KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Biden bejelentette, hogy legyőzték a rákot

Joe Biden amerikai elnök keddi beszéde során úgy tűnt, mintha azt állította volna, hogy kormánya felszámolta a rákot.

„Azt mondtam, hogy meggyógyítom a rákot. Úgy néztek rám, hogy ‘Miért pont a rákot’? Mert senki sem hiszi, hogy képesek vagyunk rá. Ezért van ez. Pedig képesek vagyunk rá. Véget vetettünk a ráknak, ahogy mi ismerjük”

– mondta Biden a Fehér Ház Keleti termében tartott beszédében.

Biden a tervek szerint az amerikaiak mentális egészségügyi ellátáshoz való hozzáférésének bővítéséről beszélt volna. A rákos megjegyzés után a katonai veteránok egészségügyi ellátásáról beszélt, amelyet a szövetségi kormány irányít.

A furcsa kijelentésre hamar felfigyeltek a republikánusok, akik gyakran vádolták a 80 éves demokratát azzal, hogy úgy viselkedik, mintha demenciában szenvedne.

„Biden most mondta mindenkinek, hogy meggyógyította a rákot. Úgy érzem, hogy erről legalább sajtóközleményt küldhettek volna” – viccelődött Lauren Boebert coloradói kongresszusi képviselőnő.

„Biden ugyanúgy gyógyította a rákot, mint ahogyan a polgárjogokért menetelt, letartóztatták, amikor Nelson Mandelával akart találkozni, a fekete egyházban nőtt fel, a Puerto Ricó-i közösségben nevelkedett, az UPenn professzora volt, a világ legnagyobb gazdaságát építette fel, és soha nem beszélt a fiával az üzletről” – tweetelte Christian Collins texasi aktivista.

Ez csak néhány azok közül az kijelentések közül, amelyeket Biden 50 éves politikai pályafutása során tett, és amelyekről kiderült, hogy hazugságok. Biden többször is mellébeszélt már a nyilvánosság előtt. Éppen a múlt héten mutatkozott be mint mesterséges intelligencia. Az előző héten pedig Európában felszólította Oroszországot, hogy „hagyja abba Oroszország megtámadását”. A hónap elején azt is állította, hogy Moszkva „elveszíti az iraki háborút”.

Ez is érdekelheti:  Levédia krónikása: “Milyen elképzelhetetlen mindez”

2022 februárjában Biden bejelentette a rák gyógymódjának felkutatását célzó kormányzati programot. Az új program célja az volt, hogy „25 éven belül felére csökkentse a rákos halálozási arányt, és javítsa a rákos emberek és a rák túlélési esélyeit” – közölte a Nemzeti Rákkutató Intézet.

Idén márciusban Bident megműtötték, hogy eltávolítsanak a mellkasából egy „kis bőrelváltozást”, amely a Fehér Ház orvosa szerint „bazálsejtes karcinóma” volt.


Figyelem! A fenti hír propagandának minősül, mivel az a mindig nagyon “demokratikus” EU-ban üldözött, betiltott és propagandistának kikiáltott Russia Today értesülései nyomán készült.

Kiemelt képen: Joe Biden / printscreen

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “Biden bejelentette, hogy legyőzték a rákot

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük