KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Bayer Zsolték az EU budapesti képviselete elé szerveznek tiltakozó demonstrációt

Az EU le akarja térdepeltetni hazánkat – gigantikus bírságot akarnak megfizettetni Magyarországgal. Bayer Zsolték minden hazafit várnak a ma délutáni tüntetésre.

Ez nem ítélet, hanem az Európai Bizottság politikai furkósbotja! – írja Bayer Zsolt.

„Az Európai Bizottság immár másodszor nyújtott be keresetet hazánk ellen az Európai Bírósághoz. Az ok: Magyarország nem engedi be a migránsokat, Magyarország nem hajlandó olyan állapotokat teremteni a határain belül, amilyen állapotok uralkodnak ma a nyugati nagyvárosokban, Magyarország nem hajlandó kiugró bűnözési statisztikák, állandó erőszak és állandó terrorfenyegetettség árnyékában élni”

– közösségi oldalán Bayer Zsolt.

A Magyar Nemzet publicistája a közösségi oldalán emlékeztetett:

Ezért az Európai Bíróság a mai napon napi 1 millió euró, vagyis közel napi 400 millió forint büntetésre ítélte hazánkat. Ez tűrhetetlen!

Bayer szerint ez nem ítélet, hanem az Európai Bizottság politikai furkósbotja.

„Ezt az ítéletet nem vagyunk hajlandóak elfogadni! Kérek mindenkit, aki nem fogadja el ezt A tanú című filmből ismerős ítélkezést, holnap, június 14-én, pénteken 18 órára jöjjön el az EU budapesti képviseletéhez, és fejezzük ott ki együtt tiltakozásunkat és felháborodásunkat”

– írta a felhívásban Bayer.

„Cím: Bp. II. kerület, Lövőház utca 35. (a Millenáris parknál). Várunk minden hazafit!” – jelezte a publicista.

Kiemelt képen: Az Európai Parlament logóját vetítik az uniós törvényhozás strasbourgi épületének padlójára az EP plenáris ülésének idején, 2024. január 16-án. A parlament január 15. és 18. között ülésezik (Fotó: MTI/EPA/Ronald Wittek)

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük