KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Bene Gábor: Nem magyar az, aki gyűlölködik….

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Nem magyar az aki kérkedik a valós, vagy vélt érdemeivel. A magyar ember szerény és még az ellenségeit sem gyűlöli, hanem megveti. Ám ennek nem ad hangot, főleg ha nem támadják!

ÉN MOST MEGHÍVOM MADAR MIKLÓST A NOVEMBER 3-I TÜNTETÉSRE AZZAL HOGY JÖJJÖN EL BESZÉLNI, DE CSAK AKKOR HA NEM FOG GYŰLÖLKÖDNI, ERŐSZAKOSKODNI, KÁROMKODNI!

S főleg nem fog személyeskedni, mindenkibe belekötni aki nem ért vele mindenben egyet!

Tehát a meghívásom csak akkor áll, ha kéréseimet képes is betartani!

Mi október 6-án is megpróbáltuk megcselekedni amit megkövetelt a haza!

S ebben nem lehetnek egyéni sérelmek, egyéni érdekek, mert a haza érdeke nem keverhető össze semmiféle magánérdekkel, sőt helyi érdekkel sem!

Tegnap a Petőfi laktanya előtt összegyűlt kb. 300 magyar a történelmi országunk egyes részeiről. Tudom a szám kevésnek tűnik, de ebben az elfajzott világban, a Covid-terror után és az agyfertőző médiadiktatúrában, a mértéktelen benzinárak korában, a nyomasztó pénztelenségben, ahol nincs szinte semmi lehetőségünk arra, hogy a Nemzet valódi érdekét és felelősségét a még megmaradt magyarsággal tudatosítsuk, bizony ez is szép eredmény volt.

No nem a szervezők teljesítményét akarom méltatni most, hanem azokét, akik eljöttek Zala és Csongrád-Csanád vármegyéből, a Felvidékről, Erdélyből, Zentáról, Nyíregyházáról, Miskolcról, Naszályról, Siófokról, és még sok-sok más magyar településről és megemlékeztek a Habsburgok gyalázatáról és a mai labancok – vagyis az alkotmányellenes hatalmi gőg kiszolgálóinak – aljas tetteiről. Ezek a tettek ugyanis nem szűntek meg a mai – szabadnak mondott – pénzdiktatúrában, hanem egyre jobban szűkítik be a magyar életet. Legutóbb amint az a híradásokban is szerepelt a Petőfi laktanyát nevezték át az általam „madéfalvi” előnévvel ellátott véreskezű manipulátorról: Mária Teréziáról.

Arról a nőről aki „alattvalókat akart nevelni a magyarságból”, aki elindította Trianon lehetőségét azzal, hogy nagyarányú betelepítéseket foganatosított idegen szellemiségű bevándorlókkal, aki megakadályozta a magyar ipar kialakulásának, fejlődésének minden lehetőségét, aki azért szervezett modern haderőt, hogy magyar és más nemzetiségek vérével megvédje a saját és gyanús származású családjának az érdekét, hatalmát, trónját.

Ez is érdekelheti:  Vekker úr: Nyakig a pedofil ügyben az ellenzék? - avagy az erkölcsi hullák hajnala

S a naiv magyar nemesség pedig behódolva hatalmas színészi teljesítményének, életét és vérét ajánlotta fel neki, s ő ezt komolyan is vette, ki is használta rendesen. Utódai nem kevésbé, s amikor feléledt a magyar öntudat, akkor a Habsburgok nem átallottak idegen fegyvereket igénybe venni és a saját családjuk megkoronázott tagját is félretéve, rárontani arra a Nemzetre, amely naivan európai hatalomra segítettem még Kun László királyunk korában, majd megvédte a poroszoktól is a hatalmukat.

Bizony „hálásak” is voltak érte, sőt ki is mutatták Aradon, Pest-Budán, s az ország szinte minden területén, ahol a megbízásukból a fél-zsidó Haynau gyilkolhatta a magyarokat.

Tegnap lelepleződött minden modern labanc, s kiviláglott, hogy vannak még e hazában kurucok, akik viszont nem hajlandóak az alkotmányellenes hatalmi gőgnek behódolni és követelik a jogaikat, követelik a hagyományos magyar alkotmány visszaállítását, követelik a honvéd őrnagy nevének visszahelyezését a laktanya bejáratához, s minden labancot arra intenek, hogy elég volt a Habsburgokból, globalista-nácikból, kommunistákból, és a mai bankárkaszt kiszolgáló aljasokból.

November 3-án ezért fognak ismételten összegyűlni a honvédelmi minisztérium előtt 14 órától és követelni az egyértelmű felelős, a hadügyminiszter lemondást, lemondatását!

Ha a kormányfő, ezek után is ragaszkodik a hadsereg labanc vezetéséhez, akkor sajnos őt is labancnak kell minősíteni, pedig nem ez volt az összegyűltek szándéka, sőt elismerték azon pontokat ahol támogatják a kormány LMBTQ propagandával szemben való harcát, de a minket gyarmatosító EU és a Béke ügyében is hasonló az elképzelésük. Azonban meg kell szabadulnunk a labancoktól egyszer és mindenkorra!

Elég volt a véreskezű „habsburgok-mozsdatásából”, elég volt a Nemzeti hőseink lejáratásából!

Pöltenberg Ernő szavait – amelyet jóval a kivégzés előtt mondott lejegyezték:

„Szép deputáció megy Istenhez a magyarok ügyében reprezentálni.”

Ahogy Schweidel József mai napig érvényes gondolatait is:
„A mai világ a sátán világa, ahol a becsületért bitó, az árulásért hatalom jár…”

Ez is érdekelheti:  Von der Leyen kristálytisztán megmondta, egy nép van, egy birodalom és egy vezér – a V4-nek meg vége

Vessünk véget a sátáni világnak, ne alkalmazzuk sehol egyetlen Habsburgot se!

Ezt követeli most a haza, a tisztesség és a megmaradt kurucokból álló magyar Nemzet!

Ehhez csatlakozott lélekben több tucatnyi, kitűnő magyar értelmiségi és ezért szólalt meg a 13 aradi vértanú nevében 13 nemzeti civil honleány és honfi! (Még azok is civilként aki egyébként tagjai valamely pártnak!)

S labancok ellen a Nemzetegyesítés ügyében mondott beszédet a Pesten kivégzett első felelős magyar kormány vértanú miniszterelnöke nevében Patrubány Miklós, a Magyarok Világszövetségének elnöke is.

November 3-án remélem a „vörös rongyokba öltözött város” is képviselteti magát úgy, ahogyan a lakosságszámához illő!

MERT MI LABANC URALOMBA, NEEM NYUGSZUNK BELE!

Bene Gábor

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük