TÁMADÁS A TURULUNK ELLEN - NYÍLT LEVÉL AZ ÚJ HEGYVIDÉKI POLGÁRMESTERNEK
     

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Bill Gates "tehetsége": egy gazdag zsidó lopássorozata

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Ne képzeljük Bill Gatest valami zseniális csodaembernek. Egyszerűen egy gazdag zsidó, aki a pénzéből még több pénzt csinált, miközben átverte az egész világot. Ha úgy tetszik, Bill Gates, Andy Grove és számos más, kevéssé ismert nevű zsidó milliárdos felvásárolta magának a világ számítástechnikai iparát, ahogy filmiparbeli hitsorosaik Hollywoodot.

Bill Gatesről számos legenda kering, amit a laikusok biztos értesülésként kezelnek. Sokan azt hiszik, azért szokás kritizálni, mert irigyeljük a vagyonát. Nem, erről szó sincs. Ha így lenne, ugyanígy kritizálnánk mondjuk Sheldon Adelsont, akiről azt se tudjuk, kicsoda, pedig a harmadik leggazdagabb amerikai állampolgár, vagy Lawrence Joseph Ellisont, akiről szintén csak a szakmabeliek tudják, hogy az Oracle elnöke. Érdekes módon Ellisont nem is dobálta meg soha senki se tortával, se tojással. Bill Gates viszont azóta szálka a számítástechnikusok szemében, amióta világra böfögte első BASIC-sorait.

Gyakran elhangzó állítás, hogy William Henry Gates egy garázsban kezdte a cégét, és csakis a tehetségével kapaszkodott fel a csúcsra. Ez egyáltalán nem igaz. Gatesék kőgazdag zsidók voltak már a kis Billy születése idején is, és a kölyöknek már tizenévesen bármit megvettek, ami megtetszett neki, ide értve akár teljes cégeket. Tehették, hiszen az apja, William Henry Gates Sr. bankelnök volt, drága édesanyja, Mary Maxwell Gates pedig, akit oly sokan emlegetünk évtizedek óta, a First Interstate BancSystem elnökségi tagja volt. Az, aki egy garázsból indult, Steve Jobs és Steve Wozniak, az Apple alapítói voltak, akik a lakásukra vettek fel jelzálogot, és Wozniak VW Bogarát adták el, hogy az első Apple gépeik gyártósorát felállítsák. Jobs és Wozniak tehetségek, Bill Gates nem. Lássuk, hogyan lett a kis Billyből nagy komputerkirály.

Ha ránézünk Billy bácsi mai fejére, és visszainterpolálunk a ráncaiból úgy harminc évet, az itt látható tenyérbemászó okostojást kapjuk. Ezt a testnevelésből felmentett fejet már a középiskolában is meg akarták rugdosni páran, mert a gazdája mindig is egy nagypofájú stréber volt. Annyira kiutálták mindenhonnan, hogy 18 éves korára teljesen magába fordult, és nyugtatókon élt, illetve rendszeres pszichiátriai kezelésre szorult. Szerencsére apukája vett neki egy számítógépet. Ez manapság nem okozna meglepetést, de 1975-ben ez olyan volt, mintha egy űrrepülővel vagy tengeralattjáróval lepte volna meg unatkozó csemetéjét. Az a számítógép, a világ első személyi számítógépe – természetesen semmi köze a mai, Intel x86 architektúrára alapuló PC-khez – egy Altair 8800 volt, egy villogó LED-ekkel kiagyusztált doboz, amire terminált lehetett kötni, ha az ember nem hozta el a gyárból a mérnöki pultot hozzá, de használni kívánta. A dologról annyit, hogy nagyobb számítógépes kluboknak volt esetleg egy ilyen gépük, amit közösen vettek a tagok, de ennek a pelyhedző állú pulykatojásnak máris a segge alá volt tolva. Ennyit a szerény kezdetekről.

A következő legenda, hogy Bill Gates találta fel a programozást. Szegény Neumann János, ha ezt tudná… Kicsivel, de nem sokkal tájékozottabbak azok, akik azt állítják, hogy Bill Gates találta fel a BASIC programozási nyelvet, ami forradalmasította a… Nagy tököt, kérem szépen. Bill Gates nem talált fel semmit, legfeljebb a hücpe intézményét gyarapította újabb érdemekkel.

1975-ben az Altair 8800 gyártója, a Micro Instrumentation Telemetry Systems pályázatot írt ki több magazinban, amelyben ezer dolláros díjat kínáltak annak, aki az addig csak gépi kódban – assembly utasításokkal – programozható Altair 8800 géphez BASIC fordítót fejleszt. A különbség laikusok számára is érthető: míg assemblyben az ember regiszterértékeket tologat, és rejtélyes, hárombetűs mnemonikokkal bombázza a vasat, és estére kettes számrendszerben köszönti a feleségét is, addig BASIC-ben egy tíz éves kis hülye is tud programozni, olyan parancsokkal, mint például:

10 PRINT „HÜLYE VAGYOK”
20 GOTO 10

Erre való ugyanis a Beginners’ All-Symbolic Interpreter Code, azaz Kezdők Számára Készült Szimbolikus Fordítókód, ami a BASIC betűszó feloldása. A BASIC nagy hátránya, hogy mivel egy interpreter program fordítja az utasításokat a gép számára érthető gépi kódra, a BASIC-ben írt program nagyságrendekkel lassabb, mint az assembly. Programozni tanulni viszont kiváló, arra is találták ki.

Nos, Billy fiú kiokoskodta, hogy neki kell ez az ezer dolcsi, és majd ő csinál BASIC-fordítót. Az az apróság persze kissé megnehezítette a dolgát, hogy nemigen tudott programozni. Tudogatott, de csak úgy-ahogy. Mi több, amikor felhívta az Altair gyártóját, és felajánlotta a terméket, még nem is volt ilyen gépe. Ezen ötlete után vette neki a papája. De azt tudta, hogy mások már írtak BASIC-fordítókat, és a forráskódokat össze lehetett ollózni a Popular Mechanics és a Byte magazinok mellékleteiből. Haverjával, Paul Allennel nekiálltak e nehéz munkának, és pár nap múlva fel is keresték a MITS-t a kész „termékkel”. A MITS vezetői szkeptikusak voltak, mert korábban már több Gates korú jelentkező akadt, akiknek programjai sorra elakadtak a tesztelés során. Aznap, amikor a két vigyorgó zsidógyerek beállított a céghez, történetesen péntek délután volt, már mindenki hazament, csak pár unott fejlesztő lézengett még az irodában. Egyikük elindította a programot, s beírta: „PRINT 2+2”. Amikor a BASIC fordító helyesen azt írta ki, hogy 4, átvette a szoftvert, és későbbi tesztelés után ígérte a végleges elfogadást. Bill Gates ezt ma természetesen úgy adja elő, hogy elsőre elfogadták, de ez nem igaz. A tesztelés során kiderült, hogy a fiúk munkája igen gyenge, számos hiba van benne, és köszönettel visszaadták. A programozáshoz sokkal jobban konyító Paul Allennek azonban munkát kínáltak a cégnél. Gates ebbe nem tudott belenyugodni, és pénzt kért apukájától, hogy szoftvercéget alapíthasson. Ez lett a Micro-Soft nevű cég. Gates felfüggesztette egyetemi tanulmányait, Albuquerque-be ment, és a MITS székhelye mellett nyitott saját irodát, ahol tovább toldozgatta-foldozgatta BASIC fordítóját. Végül több mint egy év alatt sikerült használhatóvá tennie, és a MITS átvette azt Altair 8800 BASIC néven. Azt persze ne képzeljük, hogy Gates maga gányolta helyre a BASIC fordítót. A munkát egy bizonyos Monte Davidoff végezte, aki rövidesen el is húzott a komolytalan cégecskétől, és ma elismert informatikai szakember. Gates cégének nevéből 1976-ban kikerült a kötőjel, s így maradt Microsoft.

A BASIC fordítót rövidesen minden eladott Altair 8800-hoz ajándékba adták. Azok, akik régebben vették gépüket, hamarosan lemásolták maguknak a klubokban. De be is indult erre a Bill gyerek zsidó vénája! Először a MITS-nél tiltakozott, amiért szerinte ő „komoly bevételtől esik el” a szoftverek másolása miatt, majd 1976 január 31-én dühödt hangvételű nyílt levelet tett közzé a MITS hírlevelében, Open Letter to Hobbists címmel. Később ezt számos komputermagazinnak is elküldte. A levélben a tejfelesszájú kis hülye kioktatta a számítástechnikai szakmát arról, hogy szoftvert másolni lopás, és kiszámolta, hogy őt mennyi kár érte azzal, hogy egyesek „ellopták” a programját. Mondani sem kell, rajta röhögött mindenki. A levél végén választ kért, hát meg is kapta. Glosszák és karikatúrák tucatjai élcelődtek a dollárlázban égő tinédzseren. Billy erre bepipult, és a kilencvenes évekre kifejlődő vállalatbirodalma erejével bosszút is állt a hobbistákon. Magyarországon is emlékezhetünk a BSA törvény- és alkotmányellenes, Microsoft által pénzelt őrjöngésére, amikor a rendőrség „független” szakértőjeként közreműködve tucatszám foglalták le magánemberek számítógépeit, tettek tönkre egész cégeket, mert „lopott” szoftvert sejtettek a winchestereken. Mindeközben az Amiga, Atari számítógépek felhasználói, vagy a Linux közösség bebizonyította, hogy Gates elmélete hülyeség, egyáltalán nem kell, hogy a programok pénzbe kerüljenek, pláne nem ennyi pénzbe. De a Microsoft elkötelezte magát a profitmaximalizálás mellett, a frusztrált pulykatojás szellemiségében. 2000-ben még azt is el akarták érni, hogy a hobbiprogramozás legyen bűncselekmény az Egyesült Államokban, mert veszélyezteti a cégek (értsd: az ő cége) érdekeit. Szerencsére ilyen ökörséget még bődületesen sok pénzzel sem lehetett keresztülverni a törvényhozáson.

De 1976-ban még Gates csak egy kis hülye volt, aki nem értett semmihez. Ezek a tulajdonságai máig változatlanok. Lássuk, hogyan alakult tovább a sorsa, hogyan lopott össze magának egy vállalatbirodalmat, ami napjainkra teljesen megnyomorította a nemzetközi számítástechnikai kultúrát. Több más céget is elindított a hetvenes években, amelyek egytől egyig befürödtek. Tehetségtelenségének iskolapéldája volt a Traf-O-Data nevű, forgalomszámláló mérőberendezéseket gyártó cég. Saját tervezésű készülékének működési elve egyszerű volt: az úton egy rugalmas gumicsövet fektettek keresztül, amin az elhaladó autók áthaladtak, kinyomták belőle a levegőt, és ezt egy szenzor érzékelte. A gépet egy autópálya-kezelő cégnek próbálta eladni, de azok a hasukat fogták a nevetéstől, amikor a csodagépre ráment egy nyolctengelyes teherautó, és azt négy kocsinak számolta. Arról nem is beszélve, hogy az útra fektetett gumicső balesetveszélyes volt, és pár tucat autó után el is szakadt. Ma a Wikipedián azt olvashatjuk, hogy a megrendeléseket azért mondták vissza, mert a partnereknek tudomására jutott a cégvezető fölöttébb zsenge kora. Igen, tudomásukra jutott, de nem ezért röhögték ki. Gates egyszerűen egy komolytalan kókler volt.

Talán nem is ismernénk sem Bill Gates, sem a Microsoft nevét, ha 1980-ban nem ismétlődik meg kísértetiesen a történet a BASIC-fordítóval, de ezúttal az operációs rendszerek piacán. Az Intel és az IBM ebben az évben dobta piacra az első PC-t. Borzalmas gép volt. Nem is önálló számítógépnek tervezték, hanem intelligens terminálnak. Ha a kedves Olvasó csodálkozik, hogy miért rohad össze a keze alatt naponta harmincszor a digitális hurkatöltő, mindjárt megtudhatja. Az első PC-ben egy Intel 8008-as processzor volt, amit eredetileg közlekedési lámpák irányítására terveztek. Hogy milyen elcseszett tervezési hiányosságokkal küszködött, le se írom, hiszen a szakmabelieken kívül kevesen értenék. Olyan volt, mintha egy autóban két külön volán lenne a jobb- és baloldali kerekek kormányzására. Az IBM nem vette túl komolyan a saját projektjét, hiszen dollármilliárdos üzleteket bonyolítottak mainframe gépeikkel, ez a kis termékecske annyira volt fontos, mintha egy autógyárban újfajta ajtókilincset fejlesztene valamelyik részleg. Ám amikor kész lett, mégiscsak óperenciás rendszer kellett hozzá. S itt bukkant fel ismét William Henry Gates.

A Microsoft időközben egy nagyobbacska szerelőműhely méreteire növekedett. Felvettek néhány ifjú programozót, akik máshová nem kellettek. Az AT&T-től licenszelt UNIX operációs rendszert portolgatták mindenféle gépekre, s fejlesztettek hozzá egyszerű alkalmazásokat, mint például a Microsoft Word névre keresztelt szövegszerkesztő. Ehhez se kellett egyébként sok ész. A Microsoft egy volt a százezer apró szoftverműhely közül. Gates végre kiélvezhette, hogy igazgató úrnak szólítják, és mindenbe beleugathat. Ez olyannyira szokásává vált, hogy például minden egyes programsort átnézett, amit a munkatársai készítettek, és kedve szerint át is írogatta azokat. Kollégái ennek nem örültek annyira, hiszen aki programozott már csapatban, tudhatja, milyen öröm, amikor egy balfasz lépten-nyomon belekotnyeleskedik az ember kódjába, de hát ő volt a főnök. Szokása volt, és mindmáig szokása is tahó stílusban ordibálni beosztottaival. Ahogy George Grayson, a Micrografx alapítója megjegyezte: „Csak félig mondom viccből, hogy egyetlen ember akad, akinek kevesebb barátja van, mint Szaddám Huszeinnek. Ez pedig Bill Gates.” Bill mindmáig nem tudta feldolgozni saját műveletlensége és kiállhatatlansága tényét sem. Állítólag minden nap más könyvet vesz elő, és olvas bele olyan, egymástól messze álló akadémikus témákban, mint a genetikai tervezés, az atomfizika, az ókori történelem vagy a festészet.

De menjünk vissza 1980-ba. Adott volt tehát az IBM, amely sok pénzt adna egy új operációs rendszerért, és Bill Gates, aki nagyon szeretett volna sok pénzt kapni egy új operációs rendszerért. Érteni viszont nem értett hozzá. Mit tesz ilyenkor a zsidó? Megszerzi valaki másnak a termékét, és eladja sajátjaként. Így is történt. 


Miután az IBM tárgyalásai kudarcba fulladtak a Digital Research céggel – akkoriban a szerény Intergalactic Digital Research nevet viselte, és annyira nem vették komolyan az IBM-et, hogy el se mentek a tárgyalásra, csak a Wikipediából ez is valahogy kimaradt – Bill Gates megvásárolta egy bizonyos Tim Pattersonnak a Seattle Computer Products számára készített CP/M operációs rendszerét. Ezt adták át az IBM-nek saját termék gyanánt. Az IBM ezután kijavított benne pár ezer hibát – hja, a tesztelés nem volt a Microsoft erénye – és PC DOS vagy IBM DOS néven hozta forgalomba. Néhány év múlva a Microsoft megszerezte a termék teljes licenszjogát, és Microsoft-DOS, azaz MS-DOS néven maga is a piacra lépett. De hogy micsoda gányolt szar volt ez? Aki látott már operációs rendszert (mármint igazit), és volt még DOS-os gépe, az tudhatja. Aki nem, az emlékezzen például a 640 kilobyte-os memóriakorlátra. Az MS-DOS ugyanis, ha a fene fenét evett is, nem kezelt 640K-nál több memóriát. Hiába vett az ember megabyte-okat bele, szentírásként virított a szakma fölött Bill Gates 1981-ben személyesen kijelentett bölcsessége: „640 kilobyte mindenkinek elég!” Egészen 1995-ig nem is lehetett több memóriát használni, csak mindenféle „dirty hack”-ekkel, mint az XMS és az EMS memóriakiterjesztések. Ezek azonban alaposan le is lassították a számítógépet.

Ne menjünk bele a PC ipar évekig tartó nyűglődéseibe, míg 1995-ig eljutott. Akit érdekel, olvassa el Freax című könyvemet, és megtudhatja, mi a különbség egy számítógép és a PC között. Szigorúan szakmai elvekről beszélek, nem pedig felhasználói sértődöttségről. A PC mindig is évekkel, ha nem évtizedekkel kullogott a fejlesztések mögött, és az ipar „sikereit” sosem a mérnökök, hanem a marketing-osztályok, a jogászok és a pénzügyi háttér révén érték el. Ha úgy tetszik, Bill Gates, Andy Grove és számos más, kevéssé ismert nevű zsidó milliárdos felvásárolta magának a világ számítástechnikai iparát, ahogy filmiparbeli hitsorosaik Hollywoodot. Az 1982-ben megjelent Commodore 64 például architekturális szempontból sokkal fejlettebb, mint a ma használt PC-k. Hasonló ez, mint a legalább ötven éve elavult robbanómotoros autók. Ugyan tudnánk jobbat, olcsóbbat, hatékonyabbat, mint a benzinmotor, de akkora pénzek vannak az autóiparba fektetve, hogy komoly érdekeket sértene, ha ezeket a technológiákat alkalmaznánk. Ahogy az autóiparnak nem számít a környezet tönkretétele, úgy a Microsoft-féle cégeknek sem számít, hogy agresszív piaci hadműveleteikkel tönkretették azokat a lehetőségeket, amerre a számítástechnika fejlődhetett volna.

Amikor 1995-ben, a Windows 95 piacra dobásakor a Microsoft megkezdte sok milliárd dolláros reklámkampányát, nem csak az informatika fölött húzták meg a lélekharangot. A Windows sikere a nyugati világ teljes ipari struktúráját átalakította, mert minden iparágban felfigyeltek a marketing sikerére. 1995 előtt nemigen voltak fél év alatt tönkremenő mosógépek, egy hét alatt képhibássá váló televíziók vagy két év alatt elszlömösödő lakóparkok. Bill Gates azonban bebizonyította, hogy egy termék lehet akármilyen silány, ha kellő hangerővel reklámozzák, és végső soron elfogadtatják a fogyasztókkal, hogy „hja, kérem, ezek a dolgok ilyenek, és mindig is ilyenek voltak.” Amíg valami színes, szagos, cuki figurák vannak hozzá, és lehet hozzá saját háttérképet és hangokat megadni, addig a paraszt venni fogja, mint a cukrot, akkor is, ha nincs rá szüksége. Sőt, nem is kell terméket előállítani, elég csupán a használati jogát átadni. De ki figyelt oda, hogy a Windows 98 az első bemutatásakor élő adásban dobott kék halált a CNN adásában? Hát arra, hogy a világ informatikai biztonsági ipara immár egy évtizede szinte kizárólag a Microsoft termékeinek biztonsági hibáinak befoltozásával foglalkozik? Hogy a Microsoft Outlook megjelenése előtt ismeretlen fogalom volt az e-mail vírus, és más levelezőszoftverek használói számára a mai napig is az? Hogy ugyanez már az MS-DOS időkben is így volt, a PC-ken csak úgy tomboltak a vírusok? Hogy a Microsoft termékei egyre használhatatlanabbak, de egyre érdekesebb grafikus megoldásokkal csalogatják magukhoz a számítástechnikai analfabétákat?

Ne képzeljük Bill Gatest valami zseniális csodaembernek. Egyszerűen egy gazdag zsidó, aki a pénzéből még több pénzt csinált, miközben átverte az egész világot. Ez csodálandó teljesítmény lenne? Akkor tisztelet illeti például az Enron cég menedzsereit is, akik ugyanezt tették, és közben hatalmas környezeti 

károkat is okoztak. Mi, hogy a Microsoft ilyet nem csinált? Drága Olvasóm, tudod, hogy a te gépedben zúgó, minimum 300 wattos táp csakis azért van ott, hogy árammal lásson el egy rakás bazi nagy processzort, ami pedig csak azért van, hogy a Microsoft Windows elfogadható sebességgel fusson? Azt tudod, mennyit füstölnek az erőművek, mire ezt produkálják?

És azt tudtad, hogy az egész Apollo programot két Commodore 64-es teljesítményének megfelelő számítógép-rendszerrel hajtották végre? Ma ennek a több ezerszeresére van szükség egy bootoláshoz. A végén pedig ugyanazt csináljuk a géppel, amit egy 10W fogyasztású Amigán vagy Macintoshon is lehetne.

Köszönjük, Bill Gates.

Tomcat – Bombagyár

Kapcsolódó

Valami rohad Magyarországon – még egyszer a Microsoftról

Újabb videó az elmebeteg Microsoft vezérről: 14-szer ismétel

Egy másik videó Bill Gates utódjának megdobálásáról

Videó a megdobált elmebeteg microsoftos egyik őrjöngéséről

Szenzációs videó: tojással dobálták meg a Microsoft-vezérigazgatót a Corvinuson

Olvasónk a metélt Microsofttal kötött szerződés következményeiről

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

22 thoughts on “Bill Gates "tehetsége": egy gazdag zsidó lopássorozata

 1. „ez mellett,lehetne és kellene is beszélni azon alapítványairól,melyek a népesség csökkentését célozta meg, „oltások,betegségek,háborúk formájában,hogy a föld lakossága 1.5 milliárd alá csökkenjen.
  Szomorú, hogy a többség az ilyen,és ehhez hasonló férgekhez dörgölőzik, abban a hiszemben,hogy csak így „lehet érvényesülni.
  „ezek uralják a szinte az egész világot, letarolva,mindent és mindenkit, amihez a hatalom(?) szívesen asszisztál.

 2. ” egy genetikai mutáció során,olyan korcs faj jött létre a világon,ami semmi másra nem tud fókuszálni, mint a tisztességes Ember tönkretételén, kisemmizésén, a mindenáron, felette való uralkodáson. Parazita révén,beférkőzik minden közösségbe,hogy ott megkezdhesse áldatlan tevékenységét. Lehet az üzlet,politika, oktatás, ,vagy a „hatalom bármely ága. Ahová csak beteszi a lábát, ott kosz,mocsok,fertő jár át mindent.
  Ez a förtelem a követendő? Lealjasodni, mint inkább emelkedni,egy tisztességesebb, igazságosabb szemlélet felé?
  Bár az előbbi,könnyebb…és jobban megéri.?

 3. Az ilyen mentalitású zsidó féregre néznek fel a féreg fajtársai.
  H.B.
  Ahogy Bill Gates 2010-ben kifejtette, a népirtást oltások használata révén idézné elő.
  „A világon ma 6.8 milliárd ember él, ami nemsokára 9 milliárdra változik. Viszont ha igazán nagyszerű munkát végzünk új oltóanyagok, és deproduktív egészségügyi szolgáltatások által, ezt a számot 10 vagy talán 15 százalékkal is csökkenteni tudjuk.”
  Ha valakiknek nincs helye a földön azok ők.

 4. Én nem tudom mi olyan furcsa ezen. Mikor a Sátán megkísértette Krisztust, azt mondta neki a világra mutatva, hogy ez mind az övé. Nem úgy mondta hogy kivéve ott a keresztények, vagy Jehova tanúi, meg az a pár tibeti szerzetes, stb. Egy dolog nem volt az övé. Krisztus. Ezért akarta megvásárolni. Magyarul csak az nem szolgálja a Sátánt aki Krisztusban él. Az összes többi legyen az akármilyen templomba járó, vagy biblia olvasó vagy magát tisztességesnek valló nemzeti öntudattal rendelkező bármilyen polgár a Sátánt szolgálja. Én pedig még csak ilyennel találkoztam magamat is beleértve. A holló a hollónak vájja a szemét. Hát ez van.

 5. Most csak átfutottam, de a ekövetkezőket tenném hozzá.
  Az apja nem bankelnök volt, hanem egy (nemzetközileg is aktív) ügyvédi iroda tagja, ill. többek között a híres (jelentősen mértékben zsidó vonatkozású) „Planned Parenthood” abortuszszervezet tanácsának tagja. (De ez tényező is utal a kapcsolatokra.)
  Az anyja származott bankárcsaládból, ahogy fennt is írva van többek között First Interstate BancSystem igazgatósági tagja volt. Anyjának nagyapja volt bankelnök, a „Seattle National City Bank” alapítója és fia (azaz Bill Gates nagyapja) is bankár volt.
  (A New York-i „National City Bank” ma a Citibank, elképzelhető, hogy ennek a része ma a Seattle-i „National City Bank” is amit dédapja alapított. 1913-ban a Federal Reserve amerikai jegybank egyik legnagyobb résztulajdonosa a New York-i „National City Bank” volt.)
  Az anyja tagja volt a egy „United Way” nevű szervezet igazgatósági tanácsának is, ahol tag volt az IBM igazgatója is.
  Itt van a történet egyik kulcsa, a hollywoodi propagandamesével ellentétben, miszerint szimpla „középosztálybeli hátterű” zsenik a garázsból indulva világcéggé küzdötték fel magukat: 1980-ban az anyja beszélt az IBM igazgatójával.
  És a Microsoft lett kiválasztva az IBM PC operációs rendszerének szállítójaként, de Bill Gates a DOS-t is vette 50 ezer dollárért miután már alá volt írva a szerződés az IBM-el (mely által aztán elterejedt és hatalmas profitot hozott).
  A Bill Gates alapítvány a szokásos módszer amikor kiviszik a pénzüket adómentes alapítványokba (és különféle dolgokat pénzelnek belőle jótékonyság címen). A mai Bill Gates figura, egy zárt, cenzúrázott internetet, cio-netjüket építő Facebook-os Zuckerbergék is hasonlóan jártak el a közelmúltban, kikerült a vagyona egy alapítványba, a média pedig felmagasztalta, hogy milyen nagyvonalú.

 6. „alapítványok?
  Hivatalossá téve, az adózatlan pénzek eltüntetését.
  Egyik alapítványból, a másikba,aztán már nyoma veszett. Bevett szokás volt ez régen,és ma is az. Ebből is lehet finanszírozni pártokat(?),és egyéb aljasságokat.

  1. Hazánkban a csalapítványok úgy működnek,hogy küldök neked papíron százat,de csak a felét kapod meg. A továbbküldés ugyanígy működik és mire elér a rendeltetési helyre a támogatás akkor már szinte semmi nem marad belőle.
   H.B.

 7. Jó cikk. Elolvastam úgy is, hogy a zsidó szót kihagytam. Szerintem ugyanúgy jó cikk, csak nem próbálja beadni az olvasónak, hogy Gates azért aljas, mert zsidó. Érdekes módon a cikkben Neumann említésekor kimaradt ugyanez a jelző, pedig Neumann János is zsidó volt. Csak őrá büszkék vagyunk, mert magyar származású volt. Mint ahogy Kemény János György is, akinek elévülhetetlen érdemei vannak a BASIC nyelv kifejlesztésében. De, hogy színesben nézhessük a monitorunkat, köszönjük meg Goldmark Péter Károlynak, aki szintén zsidó volt. De anno, amikor Tomcat nem is hallott még a számítógépről, valószínűleg golyóstollal (azaz Bíró-féle zsidó tollal) jegyzetelt az órákon a zsidók rémtetteiről, pl. Radnóti hogyan csúfította el a világot borzalmas verseivel. Lehet, hogy nem kellene általánosítani, és állandóan zsidózni. Lehet, hogy csak azt kellene nézni, ki a jó, és ki a rossz. Lehet, hogy előbbre jutnánk.

  1. A replika kedvéért: Érdekes javaslat, ha kihagynánk belőle a zsidó szót még elfogadható is lenne!
   A golyós tollat Goy találta fel, aki magyar volt. Biró újságíró volt, aki szerződést kötött Goy-jal a forgalmazásra. Biró zsidó volt. Kivándorolt Amerikába és gennyesre kereste magát a golyóstollal. Goy-nak, aki otthon maradt a Rakosi féle kommunizmusban, egy fityinget sem adott soha. Goy szegényen halt meg, felesége a 90-es években még élt. Nagyon szegényen.
   Az általad említett nevek közül többen is félig zsidók, félig magyarok.
   Replika: Ha kihagyjuk a zsidó szót, akkor megmaradnak magyarnak!
   Csak a zsidók tartják úgy, hogyha az anya zsidó, akkor a gyerek teljes zsidó.Ezért nem volt annyira felkapva Neumann János, mert nála csak az apa volt zsidó!
   stb., stb.

  2. Kedves Halászbástya!
   Az nem lehetne megoldás,hogy a zsidóság becsületes része fellépjen a jellemtelen zsidókkal szemben,hogy ne járassák le őket is?
   H.B.
   kepfeltoltes.hu/151103/tumblr_mzpdyl8SCD1rbp49oo1_500_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

  1. „Az a baj a világgal, hogy a buták mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel. ” -Bertand Russel (remélem ő nem volt zsidó 🙂 )

 8. transyadmin: Nem csak a zsidók tartják számon a származásukat. Lásd nürnbergi törvények:
  Az 1. végrehajtási rendelet meghatározta, hogy kik minősülnek részben zsidó származásúnak, azaz kikre vonatkoznak a nürnbergi törvények:
  -a legalább három zsidó nagyszülővel rendelkezők (teljesen) zsidónak számítottak
  – az egy zsidó szülővel vagy két zsidó nagyszülővel rendelkező személyek „elsőfokú keveréknek” számítottak
  -az egy zsidó nagyszülővel rendelkező személyek „másodfokú keveréknek” számítottak. Mindegyiket szankcionálták valahogy.
  Amúgy meg honnan szeditek ezeket az infokat, hogy ki zsidó, vagy kinek az anyja vagy apja volt az? Van valami nyilvános Nagy Zsidó Regiszter? Mondjátok már meg hol található?

 9. tóth ferenc és Horváth Bertalan: Én személy szerint tudatlanságnak tartom ezt a származási kérdést a genetikai korcsossággal hirdetni. Közelítsük meg racionálisan a dolgot. Ha a zsidóság mibenléte anyai ágon öröklődik, akkor valószínűleg valami X kromoszómához kötött génről van szó. A gén, mint tudjuk egy fehérjét kódoló szakasz. Lehet, hogy valami ária tudós majd egyszer felfedezi ezt a fehérjét, vagy enzimet egyszer, és elnevezi majd pl. „szemitin metéláz” enzimnek (aki tanult biokémiát, valószínűleg most röhög 🙂 ). Tegyük fel, hogy ez a felettébb ártalmas enzim alakítja ki az összes tipikus, zsidóknak tulajdonított jellemzőt, melyet tanult tóth ferenc kartárs, fajtárs, elvtárs stb. fentebb taglalt, és amikről ezen a honlapon is rengeteget olvashatunk. Szóval ha mondjuk a példa kedvéért az anyám zsidó volt, és apám keresztény, ária, akkor anyámtól kaptam a káros X-et, apámtól az ária Y-t. He elveszek egy keresztény ária lányt, és fiúnk születik, akkor tőle kapja a nem zsidó X-et, tőlem csak Y-t kaphat, ami mentes a förtelmes „szemitin metéláz” géntől. Akkor ő mitől lesz zsidó? Nem inkább attól, ha mondjuk zsinagógába jár, és tartja az ortodox szokásokat? Ha pedig belép a zsinagógába és megnyírbálják a kukacát, akkor meg kialakul benne a hibás gén? Ezt ugye senki nem gondolhatja komolyan. Szerintem a zsidóság nem származás és genetika kérdése. Inkább egy szocio-kultúrális kérdés. Az öröklődést ki lehetne hagyni az egészből. Ha jól tudom, Etiópiában él fekete bőrú zsidó vallású közösség. Na, az hogy lehet? Valami durva mutáció történhetett…

 10. A történelem azt mutatja, hogy a származás mindig is a nacionalizmus egyik ütő kártyája volt. Ezt szolgálta a Szent Korona is, csak annak még pozitív szocializációs feladata volt. A nacionalizmus ölte meg Európa nagy lehetőségeit a két világháborúval, ami a halódó kapitalizmust képviselő Anglia, és az éledő szocializmust képviselő Németország közt feszült. Az idő kerekét nem lehetett megállítani, amit mutat Európa társadalmi berendezkedése is, de az árnak amit fizetünk érte többek közt a migrációs válság is része. A történések egymásra épülnek. A lehetőségek és a vágyak nem mindig fedik egymást.

  1. A 2 vh. az első is és a második is, más népek leigázásáról szolt. Másképp mondva a gyarmatok megszerzéséről, újrafelosztásáról. Ennek szolgálatába volt állítva a nacionalizmus, mint segéderő!!!
   A nacionalizmus kitalálása a franciákhoz kötődik. Visszalépés volt, mert Európa népei attól fogva még jobban egymás ellen feszültek!!!
   A Liberté, Egalité, Fraternité jelszavak csak a franciáknak szóltak. Nem volt érvényes a népekre egymás között! Ugyanis a franciak, ahogy a forradalom után rendeződtek az új társadalmi viszonyok, rögtön nekiestek Afrikának és mind nagyobb területeket gyarmatosítottak.

   1. Talán a nacionalizmust nevezhetnénk úgy is, hogy elkülönülés az egységtől. Az egységes európai kultúrától. Az EU egy lehetőség lenne egy magasan fejlett erős kultúra megteremtésében, ha……… .Mindig az a ha.

 11. T.halászbástya!
  „A genetikai mutációról. Ha figyelmesen olvasta ez idáig a NIF-et, és rendelkezik megkülönböztető képességgel, látni is akar, és nem csak nézni,akkor látja azt a fertőt amit ők hoztak létre. Erre EMBER nem képes! Orvosi(?) kísérletek Palesztin embereken,Palesztin gyerekek gyilkolása, a rák terápia eltiltása nem zsidók elöl, Magyar politikai(?),gazdasági(?) élet Magyarországon .Sorolhatnám végtelenségig,de úgysem értené !! Lehet „antiszemitázni,de aki ezek mellett teszi le a voksát,az számomra nem EMBER. Az érthető ha a fajtársai mellett érvel,de ezzel együtt azonosul is velük. Elfogadja mind azt a gyalázatot,amit ők képviselnek. Az EMBER születésekor már kódolva van,hogy milyenné kell majd válnia,mint ahogy búza szemben is. Hiába rakják árpa közé. Egy szaremberből meg bármi lehet.
  Ami „tóth ferencet és „horváth bertalant illeti,nekik legalább van tisztességes nevük,még ha kisbetűvel is írják egyesek. Nem bújnak a névtelenség „bástyája mögé, és nem onnan kiabálnak, bosszút sziszegve.
  „ha az antiszemitizmus nagy bűn,mert az,akkor antiszemitizmussal való alaptalan vádaskodás ugyanakkora bűn, és ugyanolyan ítélet alá kell,hogy essék.” Csengey Dénes,Író.Magyar Országgyűlés.1990.okt.15.

  1. tóth ferenc: Először reagálnék a kisbetűzésre. A tóth ferenc az ön ún. nick neve, amit a kommenteléshez használ, ezt saját magának adta, és ön írta kis betűkkel. Bertalanét nagy betűvel írtam (lásson is nem csak nézzen, ugye…), mert ő is úgy írta. Ezt a neten így szokás, most már tudja tőlem.
   A szörnyűségek, melyeket leírt, azok Izrael állam rémtettei, nem általában a zsidóké. Nem hiszem, hogy Bill Gates, Neumann János, Bíró István és az említettek követték volna el, akikkel egy kalap alá vonná, és akik az ön elvei alapján hordozzák azt a mutációt, melyet ön kitalált. Ez kb. olyan lenne, mintha utálnánk a mai olaszokat, mert anno a Római Birodalom idejében erőszakkal leigázták Európa, a Közel-Kelet és Észak-Afrika nagy részét, a keresztényeket az arénában felfaltatták az oroszlánokkal, és Rómától Capuáig keresztre feszített rabszolgákkal torolták meg Spartacus felkelését. Ők is talán valami genetikai mutáció miatt tették ugyanezt? Akkor ez most az olaszokban is benne vannak Itáliától Amerikáig.
   Nálam rossz helyen kopogtat. Nem vagyok zsidó származású, sőt apai ágon Kállay leszármazott vagyok, felmenők között kutyabőrös nemesi elődökkel. A nevemet is megadhatnám, de pont olyan tucat név, mint a Tóth Ferenc (ha ez az ön valódi neve egyáltalán). Nem azért keltem ki az indokolatlan zsidózás miatt, mert nekem tetszene Izrael belpolitikája, ne ferdítse el a helyzetet. Hanem mert szomorúan látom, hogy még most is beveszik honfitársaim a 80 éves goebbelsi propagandát. Magamat ismételve: a Bill Gates-ről szóló cikk jó, csak nem értem hogy kerül a csizma az asztalra, mi köze a zsidóságnak ehhez??? És írjon már valami közelebbit arról a génről? Mióta olvasom a Nature-t és a Journal of Clinical Genetics-et, ilyenről nem hoztak le cikket. De biztosan ezek is egy zsidó propaganda lapok, csak a NIF és kurucinfo a korrekt, független és elfogulatlan hírforrás.

 12. T. halászbástya!
  ” a nevekkel kapcsolatos érvelését részben elfogadom. Ami a „zsidózást illeti,ők maguk tesznek,tettek a legtöbbet azért,hogy ez a vélemény,közhangulat(?), közutálat alakuljon ki róluk. „Sajnos nagyon sok rejtett kamerás, és dokument filmet láttam, ami az igazságérzetemet irritálta.
  „Aki egy igazságtalanság mellett elmegy, maga is cinkossá válik. (Hinduk Szent könyve) A többit már az előzőben leírtam. Ami a goebbelsi propagandát illet, ugyan az folyik a Magyarság ellen,de alaptalanul. Ha elmondom egyszer,elhiszi tíz ember,ha kétszer,száz ember,háromszor ezer, negyedszerre én is. Úton út félen mocskolják a Magyart, még is minden náció jól érzi magát itt, és folyamatosan fosztogatják, büntetlenül.
  Ami az orvosi folyóiratokat illeti,tanult ember lévén tisztában van vele, hogy semmi sem az aminek látszik. Megérne egy eszmefuttatást de nincs értelme. Azt is tudja bizonyára,hogy az orvos(?) képzést, kutatást kik finanszírozzák,és milyen irányban. Ha mind azt elhiszi, amit orvosi könyvekből olvas,tanul,akkor baj van. De nagy. Hogy mennyi köze van az emberhez,a gyógyításhoz,és mennyi a „profithoz,az is egy kérdés. Most lázadozni fog,de erről nem én tehetek. Tudnék példákat hozni neves,nem csak amerikai üldözött Orvosokról, sorsukról,terápiákról,de azt az Önök berkeiben nem nagyon hangoztatják. Ha az ember olvas valamit,és független attól,hogy hol, „ne csak arra figyeljen amit olvas, hanem arra is ,mit érez.
  Ami az Embert illeti,ha tudja,hogy mit jelent,és azt nem a kinézete alapján döntik el, hanem a szavai,cselekedetei szerint. ” igaz,hogy a majmoktól származtok,de sokkal nagyobb majmok vagytok. (N.F.)
  „sokan eljutottak volna a bölcsességig, ha nem gondolnák,hogy már ott vannak.
  „akinek füle van érti.Tóth Ferenc (ez a becsületes nevem)

  1. T. Tóth Ferenc!
   Nekem 2 cikkem is megjelent nemzetközi tudományos folyóiratban. Mindkettő saját kutatás volt, nem szponzorált. A tudomány elvárt szabályainak megfelelően felépítve. A cikkeket a folyóiratok tudományos gémiuma szabályosnak talált és megjelentetésre méltatott. Azóta sokan citálták. Természetesen én sem hiszek el mindent, ami megjelent tudományos lapokban és könyvekben, de a nagyon nagy része hihető és hiteles, és mindig az aktuális ismeretekre épül. Az aktuális ismeretek viszont folyton fejlődnek, ezért sok dolog utólag zsákutcának vagy tévedésnek tűnhet. Azért a természettudomány sokkal egzaktabb, mint a történelem vagy társadalomtudomány, melyet mint tudjuk a „győztesek írnak”.
   Jó tanácsom, hogy ne keressen minden mögött démonokat. Higgyen és bízzon is valamiben, mert különben boldogtalan lesz további életében.
   T. Gábor

 13. T. halászbástya!
  Köszönöm a válaszát!
  Voltak „itt a földön,akiknek nem volt orvosi diplomájuk,mégis gyógyítottak,tanári sem, de Tanítottak. Nem írtak könyveket,de fenn maradtak a Tanításaik. Az „igazán Nagyok,nem írtak könyveket.(nem sértésnek szántam)
  Egy „bölcs ember nem ad tanácsot,lehetőségeket vázol fel. Ami a démonokat illeti ” ha a magam eszére hallgattam volna,akkor tévedhetnék is. De egész életemben,a démonjaim súgtak nekem (Szókratész)
  „Higgyen és bízzon valamiben, Ez az egy,amit bizton állíthatok! Ami a boldogságot illeti, „legyen meg a te akaratod. ” nem azért jöttem erre a világra,hogy szeretetet kapjak,hanem ,hogy adjak.
  Eljön az idő,amikor Ön is rájön,hogy kölcsön kapott mindent. A tudását,a szeretteit,és minden mást,ami most e világhoz köti. Emlékezni fog,még ha most nevet is. Tudom! „Mert egy a vége az eszesnek,a bolondnak,a szegénynek,a gazdagnak. Ez is hiába valóság.
  Jó tanácsot én nem adhatok! ” a büszke embert még az életében megbüntetem,erre szavamat adom.” (idézet)
  További sok sikert,jó egészséget,hosszú boldog életet kívánok Önnek. Tóth Ferenc.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük