivel együtt, tovább irtani a magyart? Nem inkább azt szeretnék, hogy a hazaárulók, a tolvajok és a gazemberek elnyerjék méltó büntetésüket? Hogy azok, akik megérdemlik, kapják meg a 20 évet a 20 évért?

Ha elegük van az erőpocsékló megosztottságból, az idegen érdekek kiszolgálásából, a politikus-bűnözésből, a rendetlenségből, a kiszolgáltatottságból, a kilátástalanságból, a létbizonytalanságból, ebből az egész következmények nélküli gazemberségből, akkor szavazzanak az új erőre, a Jobbikra!

Ha azt akarják, hogy a 162 évvel ezelőtt megfogalmazott nemzeti kívánalmak végre megvalósuljanak, ha azt akarják, hogy végre megtörténjen a rendszerváltás, ha azt akarják, hogy tényleg megtörténjen az elszámoltatás, ha azt akarják, hogy a kommunisták végképp eltűnjenek a magyar közéletből, akkor támogassák Dr. Kiss Sándort, a Jobbik képviselő-jelöltjét, és a Jobbik listáját!

Végezetül szeretném megköszönni azt a 843 szavazatot (22,7 %), mellyel hozzájárultak a Jobbik tavalyi eredményéhez az EP választásokon, és amellyel messze megelőztük az MSZP-t, itt Nyírbátorban!

Már csak arra van szükség, hogy megtöbbszörözzük ezt az eredményt. Már csak annyi hiányzik, hogy az Önök akaratából, az Önök érdekében, Önökkel együtt győzelemre vigyük nagy közös akaratunkat és álmunkat! Mert csak így lehet Magyarország tényleg a magyaroké!

Isten óvja Önöket!
Isten óvja Magyarországot!

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük