KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Biden önmagát is alig találta meg, miután beszédet tartott Greensboróban (videó 📺)

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Joe Biden csütörtökön az észak-karolinai A&T Állami Egyetemen, Greensboróban tartott beszédet a „Jobb Amerika építése” tervéről valamint az Innovációs Törvényről.

Miután befejezte a beszédét, ami egyébként önmagában is elég „érdekesre” sikerült, hátat fordított a közönségnek, majd kezét nyújtotta a semminek. Nagyon úgy tűnt, hogy a háta mögött keresi azokat az embereket, akik majd a beszéde után gratulálnak neki.

Meglehetősen érdekes pillanat volt ez, ami újra megerősíti azt, hogy az amerikai elnök mentálisan valóban alkalmatlan feladata ellátására. Nem csoda, hogy Obama volt amerikai elnök fehér házi orvosa azonnali lemondásra szólította fel Joe Bident.

A jelenlegi amerikai elnökről egyébként az utóbbi időben egyre több, kétség kívül kínos mozzanat kerül ki a világhálóra, bár ez nem újdonság, hiszen Joe Biden mentális állapotával kapcsolatban már hivatalba lépésének pillanatában is számos szakértő fejezte ki aggályát.

Itt az ominózus pillanat, amikor az USA 46. elnöke éppen a levegővel kíván kezet fogni, miközben önmagát is keresi, mert úgy tűnik, mintha egy pillanatra nem tudná hol van.

A második videóban a teljes beszéd megtekinthető:

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó:

Obama fehér házi orvosa azonnali lemondásra szólította fel Bident, mert szerinte mentálisan alkalmatlan

Ez is érdekelheti:  Durván nekiment Gyurcsánynak a DK volt alelnöke is

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük